MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

co čtete?

Založila: Mauerka

Od včerejška nemůžu najít diskusi:co právě čtete....Proto jsem založila novou.....Dejte tip na dobré čtení
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Michala Jedruchová - Tlustá tak akorát
Humorný románový návod, jak se nezbláznit z nadváhy (a přijmout sama sebe)
„Nebyla moje volba být tlustou třicátnicí. Nechtěla jsem být ani tlustou dvacátnicí. A upřímně, nikdy jsem netoužila být boubelatou „desátnicí“. Ale stalo se. A musel by se stát zázrak, aby se ze mě za deset let nestala i tlustá čtyřicátnice. Na zázraky dávno nevěřím. Zkoušela jsem ZÁZRAČNÉ diety, ZÁZRAČNÉ čaje, dokonce i ZÁZRAČNÉ čarování a jednu dobu jsem se dala také na modlení. Nic naplat, peníze za hubnoucí zázraky ubývaly, kila zůstávala. A tak jsem si řekla, když už tlustá, tak alespoň šťastná. Respektive být šťastná mě naučila moje milovaná babička.“
Květa moc dobře ví, co je to nízké sebevědomí. Od malička se potýká s nadváhou, kluci ji vždy brali jen jako dobrou kamarádku a jakožto poslušná dcera místo vytoužené profese cukrářky skončí jako učitelka.
Jediná babička jí rozumí. A tak když po její smrti nalezne odkaz v podobě ručně psané knihy jejich oblíbených
Obrázek uživatelky
profil
Wilbur Smith - Temné dědictví

Válka je u konce a Hitler mrtev. Saffron Courtney a její milovaný manžel Gerhard jen o vlásek unikli smrti. Po návratu do Keni je však nečeká žádná idylka. Mladí muži, kteří bojovali ve „válce bílého muže“, zjistili, že si tím nevysloužili ani uznání, ani lepší práci. Potlačovaná touha po svobodě se dere na povrch a neštítí se násilí.
Obrázek uživatelky
profil
Linda Catillo - Temná cesta

Před osmi lety byl Joseph King za vraždu své ženy odsouzen na doživotí. Podle místní policie to byl „padlý“ amiš a známý uživatel drog se vznětlivou povahou. Teď King utekl z vězení a míří do městečka Painters Mill. Novinky o uprchlém vrahovi se šíří jako požár a v týmu policejní náčelnice Kate Burkholderové panuje nervozita. Když se King v městečku ukáže s pistolí a z domu jejich amišského strýce unese svých pět dětí, noční můra se stane skutečností. Kate má o děti strach, a tak se vrhne do akce, jenže v průběhu zběsilého pátrání po vrahovi sama padne do jeho spárů. King ji ale propustí nezraněnou a požádá ji, aby dokázala jeho nevinu. A tak se Kate začne pídit po pravdě.
Obrázek uživatelky
profil
Táňa Keleová - Vasilková - Slzy smích

Slzy a smích. Štěstí a neštěstí. Stejně jako v životě nás všech se prolínají i v osudech dvou žen: Evy a Kamily. Eva je učitelka na základní škole, žije ve spokojeném manželství a zdá se, že jí ke štěstí nic nechybí. Kamila je na mateřské dovolené, má dvě nádherné dcerky a skromné sny, které jako by se jí čím dál víc vzdalovaly… Dvě ženy, dva osudy. V jednom místě se jejich životy protnou a posléze se z nich stanou kamarádky. Na první pohled úplně odlišné a přitom v mnohém tolik podobné…
Pěkné čtení, rozdílná manželství. Jedna usiluje o dítě, druhá má manželství plné nenávisti.
Obrázek uživatelky
profil
Arthur Conan Doyle - Pes baskervillský

Případ Scherlocka Holmese a jeho kolegy Watsona. Pánové vyšetřují záhadnou smrt sira Charlese Baskervilla.
Příběh obklopuje mlha na blatech, tajuplné stopy obrovského zvířete. Příběh není třeba moc představovat, asi každý jej zná i z filmových verzí.
Zvolila jsem jako letní čtení.
Obrázek uživatelky
profil
Nicholas Sparks - Návrat

Trevor po dědečkovi zdědí chatu a zjišťuje, že ho to táhne do míst, kde prožil dětství. Vrátí se, protože chce vést jednoduchý život, ale ve skutečnosti to zas tak jednoduché není. Je tu například Callie, rozmrzelá místní teenagerka, která o smrti Trevorova dědečka ví zjevně víc, než by měla. A navíc Trevorovi nejde z hlavy Natalie, zástupkyně místního šerifa. Ve snaze odhalit tajemství a zjistit, co se skutečně stalo s jeho dědečkem, se Trevor začne šťourat v minulosti a pochopí, že abychom se mohli pohnout vpřed, musíme se občas vrátit na místo, kde to všechno začalo.
Obrázek uživatelky
profil
Vlastimil Vondruška - Královražda na Křivoklátě

Přemysl II. Otakar slaví patnácté výročí korunovace českým králem. Jeho manželka Kunhuta mu spolu s několika předními velmoži uchystá jako překvapení okázalou oslavu na Křivoklátě, kam se sjedou nejen jeho věrní stoupenci, ale také řada zahraničních spojenců. Mezi hosty je i Oldřich z Chlumu se svým pomocníkem panošem Otu. Jedním z vrcholů slavnosti je rytířský turnaj, jehož se účastní všichni rytíři a také český král. A právě tímto turnajem začíná řada krutých vražd, které musí Oldřich z Chlumu co nejrychleji objasnit, protož tentokrát nejde jen o spravedlnost, ale také o osud české královské koruny…
Obrázek uživatelky
profil
Nora Roberts - Úkryt

Caitlyn, dítě holywoodských hvězd, se stane obětí únosu, ale jako zázrakem se jí podaří uniknout. Vyděšenou a zraněnou ji objeví na svém ranči Dillon, který ji opět spojí s rodinou. Návrat domů ovšem znamená velmi znepokojivé zjištění a temné následky na sebe nenechají dlouho čekat.
Pěkné čtení.

Obrázek uživatelky
profil
Jude Deveraux - Za svitu měsíce

Děj začíná v r. 1993 ve Virginii, v městečku Edilean. Osmiletá Kim se zde seznamuje s poněkud zakřiknutým chlapcem Travisem, který zde pobývá se svou maminkou.
Kim učí Travise mít radost ze života, naučí ho lézt po stromech, jezdit na kole. Stanou se z nich velcí přátelé. Jednoho dne Travis i s maminkou zmizí a Kim je z toho nešťastná.

Setkávají se znovu po 18 letech, kdy Travis přijíždí znovu do Edileanu, kde se jeho matka schovává před manželem, chce se dát rozvést a znovu vdát. Travis chce poznat muže, kterého si chce matka vzít a zároveň doufá, že potká Kim.
Oba se setkávají, Kim nabídne Travisovi ubytování v prázdném domku. Poznávají se, mají si co říct, mají si co vyčítat. Stihnou se pohádat, ale Travis se své lásky nehodlá vzdát.

Příběh je čtivě napsaný. Postupně rozplétá a odkrývá vztahy mezi Travisem, jeho matkou, otcem či nevlastním bratrem. Je to takové pěkné, nenáročné čtení na léto.


Obrázek uživatelky
profil
Danielle Steel - Čas předminulý

Sybil a Blake Gregoryovi jsou typický pár jednadvacátého století: ona je interiérová designérka, on pokrokový obchodní analytik. Spolu s dětmi, teenagery Andrewem a Caroline a šestiletým Charliem, vedou spokojený život na Manhattanu. Blakeovi se v práci naskytne příležitost, která přichází jen jednou za život, a on se jí chopí. Pustí se do otevření nové pobočky společnosti v San Francisku. Když tam hledá nový dům, padne mu do oka krásné sídlo z dvacátého století a impulzivně ho koupí. Tím se všechno změní. Dům totiž stále obývají Butterfieldovi, prominentní bankéřská rodina, která v domě žila před celým stoletím. Jedné noci se zjeví v celé své nádheře a s veškerou elegancí patřící časům, v nichž žili. Od toho okamžiku se mezi rodinami začne vytvářet vzájemné pouto plné respektu, náklonnosti a přátelství.


 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles