Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Pražandy a blízké okolí

Založila: vija

Ahoj založila jsem tuto diskuzi,abychom se mohly my holky z Prahy i blízkého okolí, s dobrou dopravní dostupností do Prahy, seznamovat,probírat cokoli,příp.najít kamarádku na nějakou akci.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem v práci definitivně skončila. Loučení bylo dojemné dostala jsem krásnou kytici a od kolegyň svíčku, srdíčko z proutí, levandulové mýdlo a keramické sluníčko. Udělalo mi to radost.
V září jsem běžela na úřad práce se zaregistrovat. Jinak se mi ozvala nějaká personální agentura a dnes jedna firma od které bych mohla mít pro mne ideální rekvalifikaci.
Cestou domů jsem se stavila podívat v Holešovicích na výstavě Harley Davidson. Motorky byly opravdu nádherné. Byla jsem tam zadarmo protože mám IBOD kartu.
Pražandy a co je nového u vás? Dlouho jste se žádná neozvala a to mě mrzí.Ráda tu uvítám i nějaké nováčky.
Přeji hezký víkend Jarka
Obrázek uživatelky
profil
dnes vypukl 2.díl komedie zůstanu v práci? Totiž bylo to tak :
náš účetní má dovolenou a tak mě jeho zástupkyně vyslala na úřad práce s nějakými papíry ( aby dostali dotaci na můj plat). Takže vezmu papíry a jdu. Po příchodu z toho chlapa jak má na starost projekt vypadlo, že je prodloužen do listopadu. Když jsem přišla tak jsem to řekla kolegyním a jedna hned zašla za ředitelkou a ta prý,že mě tam tedy možná ještě nechají. Jinak jsem už od 12 hodin doma, protože je tam momentálně málo práce a tak jsme se dohodly, že kdyby mě kdokoli potřeboval tak mi zavolají a já dorazím. Mám tedy náhradní volno až do 9/8 ( mám hodně přesčasů). Práci ale zatím sháním až do doby než budu mít podepsané prodloužení. Jinak u mě nic nového. Ahoj Jarka
Obrázek uživatelky
profil
v práci začala rekonstrukce takže nic a nikdo není na svém místě. Já dokonce nemám ani počítač.No sice ho nepotřebuju pokud nedělám dotazníky, ale píšu si tam docházku. Doufám, že mi nechají alespoň nějaký koutek,kam si mohu dát kancelářské potřeby.To se uvidí zítra.
Kurzy včera a dnes museli chodit na WC jinam. Já jsem kvůli tomu naběhala o dost víc, protože odstranili i umyvadlo, kam jsem chodila doplňovat vodu.Bude to až do konce prázdnin. Vše se muselo vyklidit a vystěhovat. Zítra a v pondělí dokonce máme mít na sobě tepláky a ne dress code.
Jednu radost jsme ale dnes v práci měli - ochutnávku výborné zmrzliny.Mohli by chodit každý den.Zmrzlina to je moje -už odmala
Tak jsem si tady přečetla informaci, že zemřela Martina. Dost mě to zaskočilo, protože jsem ji znala z jedné diskuze, kam jsem chodila. Navíc ani nebyla moc stará - ještě jí nebylo ani 50.
Ahoj Jarka
Obrázek uživatelky
profil
pochod šiel okolo hotelu,kde pracujem,to bolo národa,som sa divila maminám s deťmi,v tej horúčave,je fajn,že sa takto podporuje,ale aspoň keby bolo pod mrakom,ja zajtra mám voľno,tak vyrazíme asi na ryby a potom na jahody-samozber a od utorka zas makám až do nedele
Obrázek uživatelky
profil
máš pravdu - všude je to těžké, proto jsem ráda za každý den kdy mám práci. Samozřejmě se přitom rozhlížím po něčem dalším.3 měsíce utečou jak voda a budu v té samé situaci.
Momentálně jsem doma a jsem ráda. Ty vedra mi nedělají dobře. Občas mě zlobí tlak - mám nízký.
Být příjemněji tak jsem šla včera na Avon pochod a dnes se podívat na autobusy. Příští týden bude Muzejní noc,tak možná s manželem vyrazíme.
Mějte se hezky Jarka
Obrázek uživatelky
profil
no,ono je to všade ťažké,donieslo sa mi,že majú zas pridať 2 pokoje,to už by bol úplne mazec,to potom odchádzam niekam inam, to už by som nezvládla, rekonštrukciu v práci ti nezávidím,stačilo mi u nás doma,nemáme ešte hotovo,peniaze sa už minuli a priateľ je už druhý mesiac na neschopenke.....nemám čas ani na bývalé kolegyne a kamarátky,som rada,keď mám deň voľna,už sa pýtali,kedy dorazím,asi sa to podarí až na budúci mesiacSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
držím palce,aby ti něco vyšlo.Já prozatím zůstávám. V úterý jsem podepsala prodloužení smlouvy do srpna. Pak se uvidí asi bude další díl komedie.Nyní nás čeká v práci velká rekonstrukce.To bude děs. Kravál, nepořádek a to vše za plného provozu. Přes týden sem sice nakouknu,ale moc se mi psát nechce jsem unavená z práce. Ale s poštou se to nedá srovnávat. Může být unavená sebevíc, ráno vstanu a jsem odpočatá.
Myslela jsem si, že o tuhle diskuzi bude zájem. Taky mě to moc nebaví,když se vyskytne příspěvek jednou za čas, ale chápu,že být tu každý den nelze. Jsme pracující ženy a máme i jiné povinnosti. Byla bych ráda,kdyby se tu vyskytla nějaká nová dušička.
Měj se hezky Jarka
Obrázek uživatelky
profil
ja občas tu nakukla,ale nik tu nepísal,tak som zmizla,sme až za Kralupami, bojujeme ako sa dá,s prácou je to nejak všade nahnuté,neviem,či tam vobec vydržím,je nás málo,stále chcú,aby sme chodili na brigády,už som z toho unavená,dnes mám voľno,ale potom zas 5 dní makám,zas 1 deň voľno a tak stále dookola,chcela som ísť pod hotel,ale nešlo to,teraz už by to šlo,ale zas mám zmluvu s agentrou,tak mi to nezmeniaSmajlík rozmýšľam o zmene,už mi nie je 20 a je to makačka
Obrázek uživatelky
profil
jsem ráda,že se mezi námi ukážeš. Kampak si se přestěhovala? Já očekávám, že začátkem týdne podepíšu prodloužení smlouvy. Holky z realizace se rozhodly, že napíšou paní ředitelce co všechno dělám, protože máme dojem, že o tom nemá absolutně představu a budou o mně bojovat samy. Já nemůžu, protože mám smlouvu na dobu určitou.
Tento týden byl dost náročný, ale držely jsme spolu, podělily se o moje povinnosti a úspěšně to zvládly. Našla jsem si i půlhodinu na to, abych si došla na jídlo. Ve čtvrtek bylo 9 kurzů najednou, což je můj prozatimní rekord.
Zato tento týden budou maximálně 3 kurzy a tak si odpočinu. V pondělí jen dodělám pár restů na které minulý týden kvůli obsazenosti učeben nebyl čas ani prostor. Ten pohovor nevyšel,ale nelituju toho.
Přeju hezký víkend Jarka
Obrázek uživatelky
profil
ahoj,tak to ti nezávidím,my v práci tiež skončili,nov majiteľ tam vydržal len 3 mesiace,sa mi nechcelo hľadať prácu,tak som ostala na hoteli,chodila som tam občas na brigádu,síce je to cez agentúru,ale vždy lepšie ako nič,stihli sme sa presťahovať,nemáme to ešte hotové,ale na druhej strane,platiť nehorázne peniaze niekomu.... priateľ šiel na vyšetrenie no špitálu a už tam ostal,našťastie to dobre dopadlo,ja tiež skončila na pn-ke,nejak to na nás padlo,ale život ide ďalej,prajem vám krásny zbytok nedele Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles