MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

co čtete?

Založila: Mauerka

Od včerejška nemůžu najít diskusi:co právě čtete....Proto jsem založila novou.....Dejte tip na dobré čtení
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Patrik Hartl - Nejlepší víkend

Andrea, Dáša, Bert a Markéta spolu pracují v jedné agentuře. Navzájem se znají, podporují se. Každý z nich má své problémy doma, každý z nich je nespokojený se sebou, touží něco změnit.
Někdy je však těžké vylézt ze své ulity a něco pro tu změnu udělat.
Hartl vypráví tak přesvědčivě, jak on to umí. Knížka Vás vtáhne do života hlavních postav, někdy se s jejich náladami a názory ztotožníte a zjistíte, že se třeba cítíte stejně.
Moc dobře se to čte.
Obrázek uživatelky
profil
Leylan Attar - 53 dopisů pro mou lásku

Tohle není typická romance. Není černobílá. Linie se protínají. Zdi se bortí. To dobré se mění na špatné. A to špatné se mění na velmi, velmi dobré. Shayda Hijaziová – dokonalá manželka, dokonalá matka, dokonalá dcera. Třicet pět let hrála podle pravidel, polykala tajemství, pohřbívala sny a dělala všechno pro to, aby držela rodinu pohromadě. Shaydu Hijaziovou čeká setkání s tou jedinou věcí, která to celé může rozbít, s tou jedinou věcí, která jí vždycky byla odepřena – s láskou. Troy Heathgate – nezkrotný, vzrušující, nebezpečný. Muž, který si dělá přesně to, co chce. Život se sklání před jeho přáním. Dokud se nesetká s něčím, kvůli čemu by se všeho vzdal, ale nemůže to mít. Narodili se ve stejný den v opačných koutech světa, ale jejich cesty se protnou. A nic už není jako dřív.
Obrázek uživatelky
profil
Kimberley Freeman - Ohnivý ostrov

Tilly se naivně domnívá, že si ji Jasper vzal z lásky. Brzy pozná, že manžel je lhář a násilník. Při jedné z potyček vznikne požár a Jasper uhoří. Tilly se bojí obvinění z vraždy a raději prchá na vzdálený Ohnivý ostrov. Tam přijme místo chůvy u ředitele věznice, v níž si odpykávají trest nejtěžší zločinci. Jenže aby mohla začít nový život, musí se vyrovnat s minulostí…
Obrázek uživatelky
profil
Harlan Coben - Říkejte mi Win

Bohatá dědička Patricia Lockwoodová byla před lety unesena a měsíce držena neznámo kde. Podařilo se jí uprchnout, ale věci ukradené její rodině se nikdy nenašly. Až do současnosti, kdy je ve svém bytě nalezen zavražděný samotář a dva pozoruhodné předměty: Vermeerův obraz a kufr s iniciálami WHL3. Windsor Horne Lockwood III., zvaný Win, neví, jak se tam jeho kufr a rodinný obraz ocitly. Jeho zvědavost ještě vzroste, když se od FBI dozví, že muž, který unesl jeho sestřenici, se podílel i na domácím terorismu. Oba případy jsou záhadou už celá desetiletí, ale Win je oproti FBI ve výhodě: má osobní vztah k případu, je nechutně bohatý a vlastní jedinečnou značku spravedlnosti.
Obrázek uživatelky
profil
Následuje střet, jenž je církví vyostřen v "čokoládovou bitvu". Začíná to vypadat, že velebnost církve může být ohrožena pohanskou vášní pro čokoládové opojení.
Můžete si být jisti, že při čtení tohoto hravého a možná i trochu uličnického příběhu budete mít bez ustání chuť na čokoládu.
Obrázek uživatelky
profil
Joanne Harris - Čokoláda

Když se do francouzské vesnice Lansquenet nad Tannou bůhvíodkud přistěhuje exoticky vyhlížející cizinka, Vianne Rocherová, a otevře si tu prodejnu čokolády přímo proti kostelu, otec Reynaud v ní od počátku vidí vážné nebezpečí pro své stádečko, především nyní, na počátku období půstu, kdy by si lidé měli tradičně odpírat světská potěšení. Kněz proto nově příchozí, v níž odhaluje pokušitelku k hříchu, vyhlašuje otevřený boj.
Viannin obchod se najednou stává předmětem tajemné šeptandy, skvělou příležitostí pro donašeče, farizejsky rozhořčené ovzduším hříchu a toužícími se osvědčit jako poslušné ovečky. Na druhé straně krámek je místo, jež neodolatelně přitahuje mlsné jazýčky. Kdo by také mohl odolat tak sladkému pokušení? Za ty dva zdrávasy, které otec Reynaud za porušení půstu nařizuje, to přece stojí! Vianne se však svých odpůrců nezalekne a rozhodne se, že na Velikonoce uspořádá Čokoládový festival. Její plán rozdělí obec na dva tábory.
Obrázek uživatelky
profil
Barbara Taylor Bradford - Nástrahy minulosti

James, mladík z chudých poměrů, se stane pravou rukou obchodního magnáta Henryho Malverna. Pracovitý a pokorný James se tím ale zároveň dostane do společnosti živené intrikami a bojem o moc. Jamesovu kariéru ohrozí ničivý požár i komplikovaný vztah s Henryho dcerou Alexis, které se kdysi nesměle dvořil.
Obrázek uživatelky
profil
Louis May Alcottová - Malé ženy

Meg, Jo, Beth a malá Amy čekají s napětím i steskem na tatínka. Přesto jejich život není složen jen z trpného čekání. Naopak, děvčata prožívají mnohá dobrodružství, čelí i nástrahám, které pramení z dospívání. Jejich cesty se na čas rozdělí, aby se opětovně sešly v rodinném kruhu.
Slavný americký román, který vychází v Čechách poprvé kompletní, vypráví příběh čtyř sester. Román se odehrává během občanské války (Severu proti Jihu).
Obrázek uživatelky
profil
Iona Greyová - Třpytivá hodina

Selina Lennoxová patří ke zlaté mládeži. Její život je nekonečný večírek plný alkoholu a skandálů, který má jediný cíl: vyhnout se nudnému životu, který jí naplánovali rodiče.
Lawrence Weston je chudý malíř, který jedné noci nečekaně vstoupí do Selinina života, a ačkoliv si uvědomuje, že dívka jejího postavení nikdy nemůže být jeho, nedokáže ji opustit. Láska, kterou prožívají, je opravdová. Selina sní o šťastném životě po jeho boku, pak ale dojde k tragédii, která ji donutí učinit rozhodnutí, které je bezpečné, místo toho, které je správné…
Román o vášni, zármutku, ztrátě a tajemstvích, zasazený do období bouřlivých změn mezi dvěma světovými válkami.
Obrázek uživatelky
profil
sladkých receptů s výzvou, ať se hned pustí do pečení, poslechne a každý den přichystá jednu dobrotu. A začnou se dít divy.


 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles