Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Pražandy a blízké okolí

Založila: vija

Ahoj založila jsem tuto diskuzi,abychom se mohly my holky z Prahy i blízkého okolí, s dobrou dopravní dostupností do Prahy, seznamovat,probírat cokoli,příp.najít kamarádku na nějakou akci.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Děkujeme za přání a nápodobně. Klidný a veselý celý příští rok!!
Obrázek uživatelky
profil
chci vám popřát krásné a klidné sváteční dny a ať se vám v roce příštím daří.Jarka
Obrázek uživatelky
profil
tak mám dobrou zprávu - vedoucí mi řekla,že si mě nechají.Ale jistotu budu mít až příští měsíc tj.v prosinci až mi skončí zkušební lhůta.V práci jsem si už zvykla.Dokonce budu mít v pondělí volno.Zase bych tam totiž neměla do čeho píchnout a navíc mám přesčasy,takže mě čeká prodloužený víkend.
A co je nového u vás?Jarka
Obrázek uživatelky
profil
U Thomayerovy nemocnice se rozložil cirkus Humberto.
V neděli jsem šla s dcerou na představení a moc se jí to líbilo. Byla v cirkuse poprvé v životě.
Oproti cirkusům, co bývali kdysi na Letné je tohle malinké, ale přesto se tam vejdou tři sloni, šest velbloudů, čtyři lamy, dva medvědi, šest lvů atd.
Takže zábava se zvířaty dobrá, s artisty už horší - žádné velké hvězdy.
Dobré pro děti je to, že nakonec se mohou svézt na ponících a dokonce i na velbloudech.
Obrázek uživatelky
profil
tak koukám,že máte na klikačku stejný názor.Jsem ráda,že se to dá vypnout.
Terezo to mě mrzí. Jestli ti můžu poradit vyraž na Profesia days bližší informace jsou v mé diskuzi Bez práce.Já si tam našla firmu,která mi zařídila rekvalifikaci.Sice už na Bez práce nechodím, protože zatím práci mám, ale rušit jí nebudu kvůli ostatním i sobě.Třeba to někdo využije.
Já jsem pořád ve zkušební lhůtě.Tento týden byl náročný,ale příští bude ještě horší.Naštěstí už mám svůj zajetý systém,který funguje a umožňuje mi si tu práci dobře zorganizovat.Nejvíc mi vadí,že je tam dost chvil třeba 1 hodina v kuse kdy nic nedělám - občerstvení mám doplněno a do další přestávky daleko.Skartace mi jde rychle a nejlíp jenže moc času nezabere.Naštěstí mi občas vymyslí nějakou práci kolegyně z jiného oddělení.
Obrázek uživatelky
profil
svatá pravda, hlavne zamestané ženy a na materskej nemožu tu tráviť celé dni,mne to ale nevadí,je kopec iných šúťaží,kde sa možem zapojiť
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem si znova přečetla pravidla Narozeninového pokladu a přehled výher a zjistila jsem, že teprve za 10 truhliček je výhra jen nějaké samolepky.

Bývám tu tak hodinku denně, za dva dny jsem ještě celou truhlu nenaplnila, tak když to spočítám, že soutěž trvá jenom jeden měsíc, tak to nemohu vůbec dojít ani k těm deseti truhličkám.

To je tak pro důchodce, co mohou sedět u PC celé dny a nemají potíže s bolestí zad.

Obrázek uživatelky
profil
limonada,tak ˇˇta tu vítame

Jari,tak zajtra končíme v práci,nšli kšefty,tak nám šéf v pondelok oznámil,že to ukončí,že to nemá zmysel,vo štvrtok to všetko odvezie a čaká nás veľký úklid,mám sice už brigádu,ale možno sa pošťastí niečo iné....pa
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji za přání hezkého víkendu, ale mám ho pracovní, tak hezká budou jen odpoledne.

Také děkuji za upřesnění, kde je Archa. Tam jsem několikrát byla na jídle i na kávě.

Na klikačku jsem zvědavá, protože zatím jsem žádnou nezažila, ale připadá mi, že s ní zbytečně dlouho otálejí a pak, když jsem četla pravidla, tak mi to přijde nějak moc složité. Až to začne, zkusím a uvidím, zda to vůbec zvládnu.

Tak Ti přeji hodně sil do dalšího pracovního týdne a také příjemný relax o víkendu.
Obrázek uživatelky
profil
Archa je na Sofijském náměstí nad lékárnou a květinářstvím.V podstatě je to když jdeš po schodech dolů od České spořitelny.
Na příští týden v práci se netěším.V úterý a ve čtvrtek to bude nejhorší - nebudu vědět co dřív.Navíc nám chybí jedna kolegyně a tak jsem se učila dnes jak se čistí kávovar.
Za chvíli nám tady začne klikačka.Jak se na ní těšíš? Já se účastnit rozhodně nebudu,protože nemám čas sedět nonstop u PC.
Hezký víkend Jarka

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles