MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

co čtete?

Založila: Mauerka

Od včerejška nemůžu najít diskusi:co právě čtete....Proto jsem založila novou.....Dejte tip na dobré čtení
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Shari Lapena - Jeden z nás

Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů.
Udržet tajemství mezi sousedy, kde každý každého zná, může být těžké. Vražedně těžké... Ovzduší na poklidném newyorském předměstí, kde jsou k sobě všichni milí a vstřícní, rozvíří anonymní dopis zanechaný v jednom z domů. „Omlouvám se. Můj syn se k vám nedávno vloupal. A nejen k vám.“ Čí je to syn? A co mohl odhalit? Dohady a podezření na sebe nenechají dlouho čekat. Pak je však jedna z místních žen nalezena mrtvá – a tento objev strhne lavinu napětí. Kdo ji zabil? Kdo ví víc, než říká? A mohl to být opravdu jeden z nás?
Poutavý kriminalistický příběh.
Obrázek uživatelky
profil
Anders de la Motte - Zimní oheň

Rok 1987, den svaté Lucie, městečko na jihu Švédska. Oslava v místní tančírně skončí tragicky – požárem a smrtí jedné dívky. Vyšetřování případu znesváří obyvatele, zbortí přátelské i rodinné vztahy a vyústí v přiznání jednoho mladíka ke zločinu. Třicet let poté se na místo neštěstí vrací Laura Aulinová, která sem do oné noci jezdila k tetě Heddě do její chatové osady. Zjišťuje, že tehdejší událost rozděluje místní dodnes. Že v městečku řádí žhář, jehož útoku se možná nevyhne ani Heddina osada. A že teta krátce před smrtí patrně objevila něco, co může vrhnout světlo na starou tragédii, ale i vrátit Lauře paměť na onu osudnou noc, která všechno změnila. A přinést vzpomínky, ze kterých čiší děs¬…
Obrázek uživatelky
profil
Anders de la Motte - Konec léta

Strhující krimidrama z pera oceňovaného švédského bestselleristy Anderse de la Motte.
Za soumraku na konci léta roku 1983 prolezl pětiletý Billy Nilsson dírou v plotě ze zahrady do kukuřičného pole – a nevrátil se domů. V poli našli jen jednu jeho botu. Příbuzní, policie i sousedé po něm několik dní marně pátrali. Příběh ze zapadlé jihošvédské vesnice obletěl celou zemi, zdevastoval rodinu Nilssonových a po čase se na něj zapomnělo. A pak, dvacet let poté, potká Billyho starší sestra Veronica na skupinové terapii ve Stockholmu mladíka, který začne vyprávět o svém zmizelém kamarádovi. O tom, jak si s ním hrál v zahradě. O skrýších, které důvěrně znala i Veronica… a které měly zůstat neodhaleny. Stejně jako pravda o tom, co se stalo onoho horkého večera.
Obrázek uživatelky
profil
J.D. Robb - Závan smrti

Pediatr Kent Abner obdrží jednoho dne nezvyklý dárek – zlaté vejce. Poté, co ho plný očekávání otevře, uvolní se do vzduchu prudký jed, který ho okamžitě zabije. Případ dostane na starost Eva Dallasová, ale za žádnou cenu nemůže přijít na to, kdo by chtěl doktorovi ublížit. Zanedlouho zemře další člověk a Eva začíná tušit, že jde o něco mnohem horšího než obyčejnou vraždu.
Obrázek uživatelky
profil
Anders de la Motte, Mans Nilsson - Smrt přichází na prohlídku

Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů. Věhlasný stockholmský inspektor Peter Vinston, který tu pobývá kvůli své dceři, je okamžitě vtažen do vyšetřování. Společně s místní policistkou Tove Espingovou zjišťují, že Jessie mohl mít důvod zabít téměř každý, kdo s ní a s tou vilou měl co do činění. Některá z idylických zahrad, rozkvetlých luk či písečných zátok skrývá vraha...
Napínavý příběh až do konce.
Obrázek uživatelky
profil
Hana Marie Körnerová - Hodina po půlnoci

Dobrodružný romantický román odehrávající se v době Napoleonských válek ve Francii. Hlavní hrdinka Fabiena se vrací z kláštera domů k umírajícímu otci. Jejich kočár má nehodu a její společnice je zavražděna. Fabiena zjistí, že to ona měla být obětí. Život ji zachrání neznámý muž, se kterým se později setká v domě své nevlastní matky.
Kdo usiluje o Fabienin život? Její nevlastní matka? Po smrti otce připadne dům jí, ale Fabiena má v něm do svých 25 let zůstat. Je v tom domě v bezpečí?
Získá si lásku mladého důstojníka?

Je to nádherný příběh. Není ale pro ty, kdo nemají rádi obsáhlé knihy. Román má přes 600 stran. Někomu by mohly vadit části, které popisují Napoleonovo tažení do Ruska.
Mi se kniha moc líbila. Nemohla jsem od ní odejít.
Autorku mám moc ráda a kniha mě nezklamala.

Obrázek uživatelky
profil
Neskrývá dům na Riviéře větší tajemství, než jakému je Remy schopná čelit?

Obrázek uživatelky
profil
Natasha Lesterová - Dům na riviéře

Paříž, 1939: Nacisté si myslí, že Éliane nerozumí německy. Domnívají se, že pro ně pouze katalogizuje umělecká díla a netuší, že kradou národní poklady do svých soukromých sbírek. Jenže to se mýlí. Dívka pečlivě dešifruje jejich poznámky a předává informace odboji.
Éliane však rozehrála nebezpečnou hru. Odváží se svěřit svá tajemství muži, kterého kdysi milovala? Nezradí ji znovu? Nemá šanci to s jistotou zjistit… dokud ji večírek v úchvatné vile na Francouzské Riviéře nevystaví zcela nové úrovni nebezpečí.
Současnost: Remy Langová chce zapomenout na tragédii, kvůli níž se její život ocitl v troskách, a proto se vydává do domu na Riviéře, který za záhadných okolností zdědila. Během třídění knih objevuje evidenci uměleckých děl ukradených během druhé světové války. V šoku zjišťuje, že její součástí je i obraz, který už od dětství visí na stěně jejího pokoje. Kdo vlastně byli její předci?
Obrázek uživatelky
profil
Kristin Harmel - Počkej na mě v Paříži

Když se Američanka Ruby v roce 1939 přestěhovala za manželem do Francie, netušila, že nastanou těžké časy a ta skutečná láska na ni v Paříži teprve čeká. Po smrti jejího muže se u dveří nečekaně objeví sestřelený britský pilot Thomas, který nemá šanci přežít bez cizí pomoci. Ve stejném domě bydlí také židovská rodina Dacherových, jejíž dcera Charlotte je pro Ruby jedinou spřízněnou duší. Zatímco Dacherovým hrozí koncentrační tábor, Ruby odmítá nečinně přihlížet zoufalé situaci a doufá, že jednou bude žít podle svých představ. Thomas touží po návratu do spojenecké armády, aby mohl bojovat za mír, a Ruby sní o tom, že jednou zase uvidí kvést vlčí máky v rodné Kalifornii. Nejdříve ale musí skončit druhá světová válka.
Obrázek uživatelky
profil
Corina Bomannová - Sophiina naděje

Berlín 1926. Rozrušená, těhotná Sophia opouští dům rodičů. Její otec ji už nechce vidět, matka se utápí v slzách. Když posléze Sophia stane před svým milencem, pochopí, že musí jejich dítě vychovávat sama. Navíc jako neprovdaná. Naprosto zoufalá odjíždí s přítelkyní do Paříže, kde se jí naskytne jedinečná příležitost. Slavná Helena Rubinsteinová je Sophiiným šarmem a jedním z jejích vlastnoručně zhotovených krémů nadšená. A nabídne jí, aby pracovala pro její impérium krásy. Sophia se tak plná naděje v nové štěstí vydává do New Yorku…
Krásné pohodové čtení.


 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles