Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

co čtete?

Založila: Mauerka

Od včerejška nemůžu najít diskusi:co právě čtete....Proto jsem založila novou.....Dejte tip na dobré čtení
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Sbírka esejů od milované hvězdy seriálů Gilmorova děvčata a Rodičovství o životě, lásce a ženě z Hollywoodu, doplněná historkami z natáčení Gilmorových děvčat. Lauren Graham se pokouší na chvíli zastavit a ohlíží se za svým životem, sdílí s námi úsměvné historky z dospívání, když začínala kariéru herečky, až po dobu, kdy seděla ve svém přívěsu a koukala na trailer k seriálu Rodičovství a kdy se sama sebe ptala: „Líbí se to někomu?“ Otevřeně mluví o tom, jaké je to být single ve světě Hollywoodu („Nikdo nechápal, že jsem pořád sama.“) nebo o zkušenosti porotce v projektu Project Runway ("Je to, jako kdybych zažila totální módní blackout.“)
Obrázek uživatelky
profil
Lisa Unger - Cizinky ve vlaku

Selena Murphyová má všechno: manžela, dvě děti, luxusní rodinný dům na předměstí a práci v nakladatelství, které řídí její nejlepší kamarádka. Jenže potom odhalí, že je jí manžel nevěrný s chůvou. Ve slabé chvíli se s tím svěří neznámé, která s ní zapřede hovor ve vlaku, a najednou nic není jako dřív. Chůva zmizí, policie klade Murphyovým nepříjemné otázky, Seleně chodí znepokojivé textové zprávy a lidé v jejím okolí jeden po druhém odkrývají svou odvrácenou tvář…
Obrázek uživatelky
profil
Sam Holland - Kopírák

Nejděsivější krimi thriller roku! Má krutost nějaké hranice? Anglii ochromí série hrůzných vražd. Každá byla spáchána jinou metodou, brutální … a povědomou. Pachatele totiž podle všeho inspirovali nechvalně proslulí sérioví vrazi – Charles Manson, Jeffrey Dahmer, Edmund Kemper a další. Vysloužil si proto přezdívku Kopírák. Co když se ale rozhodne své vzory ještě překonat?
Konec mě trochu překvapil, za pachatele jsem považovala úplně někoho jiného.
Obrázek uživatelky
profil
Gergina Cross - Nevlastní dcera

Třináctiletá Mia zmizí v době, kdy v sousedství hoří. Je to náhoda? Nebo spolu obě události souvisejí? Poslední, kdo dívku viděl, byla její nevlastní matka, kterou teď manžel obviňuje, že dceři nevěnovala pozornost. Sousedé se spojí a začnou po ztracené dívce pátrat, ale přesto se navzájem podezírají ze žhářství. Policie zaměří svou pozornost na nevlastní matku a onu kritickou hodinu, kdy dívka zmizela. Byl to zinscenovaný únos, nebo o něco zlověstnějšího? A je to, co si všichni původně mysleli o jednotlivých členech rodiny, pravda? Jenže předpoklady o narušeném vztahu nevlastní matky a nevlastní dcery nebyly nikdy mylnější.

Krásně napsané, přečetla jsem ji během jednoho dne.
Obrázek uživatelky
profil
Danielle Steel - V otcových stopách

Jakobovi a Emmanuelle se podaří uniknout osudu mnoha nevinných obětí nacistického režimu a jsou po obsazení Německa americkými vojsky osvobození z koncentračních táborů. Odcestují do Ameriky a začínají spolu žít nový život na Lower East Side, kde berou i ty nejpodřadnější práce, aby se uživili. O desítky let později se Jakob díky talentu a štěstí prosadí na trhu s diamanty. Syn Max si tak užívá všeho, co jeho rodiče jako mladí nikdy nepoznali. Max si po svatbě uvědomuje, že jeho žena není tou pravou. Zároveň touží být jako otec a vydělat si dostatek peněz pro pohodlný život. Když se jeho manželství zhroutí, naštvaný a zklamaný Max se vydává v otcových stopách a poznává, na čem v životě skutečně záleží a kolik úsilí stojí, to získat.
Je to krásná odpočinková četba.
Obrázek uživatelky
profil
Sara Shawová nemůže být šťastnější. Datum svatby s okouzlujícím Gregem Andersem je dohodnuto, svatební šaty hotovy, kytice objednány. Avšak pár dnů před svatbou přijme Greg během noci telefonní hovor a bez vysvětlení zmizí. Dva dny poté se k Saře vetře mladý muž, který tvrdí, že je bratrem její nejlepší přítelkyně, a že se k ní na čas potřebuje nastěhovat. Mike Newland nelže, ale neříká celou pravdu. Je detektiv a pátrá po Gregově matce, celostátně hledané kriminálnici. Mike se domnívá, že jej čeká snadný úkol – stačí získat Sařinu důvěru.
Tak jednoduché to není, dívka je do Grega velmi zamilovaná, navíc si ho snaží ubránit proti všem svým blízkým, kteří by ji raději viděli po boku Mika.
Sara a Mike se po počátečních neshodách sbližují, rozumějí si. Své opravdové city před sebou ale tají.

Krásná knížka, čte se jedním dechem.
Obrázek uživatelky
profil
Bianca Iosivoni, Laura Kneidl - Půlnoční kroniky - Ve skrytu stínů

On nemá minulost. Ona zase budoucnost. Do příběhů Půlnoční kroniky vnese čtenáře 449 uniklých duší. 449 dní na to, aby se vrátily zpět do podsvětí. Roxy ví, že její mise je v podstatě nesplnitelná. Proto se jí ani trochu nezamlouvá, že k tomu všemu musí ještě dělat chůvu záhadnému Shawovi, který byl dříve posedlý duchem a od té doby nemá jedinou vzpomínku na vlastní minulost. Důvodem její neochoty je však především vzájemná přitažlivost, jež zesiluje každým dalším okamžikem, který spolu stráví. Tato skutečnost není jen nebezpečná pro Roxyino srdce, ale může ohrozit i její život…
Obrázek uživatelky
profil
James Rollins - Koruna věčného soumraku

Skupina outsiderů se vydá na nebezpečnou pouť, aby odhalila tajemství z pradávné minulosti, která jsou klíčem záchraně jejich světa.
Nadaná studentka předpoví apokalypsu, ale „odměnou“ je jí rozsudek smrti. Na útěku do neznáma se spojí s bývalým rytířem, který znovu pozvedne zbraně, jež má zakázáno nosit, a vrátí se domů. S princem, který holduje pitkám, ale vystoupí z bratrova stínu a najde vlastní smysl života. A s uvězněným zlodějem, který unikne z důlní temnoty a objeví zářivý artefakt, jenž rozpoutá celosvětový zápas o moc.
Na útěku před starými i novými nepřáteli se musí všichni čtyři naučit důvěřovat jeden druhému – jinak nemohou ve zvláštním, krásném, ale zároveň vražedném světě přežít. Každým okamžikem se však blíží záhuba.
Obrázek uživatelky
profil
Román se odehrává ve 2. polovině 18. století.
Edilean Talbotová je bohatá dědička, které má připadnout dědictví po otci v den, kdy se provdá. Její strýc, který touží po jejím majetku, ji odveze z internátu do Skotska, aby ji provdal za některého ze svých přátel. Edilean je zamilovaná do jiného muže a vzpírá se tomu podvolit se strýci. Podaří se jí s Jamesem domluvit, jak má z tvrze utéct. V útěku jí pomůže mladý, odvážný Angus, vůdce klanu. Bohužel nic není tak, jak si Edilean představovala a Angus ji v roli jejího manžela doprovází na lodi do Ameriky. Na lodi se mladí lidé velmi sbližují, ale Angus neumí překonat rozdíl mezi jejich stavy a v Americe Edilean opustí. Ne však na dlouho.

Nádherné čtení na léto. Romantika, dobrodružství, napětí. Je to druhý díl, v podstatě jakési pokračování románu Levandulové ráno ze série Edelean.
Obrázek uživatelky
profil
Podle Szpilmanovy knihy natočil stejnojmenný film slavný americký režisér polského původu Roman Polański: jeho Pianista získal v roce 2002 Zlatou palmu na filmovém festivalu v Cannes a byl odměněn dvěma Oskary.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles