8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

co čtete?

Založila: Mauerka

Od včerejška nemůžu najít diskusi:co právě čtete....Proto jsem založila novou.....Dejte tip na dobré čtení
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
J.D. Robb - Nás se nezbavíš

Vše nasvědčuje tomu, že nový případ Evy Dallasové je zločin z vášně. Když ovšem vyslechne ženu, která zavolala policii, její výpověď prostě nesedí. Navíc jí trvalo více než hodinu, než vraždu po nalezení těla ohlásila. Na jednu lež se nabalují další a Eva se dostává do víru událostí, v jejichž středu stojí fanatická skupina, a na povrch vyplývá šokující zločinné spiknutí.
Obrázek uživatelky
profil
Michael Connelly - Strašák

Jack McEvoy končí. Býval novinářskou hvězdou, ale teď dostal výpověď pro nadbytečnost. Hodlá ovšem odejít ve velkém stylu: během posledních dnů v redakci napíše nejlepší článek svého života.
Hlavní postavou onoho článku má být Alonzo Winslow, šestnáctiletý drogový dealer, který se přiznal k brutální vraždě ženy. Jack zamýšlí psát o neutěšeném prostředí, nefungujících rodinách a nedostatku citu, které z jednoho nešťastného teenagera udělaly vraha. Čím hlouběji se ovšem Jack do případu noří, tím si je jistější, že Alonzovo doznání je lživé. Ten kluk je pravděpodobně nevinný...
Obrázek uživatelky
profil
Mons Kallentoft - Vůně ďábla

Malin prochází osobní krizí a kvůli nevyřešenému případu se utápí v alkoholu. Její šéf jí nabídne poslední šanci a pošle ji na několik měsíců do Thajska, kde má pracovat jako kontaktní policistka na švédské ambasádě v Bangkoku. Velkoměsto však není plné jen vůní, barev a zvuků, ale i korupce, drog, alkoholu a smrti. Osamělost v cizím městě je pro Malin náročnou zkouškou a pokušení ji provází na každém kroku.
Záchránit ji může jen práce. Když se ve městě nalezne tělo švédské ženy, probudí se v Malin lovecký instinkt. Proč byla žena zavražděna tak brutálním způsobem? Malin se ocitá uprostřed případu, se kterým si neví rady thajská ani švédská policie. Aby našla řešení i nemilosrdného vraha, bude se muset ponořit hluboko do minulosti.
Obrázek uživatelky
profil
Evžen Boček - Poslední aristokratka

Hrabě Antonín Kostka z Kostky, žijící v Americe, dostane navrácen rodinný majetek a vrací se s manželkou a dcerou do Čech převzít si svůj zámek.
Na zámku má tři zaměstnance - kuchařku, kastelána a zahradníka.
Kniha je plná humorných příhod, jak si Američané zvykají na život na zámku, jak se snaží vydělat peníze,aby se zbavili dluhů a dokázali si na sebe vydělat.

Bezvadně se to čte, je to lepší než film. Jsou tam postavy, které ve filmu nenajdete.
Obrázek uživatelky
profil
Anebo se tu opravdu pohybuje sériový vrah? Will velmi záhy zjistí, že odpověď na tuto otázku nenajde, dokud neobjasní starý případ. Jenomže uběhlo deset let, vzpomínky vybledly, svědkové i důkazy zmizeli, mnohokrát opakované lži se staly pravdou. Pomoci mu může jen jediný člověk – jeho současná přítelkyně a vdova po Jeffreym Tolliverovi, soudní lékařka Sára Lintonová. Jenomže právě ji by z vyšetřování nejraději vynechal, protože minulost najednou ohrožuje vše, na čem mu v životě záleží.
Obrázek uživatelky
profil
Karin Slaughter - Mlčící žena

Sleduje. Číhá. Útočí. Kdo je další na řadě?Při vyšetřování vraždy, k níž došlo během nepokojů ve státní věznici, se detektiv Will Trent setkává s vězněm Darylem Nesbittem. Ten tvrdí, že si odpykává trest za čin, který nespáchal. Je přesvědčený, že ho odsoudili na základě falešného obvinění, které vykonstruoval zkorumpovaný policejní sbor pod vedením Jeffreyho Tollivera. Skutečný pachatel zůstal na svobodě a celou tu dobu systematicky zabíjí další ženy. Pokud Will znovu otevře starý případ a dokáže, že šéf policie okresu Grant před lety pochybil, dozví se informace, které potřebuje k objasnění vraždy ve věznici. V severní Georgii je v národním parku brutálně zavražděna mladá žena. Shoda náhod?
Obrázek uživatelky
profil
Patrik Hartl - 15 roků lásky

Realita umí být neuvěřitelná a skutečné události někdy působí nepravděpodobně. Aleš by do svých třiceti dvou let nevěřil, že jeho život bude vypadat takhle. Představoval si ho úplně jinak.
Jednoho dubnového odpoledne roku 2001 se zamiloval do ženy, která na něj naložila takovou porci lásky, že by to porazilo i vola. Tento román vypráví o všem, co musel zvládnout, aby se s tou láskou naučil žít.

Není to sranda od začátku do konce, jak by se možná od autora očekávalo. Ale je to moc milý příběh o běžných starostech života, které většinou řeší ženy - matky. Tentokrát ovšem naložená na mužská bedra.

Obrázek uživatelky
profil
Madeleine Brent - Nevěsta pro Moonrakers

Příběh se odehrává v roce 1899 v Číně a Anglii.
Osmnáctiletá Lucy, žijící v misijní stanici v severní Číně, je zavalena starostmi o čtrnáct osiřelých dětí. Ji samotnou v raném dětství epidemie připravila o rodiče, nyní umírá staniční sestra, která se o celou misii starala. Lucy nemá prostředky, aby sirotky uživila, ačkoliv se snaží ze všech sil, a nakonec je přistižena při krádeži. Ve vězení poznává tajemného Nicka Sabina, který je odsouzen k trestu smrti. Nick jí nabídne zvláštní nabídku a pomůže se dostat Lucy z vězení.
Když se do mise konečně dostanou noví lidé, kteří se budou o děti starat, pošlou Lucy do Anglie, kde bude žít v rodině, která si ji vybrala. Rodina žije v dávném sporu se svými sousedy, hádají se o poklad, který je schován někde v Číně a Lucy má pomoct rozluštit, kde se poklad nachází.
Příběh je moc krásný, napínavý, dobrodružný, romantický. Čte se jedním dechem.
Obrázek uživatelky
profil
Julie Clark - Otec neznámý

Svět genetičky Paige Robsonové se otřásá v základech: její osmiletý syn Miles se snaží zapadnout v nové škole a začíná se ptát na svého biologického otce. Paigein pečlivě budovaný život se pomalu hroutí, protože pravda o Milesově otci by mohla zničit vše, co pro ni dosud bylo cenné. A když dojde k neštěstí, Paige musí čelit důsledkům sdílení tajemství, které zná jen ona. Autorka New York Times´ bestselleru Poslední let Julie Clark ve své prvotině s lehkostí a vtipem ukazuje, že zatímco věda je fascinující, řešení intimních tajemství, kdo jsme a odkud pocházíme, probouzí emoce složitější než vlákna DNA, jež nás utvářejí.
Obrázek uživatelky
profil
Rosamund Luptonová - Tři hodiny

Tři hodiny, to je 180 minut nebo 10 800 vteřin.
Je to ranní vyučování, generálka Macbetha a putování po zasněženém lese.
Je to celá věčnost vyplněná čekáním na zprávy nebo odpočítáváním času před něčím strašným.
V těch 180 minutách zjistíte, pro koho zemřete a kdo bude zabíjet.
To nemyslitelné se stalo na venkově v Somersetu, ve škole, která je v obležení. Příběh vyprávějí lidé, kteří se ocitli v jádru dění, počínaje raněným ředitelem v knihovně, který nemůže pomoci svým uvězněným žákům a zaměstnancům, přes poprvé zamilovanou puberťačku Hannah, rodiče zoufale čekající na zprávy o dětech, šestnáctiletého syrského uprchlíka, který se pokouší zachránit svého mladšího bratra, policejní psycholožku snažící se odhalit totožnost střelců, i žáky, kteří nalezli útočiště ve školním divadle. Ti všichni prožívají nejintenzivnější hodiny svých životů, kdy se zlo a teror střetnou s odvahou, láskou a spásou.



 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles