Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

co čtete?

Založila: Mauerka

Od včerejška nemůžu najít diskusi:co právě čtete....Proto jsem založila novou.....Dejte tip na dobré čtení
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Laura Madeleine - Tajemství mezi námi

Vysoko v horách na jihu Francie se osmnáctiletá Ceci snaží žít co nejnormálnější život. Píše se však rok 1943 a normální není nic – a to především ne pro dívku, která se zamiluje do špatné osoby. Zdá se totiž, že skandál by mohl být stejně nebezpečný jako válka, které se podařilo vloudit i do tak zdánlivě zapadlého městečka.
O padesát let později se Annie pustí do pátrání po své dávno ztracené babičce. Vyzbrojená pouze stohem papírů se vydává na cestu z Anglie do Paříže, aby konečně nalezla pravdu. Ovšem s tím, jak odkrývá babiččin příběh, odhalí Annie i něco, na co nebyla připravená, něco, co obrátí vzhůru nohama vše, co o své rodině věděla – a co si myslela, že ví i sama o sobě.
Obrázek uživatelky
profil
Michael Palmer a Daniel Palmer - Trauma

Poslední lékařský triller Michaela Palmera. Napínavý a šokující triller, který po smrti autora dokončil spisovatelův syn Daniel, sám úspěšný autor několika románů.
Doktorka Carrie Bryantová je uznávaná neurochirurgyně v prestižní bostonské nemocnici, ale když se pod drtivým tlakem nezvladatelného množství povinností dopustí chyby a poškodí pacienta, ztratí místo i sebevědomí. Vrací se proto k rodičům a hledá nový životní cíl. Brzy ho objeví v pomoci válečným veteránům, jimž život ničí posttraumatická stresová porucha stejně jako jejímu bratru Adamovi.

Obrázek uživatelky
profil
Cilla a Rolf Börjlindovi

Ne každý, kdo tvrdí, že chce pomáhat lidem, říká pravdu... Olivia Rönningová zmizela. Její kolegyni Lise Hedqvistové brzy dojde, že musela být unesena. Když se Tom Stilton dozví, co se stalo, rozhodne se hned opustit svou ostrovní covidovou karanténu. Lisa a Tom se vydávají po stopách, a ty je zavedou k osamělé chatě. Když k ní však dorazí, je v plamenech a později je v jejích ruinách nalezeno ohořelé ženské tělo. Je to Olivia? Mezitím byla Mette Olsäterová, jejich šéfka na penzi, jmenována národní koordinátorkou dodávek vakcín proti covidu. Jenže kdosi je odhodlán udělat cokoli, aby jejich doručení sabotoval. Milosrdný samaritán je další knihou z bestsellerové severské detektivní série Skočný příliv.
Obrázek uživatelky
profil
Corina Bomannová - Sophiiny sny

New York, 1932. Sophia nečekala, že bude zase šťastná. Když přišla v Paříži o dítě, byla zoufalá. V New Yorku ale rozkvete. Nabídka charismatické majitelky kosmetické firmy Elizabeth Ardenová jí poskytne nečekanou šanci. Znenadání se Sophia ocitne uprostřed „pudrové války“, která zuří mezi Elizabeth Ardenovou a Helenou Rubinsteinovou. Najednou je ohrožena její láska, budoucnost a štěstí.
Obrázek uživatelky
profil
DOKUD SE BUDEŠ SMÁT

V létě 2002 se vesnice v Polabí potýkají s povodněmi. V jedné z nich se po letech setkávají kamarádky Ilona a Kamila. Ilona přijela na pomoc kamarádce, když viděla v televizi, jak to u nich vypadá. Domluví si, že se druhý den znovu setkají, aby si mohly také popovídat. Každá z nich v noci téměř nespí, jak si prochází svůj život od dob, kdy se viděly naposledy až do teď. Každá z nich vzpomíná na události, které změnily jejich předešlý život, práci, manželství, rodinu...

Moc pěkné pěkně napsané, čte se samo.
Obrázek uživatelky
profil
Neplakej, vrátím se pro tebe

Příběh z českého prostředí, ze současnosti. Václav měl kdysi dávno ženu a malou dcerku. Myslel si, že ke štěstí mu již nic nechybí. Jedné noci se mu v práci udělalo špatně a odešel dříve domů. A našel doma svou ženu s milencem. A pak již nic nebylo jako dříve. Ani se nenadál a přišel o vše. O ženu, o byt, o dceru. Pomocnou ruku mu tehdy podala Dana, která mu pomohla najít znovu smysl život. Spolu žili poklidným životem, vedli cukrárnu a po letech si splnili sen a postavili si domeček. A právě do tohoto vysněného domu jim jednoho dne vtrhne Václavova dcera Evička a převrátí jim život vzhůru nohama. Václav je šťastný, že má konečně dceru doma a snesl by jí modré z nebe. Evička se však přišla pomstít....

Knížka se čte výborně. Chování Evy je šokující a trošku mi ten děj přijde přitažený za vlasy. Nicméně příběh je výborně napsaný.
Obrázek uživatelky
profil
Vzdor dobře míněným radám kolegů i maskovaným výhrůžkám shora nepřestává svůj případ rozplétat a stopy ji k jejímu překvapení vedou tam, kde by je nejméně čekala – do vlastních řad... a také do neznámých vod virtuální měny a nových technologických firem, které v rychle se měnícím San Francisku rostou jako houby po dešti.

Autopsie znamená doslova „na vlastní oči“ a Jessie Tesková nehodlá přestat, dokud vlastníma očima nespatří pravdu – i za cenu rizika, že by mohla skončit na pitevním stole ona sama.
Obrázek uživatelky
profil
Judy Melineková a T.J. Mitchell

San Francisco mělo pro Jessie znamenat nový začátek – příležitost zbavit se břemene trpké minulosti v Los Angeles. Realita však vypadá jinak: je přetížená, špatně placená a pracuje v zanedbané pitevně. Navíc jediné bydlení, které sehnala, je ve stísněném vagonu odstavené lanové tramvaje, předělaném na obydlí ve městě věčně utopeném v mlze. A když po pitvě ženy, která na první pohled zemřela na předávkování drogami, postupně vyjde najevo, že extrémně velká dávka heroinu v krvi měla zamaskovat vraždu, je to pro ni začátek další noční můry.

Jakmile se pokusí věnovat případu důkladněji, setká se s nelibostí nadřízeného a z jeho reakce vycítí, že si přeje, aby celou záležitost rychle uzavřela. Je však rozhodnutá dopátrat se pravdy, a poté, co na jejím pitevním stole přistanou další mrtví, kteří by mohli s případem nějak souviset, už není cesty zpět.
Obrázek uživatelky
profil
JANE UTÍKÁ

Jane Whittakerová se probere na ulici v plášti, v kapsách má spoustu peněz, neví, kdo je, neví, kde je. Když se jí podaří dostat do hotelu, zjistí, že má šaty od krve. Co to znamená?
Kdo je, kam patří? Zajde na policii, odkud ji dopraví do nemocnice na spoustu vyšetření. Tam ji náhodně pozná jedna sestřička, která tvrdí, že je Jane manželkou uznávaného dětského chirurga Michaela Whittakera. Jane nezbývá nic jiného, než se hezkým mladým mužem odvézt domů a podrobit se jeho péči. Lékař, který Jane vyšetřoval jí řekl, že ztráta paměti je dočasná, že se jí určitě vrátí.
Mikael najme paní, která Jane přes den hlídá a Jane se začíná brzy cítit jako zavřená v kleci. Dává ji Mikael správné léky? Snaží se jí pomoct, aby se brzy vše zlepšilo a nebo právě naopak?

Čte se to perfektně, je to napínavé až do konce, který je, jak už to u Fieldingové bývá, překvapivý.
Obrázek uživatelky
profil
Namísto toho se zapojí do případu, jehož aktéry jsou zdejší sukničkář a podnikatel, nevěrná manželka lázeňského doktora a svobodná matka — to vše v čase vyhrocené kampaně před volbami starosty. Čtenář tu najde všechno, díky čemu se autorovy romány těší oblibě: sympatickou postavu „Velké Sovy“, napínavé pátrání, věrohodné postavy, zajímavé prostředí, ale i aktuální společenské otázky.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles