8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

co čtete?

Založila: Mauerka

Od včerejška nemůžu najít diskusi:co právě čtete....Proto jsem založila novou.....Dejte tip na dobré čtení
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Jodi Picoultová - Kniha dvou cest

V jediném okamžiku se pro Dawn Edelsteinovou všechno změní. Sedí právě v letadle a má se připravit na nouzové přistání. Hlavou jí proběhne spousta myšlenek, ale nejvíce ji překvapí, že žádná se netýká jejího manžela, ale muže, jehož naposledy viděla před patnácti lety. Dawn jako zázrakem přežije, ale stejně tak i všechny pochybnosti, které se tak náhle vynořily. Má dobrý život. Doma ji čeká manžel Brian, milovaná dcera a její práce, kdy klientům ulehčuje přechod mezi životem a smrtí. Jenže kdesi v Egyptě žije vědec Wyatt Armstrong, který odkrývá starověká pohřebiště. Archeologii se Dawn kdysi také věnovala, ale život ji nakonec zavál jinam. A když se teď zdá, že jí osud nabízí druhou šanci, už si není tak jistá volbou, kterou kdysi učinila.

Obrázek uživatelky
profil
S novou šéfkou si Tempe dvakrát nesedla, a tak jí teď dokonce hrozí, že přijde o práci.

Stopy, které Tempe odhalí, jsou matoucí a znepokojivé. Byl muž bez tváře špion? Zjevně měl blízko k dezinformacím a konspiračním teoriím. Obchodoval s dětmi? Nebo je snad zabíjel? Možná se sám stal obětí nájemného vraha. A proč měl u sebe lístek papíru a na něm napsané jméno dítěte, které se ztratilo před mnoha lety? Tempe ve vyřešení spletitého a hodně osobního případu tentokrát pomůže nejen její přítel Andrew Ryan a bývalý detektiv z oddělení vražd Skinny Slidell, ale i důkladné zkoumání hlubin deep webu…
Obrázek uživatelky
profil
Kathy Reichs - Falešné kosti

Přichází o rozum? Anebo je skutečnost ještě horší než nejděsivější představy?
Chtěl jí to říct. Tak moc, že ji dokonce sledoval před jejím domem a získal číslo jejího mobilu. Nakonec skončil bez tváře, bez břicha a bez rukou, sežraný divokou zvěří. A Tempe Brennanové převrátil život naruby.
Soudní antropoložka Temperance Brennanová nemá dobrý rok. A tohle léto v Charlotte si obzvlášť neužívá. Zotavuje se po operaci mozku, zápasí s děsivými sny, migrénami a zřejmě i halucinacemi – a nejhůř snáší to, že občas nedokáže rozlišit, co je skutečnost a co není. Výplodem její fantazie ovšem rozhodně nejsou fotografie mrtvého muže bez tváře, bez rukou a bez břicha, které se jí objeví v mobilu. Kdo jí je poslal a proč? A kdo je muž na fotkách? Tempe se pouští do pátrání na vlastní pěst, protože ze všeho nejméně může čekat pomoc od ředitelky úřadu soudního lékařství, která ve funkci nahradila zemřelého doktora Larabeeho.
Obrázek uživatelky
profil
Elizabeth Haran - Navždy spolu

Jackson Hastings se stejně jako jeho předkové věnuje farmaření, ale stále ho to táhne do města. Z dědictví po babičce si proto ve městě zřídí obchod a začne podnikat. Zásnuby s Loise, dcerou bohatého obchodníka s uměním, jeho venkovskou minulost nadobro uzavřou. Pak se ovšem do jeho života vrátí Melody, která Jacksona bláznivě milovala už od dětství, a všechno se začne komplikovat.
Krásný román, nešlo se od knihy odtrhnout.
Obrázek uživatelky
profil
Ken McClure - Lovec myšlenek

Doktor Barrownam provádí výzkum ve věznicích s psychopatickými vrahy, aby dokázal, že lze „přepnout“
genetickou výbavu odsouzených a tím změnit jejich chování. Je přesvědčen, že se blíží největšímu objevu v dějinách neurologie. Když jeho práci podpoří utajený soukromý investor, rozhodne se doktor nové poznatky nezveřejnit, což se neobejde bez tragických následků.
Obrázek uživatelky
profil
J.P. O´Connell - Hotel Porttofino

Ve dvacátých letech 20. století otevírá Angličanka Bella Ainsworthová hotel v malebném městečku Portofino na idylickém italském pobřeží. Snaží se poskytnout své rodině nový začátek v situaci, kdy její vztah s manželem prochází krizí, mladší syn zemřel a starší se vrátil z války se zraněním. Bella vkládá do nového hotelu velké naděje, ale musí se potýkat s mnoha osobními i provozními těžkostmi, a navíc je vše ovlivněno drsným nástupem italského fašismu a vyděračstvím místního fašistického politika Danioniho.
Obrázek uživatelky
profil
Alena Jakoubková - Co oči nevidí, to manžela nebolí

Příběh fotografky Melánie, která se kvůli manžela vzdá své vlastní práce a odjede s ním do Bordeaux. On je vědeckým pracovníkem na tamní univerzitě a po své ženě chce, aby byla dokonalá žena v domácnosti, účastnila se večírků v jejich univerzitní komunitě a pořádala u nich doma večírky pro jeho kolegy a jejich ženy.
Melánie si s ženami profesorů nerozumí, chybí ji její práce, chybí jí její dcera, která žije v Austrálii a čeká dvojčata.

Melánie se vzepře manželovi, najde si práci pro místní časopis, kde se seznámí se svým kolegou Robertem. Jejich pracovní vztah se mění v přátelský a později v lásku. Melanie navzdory manželovi létá do Austrálie za dcerou i vnučkami.

Příběh je moc pěkný, na hlavní linku mezi Melanií a Jaroslavem navazuí také příběhy jejich přátel.
Obrázek uživatelky
profil
Otcovy hříchy jsou druhým dílem ságy Cliftonova kronika od bestsellerového autora Jeffreyho Archera. Příběh se přesouvá ze zapadlých uliček Bristolu do zasedacích síní na Manhattanu i na válečná pole Evropy. Oddanost rodiny je přitom podrobena těžké zkoušce, zatímco na povrch vyplouvají další tajemství.
Obrázek uživatelky
profil
Jeffrey Archer - Otcovy hříchy

ODHALÍ HARRY CLIFTON SVOU PRAVOU IDENTITU, ČÍMŽ OHROZÍ ŽENU, KTEROU MILUJE?

New York, 1939. Harry Clifton, nyní pod novou identitou jako Tom Bradshaw, je zatčen za vraždu prvního stupně.

Když mu špičkový manhattanský právník Sefton Jelks nabídne zdarma své služby, Harry, který je na mizině, nemá jinou možnost než jeho nabídku a rady přijmout. Jenže poté, co je Harry shledán vinným a odsouzen, Jelks záhadně zmizí. Jediný způsob, jak by mohl Harry dokázat svou nevinu, je odhalit svou pravou totožnost – něco, co přísahal, že nikdy neudělá, protože jen tak může ochránit Emmu Barringtonovou, ženu, kterou miluje.
Mezitím Emma cestuje do New Yorku a je odhodlaná Harryho najít. Odmítá věřit tomu, že zemřel na moři, ale jediný důkaz, který má, je dopis. Dopis, který zůstal neotevřený a nepřečtený na krbové římse v Bristolu déle než rok. Jenže rukopis na obálce je nezaměnitelný…
Obrázek uživatelky
profil
Shari Lapena - Nepříliš šťastná rodina

Nejnovější příběh mistryně psychothrilleru – opět dokonale drásavý a neodložitelný. Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří zazvoní vrah. Manželé Mertonovi byli brutálně zabiti pár hodin poté, co přivítali na velikonoční nedělní večeři své tři dospělé děti. Ty jejich smrt pochopitelně těžce nesou. Nebo ne? Na každého z nich čeká pohádkové dědictví. Svého náladového otce nesnášeli a netečná matka se jich nikdy nezastala. Na jednoho z nich to bylo možná už příliš. Ale na koho? Je-li váš sourozenec vrah, chtěli byste to nejspíš vědět...
Kniha má rychlý spád a dokonalé zvraty, do poslední stránky budete hádat vraha.


 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles