8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

co čtete?

Založila: Mauerka

Od včerejška nemůžu najít diskusi:co právě čtete....Proto jsem založila novou.....Dejte tip na dobré čtení
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Judy Melineková a T.J. Mitchell

San Francisco mělo pro Jessie znamenat nový začátek – příležitost zbavit se břemene trpké minulosti v Los Angeles. Realita však vypadá jinak: je přetížená, špatně placená a pracuje v zanedbané pitevně. Navíc jediné bydlení, které sehnala, je ve stísněném vagonu odstavené lanové tramvaje, předělaném na obydlí ve městě věčně utopeném v mlze. A když po pitvě ženy, která na první pohled zemřela na předávkování drogami, postupně vyjde najevo, že extrémně velká dávka heroinu v krvi měla zamaskovat vraždu, je to pro ni začátek další noční můry.

Jakmile se pokusí věnovat případu důkladněji, setká se s nelibostí nadřízeného a z jeho reakce vycítí, že si přeje, aby celou záležitost rychle uzavřela. Je však rozhodnutá dopátrat se pravdy, a poté, co na jejím pitevním stole přistanou další mrtví, kteří by mohli s případem nějak souviset, už není cesty zpět.
Obrázek uživatelky
profil
JANE UTÍKÁ

Jane Whittakerová se probere na ulici v plášti, v kapsách má spoustu peněz, neví, kdo je, neví, kde je. Když se jí podaří dostat do hotelu, zjistí, že má šaty od krve. Co to znamená?
Kdo je, kam patří? Zajde na policii, odkud ji dopraví do nemocnice na spoustu vyšetření. Tam ji náhodně pozná jedna sestřička, která tvrdí, že je Jane manželkou uznávaného dětského chirurga Michaela Whittakera. Jane nezbývá nic jiného, než se hezkým mladým mužem odvézt domů a podrobit se jeho péči. Lékař, který Jane vyšetřoval jí řekl, že ztráta paměti je dočasná, že se jí určitě vrátí.
Mikael najme paní, která Jane přes den hlídá a Jane se začíná brzy cítit jako zavřená v kleci. Dává ji Mikael správné léky? Snaží se jí pomoct, aby se brzy vše zlepšilo a nebo právě naopak?

Čte se to perfektně, je to napínavé až do konce, který je, jak už to u Fieldingové bývá, překvapivý.
Obrázek uživatelky
profil
Namísto toho se zapojí do případu, jehož aktéry jsou zdejší sukničkář a podnikatel, nevěrná manželka lázeňského doktora a svobodná matka — to vše v čase vyhrocené kampaně před volbami starosty. Čtenář tu najde všechno, díky čemu se autorovy romány těší oblibě: sympatickou postavu „Velké Sovy“, napínavé pátrání, věrohodné postavy, zajímavé prostředí, ale i aktuální společenské otázky.
Obrázek uživatelky
profil
Michal Sýkora - Nejhorší obavy

Po čtyřech románech se oblíbená vyšetřovatelka Marie Výrová vrací v souboru obsahujícím tři rozsáhlejší povídky. Po odchodu od policie Marie přijala nabídku přednášet na olomoucké univerzitě praktickou kriminologii. Avšak ani poklidná akademická dráha ji neuchrání před kontaktem se zločinem; znovu tak musí spojit síly s bývalými kolegy při vyšetřováních, která se jí osobně dotýkají.
V povídce „Před potopou“ se Marie na popud své studentky Lucie vrátí k devatenáct let staré dopravní nehodě, která možná nehodou nebyla. Zájem o dávno uzavřený případ spustí sled dramatických událostí, při nichž jde jí i Lucii o život. V příběhu „Životní dílo akademika Plíška“ se musí vyrovnat se smrtí přítele zavražděného za okolností, jež silně připomínají klasickou „záhadu zamčeného pokoje“. A titulní povídka „Nejhorší obavy“ zastihne Marii v Jeseníkách, kde si původně plánovala koupit chatu.
Obrázek uživatelky
profil
TAJNOSTI

Napínavý příběh Cassandry Maddenové plný překvapivých zvratů začíná její první a celoživotní láskou. Ve dvanácti letech potkává mladého muže, Jeffersona Amese, a platonicky se do něj zamiluje. Pos studiích odjíždí do Williamsburgu, kde mezitím ovdovělý Jeff žije s malou dcerkou. Stane se její chůvou, ale přestože se s Jeffem denně vídá, jakoby pro něj neexistovala. Cassie miluje svou svěřenkyni, velmi dobře si rozumí s Jeffovým otcem. A touží po Jeffově lásce.
Pak se seznámí s jejich sousedkou, slavnou herečkou a najednou se kolem ní začnou dít zvláštní věci. Má pocit, že všichni si na něco hrají.. Cassie se snaží vyznat v lidech, zjistí, že ani Jeff není tím, za koho ho pokládala.
Obrázek uživatelky
profil
Život po tobě - pokračování knihy Než jsem tě poznala

Louisa se po sebevraždě Willa vyrovnává s novým životem. Snaží se žít bez něj. Odstěhuje se od rodičů do Londýna, kde pracuje v bistru na letišti jako servírka. Je stále osamělá a ráda se chodí dívat ze střechy domu na město. Jednou ji však někdo vyleká a Louisa spadne dolů. Po úraze se snaží znovu postavit na vlastní nohy. Všichni kolem ní si myslí, že se pokusila o sebevraždu. Na přání otce se přihlásí do terapeutické skupiny mezi lidi, kterým smrt vzala někoho blízkého. Louisa se seznamuje s otcem jednoho kluka ze skupiny, Samem. Má šanci na nový vztah?
Jednoho dne se jí začne ale komplikovat život. Přede dveřmi stojí Lily, puberťačka, která tvrdí, že je Willovou dcerou a chce poznat jeho rodinu a přátele. Lily je komplikovaná osoba a převrátí Louise život na ruby.
Obrázek uživatelky
profil
Kerry Fisherová - Matka, jakou jsem mohla být

ako dítě Vicky nikdy neměla rodinu, jakou si přála. Její matka dávala přednost dvěma nevlastním sourozencům a Vicky se pokaždé cítila jako páté kolo u vozu. Když na prahu dospělosti nikdo nepřišel ani na její promoci, slíbila si, že si vybuduje vlastní rodinu a vlastní život, takový, který bude plný lásky a pozornosti, po které sama toužila. A tak když toho léta v Řecku potká Williama a neplánovaně s ním otěhotní, dohodnou se, že dítě společně vychovají a budou ho bezmezně milovat. Jenže jednoho dne, když jsou jejímu synovi dva roky, Vicky nechá Thea u tchýně, odjede a zpátky pro dítě už se nevrátí…
Obrázek uživatelky
profil
David Lagercrantz - Temnota

Novodobý Sherlock Holmes od pokračovatele Stiega Larssona – švédský bestsellerista David Lagercrantz přichází s novou detektivní sérií a jedinečnou dvojicí vyšetřovatelů: charismatickým profesorem Hansem Rekkem a odhodlanou policistkou Micaelou Vargasovou. Případ, který řeší, se zpočátku zdá banální – krátce po dohrání fotbalového zápasu v jedné stockholmské čtvrti byl zabit rozhodčí. Z vraždy je obviněn Beppe Costa, otec jednoho z hráčů, důkazy do sebe zapadají. Rozhodčí Jamal Kabir byl ale afgánský uprchlík, píše se rok 2003 a v Iráku zuří válka. A někdo má až příliš velký zájem na tom, aby se Costa co nejdřív přiznal a nikdo nepátral po Kabirově minulosti...
Obrázek uživatelky
profil
Já a on

Příběh mladé dvojice, vysokoškolských studentů Lenky a Michala, kteří spolu čekají miminko. Začínají spolu žít u Lenčiny babičky a s její pomocí se snaží zvládnout první dny, týdny, roky jejich mladého manželství. Příběh se dál rozvíjí, manželé stárnou, čekají na ně v životě různé dobré i nedobré momenty, tak jak to v životě chodí.
Příběh se odehrává v letech 1981 - 2001.

Je to docela pěkný příběh o všedních starostech. Člověk by se mohl s osudy některých postav klidně ztotožnit.

Obrázek uživatelky
profil
L.J. Shen - Ďábel nosí černou

Maddie Goldbloomová vymyslela plán, jak zajistit, aby bylo v jejím životě vše perfektní – od kariéry v módním průmyslu přes stylový byt v New Yorku až k jejímu příteli pediatrovi.

Když jí do života vpadne její bývalý partner Chase Black s pobuřujícím požadavkem, Maddie okamžitě odmítne. On chce ale jen splnit poslední přání svého otce. Ačkoliv jí tento muž zlomil srdce, hrát jeho snoubenku by nemělo být tak složité, zvlášť když to znamená, že uvidí, jak se ten arogantní ďábel kroutí.

Vyvolá to však sled událostí, které život Maddie doslova rozmetají – a když se zdi, které kolem sebe Chase postavil, zhroutí, oba dva jsou nuceni čelit realitě.

Říká se, že si máte držet své nepřátele blízko. Ale co když je váš nepřítel zároveň muž, kterého milujete?

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles