Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Pražandy a blízké okolí

Založila: vija

Ahoj založila jsem tuto diskuzi,abychom se mohly my holky z Prahy i blízkého okolí, s dobrou dopravní dostupností do Prahy, seznamovat,probírat cokoli,příp.najít kamarádku na nějakou akci.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
ovečky u školky to je taky krásný. Která školka to je? To mi připomíná Dětskou ZOO v Troji. Tam mají zase krásné kozy, které se krmí z ruky. Tam by určitě byly taky krásné fotky. Ještě jedna zajímavost o svatbě: když jsme šli k žirafám tak jsem cestou slyšela nějaké dítě - jé princezna. To víš bílé šaty,závoj,načančaná a kytice v ruce.
A ještě jedna novinka od 1/ 11 se vracím na místo odkud mě v srpnu vyhodili. Konečně se povedlo přesvědčit ředitelku, že jsem nepostradatelná. Znám lidi a znám práci - jen se musím doučit pár věcí,které jsou jinak kvůli novému uspořádání po rekonstrukci. Ale myslím, že to zvládnu tak za týden. Takže jsem zrušila rekvalifikaci a budu si užívat poslední volné dny. V práci to bude až do vánoc čím dál horší - bude hodně kurzů.
Jarka
Obrázek uživatelky
profil
Jo, jo, plyšáčky máme ze ZOO taky.

S tím lemurem, to je legrace.

Muflony z Thomayerky také známe. Já tam byla v porodnici a dcera tam pak jeden podzim chodila do školky.

Přes víkend jsem byla bez internetu. Nepříjemné. Mám ho přes telefon a když nahodili spojení, zůstal ale telefon hluchý. Tak čekám, až mi někdy zavolají z firmy Fayn, která ho provozuje, co bych s ním mohla udělat, aby zase šel.

U školy je oplocená zahrada a bydlí tam dvě ovečky a děti je krmí. Ale nemají tam žádný domeček. Dneska tam nebyly. Asi, jak se ochladilo, je odvezli někam pod střechu. Děti byly smutné. Moje dcera taky. Já jsem zase nesla domů pytlík s jablíčky, kterými jsme je chtěly nakrmit.
Ale má se zase oteplit asi na 10 stupňů, tak snad je zase ještě vrátí zpátky do výběhu.

Obrázek uživatelky
profil
se zvířátky je legrace. Nejvíc mě pobavil lemur,když mi chtěl ochutnat svatební kytici. Ta fotka je i tady. My s manželem chodíme do ZOO často,protože si vždy koupíme roční vstupenku. Pořád je na co koukat. Velmi často si odneseme nějakého toho plyšáka. Vypadají totiž úplně jako skutečná zvířata.Nebo taky ráda chodím do Krče - v nemocnici mají velké stádo muflonů a jednou se mi stalo, že šli "skrz" mě. Prostě jsem byla obklopená muflony.
Jarka
Obrázek uživatelky
profil
To mně těší, že máš ráda zvířátka.

My byly v létě v ZOO dvakrát a chceme jít i na podzim a dokonce i v zimě zjistit, jak to vlastně v ZOO vypadá, protože to nevím a dcera je zvědavá.

Reklamy moc nesleduji, ale kočičí kavárna to je teda zvláštnost a určitě i veselo. My doma koukáme často na dvojku na různé pořady o přírodě jako býval Život v přírodě a rády se poučíme, co ještě nevíme.

Čichavce jsem už dnes koupila a mám dva páry - perleťové a zlaté. Perleťoví jsou bojácní, ale zlatí u nás byli hned jako doma a hned hledali potravu u hladiny. Jsou moc hezcí a dcera z nich byla nadšená.

Obrázek uživatelky
profil
Tak já zvířátko žádné nemám. V dětství jsem měla akvárko. Jinak jsem ale zvířátkomil a to velký. Kdykoli jsem přijela s rodiči někam na návštěvu tak první co bylo, že jsem šla za tamními kočkami. V současné době ráda chodím do ZOO v Troji, dokonce jsem tam měla svatbu a i moje současné příjmení je zvířátkové ( Ježková). Když jsme jednou měli výročí seznámení vzal mě manžel do kočičí kavárny a já si ji ihned zamilovala. Mají tam totiž živé kočičky a to je něco pro mě. Je to zábava pozorovat jak se tam číči prohánějí. Po první návštěvě jsem je znala jmény a to je co říct. Mojí neoblíbenější reklamou je GE Money ( pokud je tam Mňauvajs čili Tomio ) a líbí se mi i jiné zvířátkové. Jarka
Obrázek uživatelky
profil
Tak určitě držím palce, ať Ti to vyjde.

My máme doma akvárium a celý rod pavích oček, co jsme měly, nám odešel postupně do věčných lovišť. Tak budeme nakupovat nové rybky a dohodly jsme se na čichavcích.

Chtěla jsem je po práci koupit, ale v akvaristice měli zrovna u čichavců karanténu, tak jsem si nemohla udělat radost. Tak až někdy příští týden.

Máš doma také nějaká zvířátka?


Obrázek uživatelky
profil
to jsem ráda, že se tvé dceři ve škole daří.
Já mám za sebou další neúspěšný pohovor a pár dní pomoci bývalým kolegyním. Taky jsem poslala přihlášku na rekvalifikační kurs na téma asistentka,sekretářka a business angličtina. Prostě to co mi moc pomůže. Hlavně aby mi to schválil úřad práce.Moc se těším na lektorku, znám ji totiž z motivačního kurzu, který jsem absolvovala loni. Už se těším jak bude překvapená až mě uvidí.Já taky nevěřila vlastním očím, když jsem četla reference a zjistila jsem,že ji znám. Je to totiž strašně prima ženská.Tak mi drž palce ať mi tohle vyjde. A koncem příštího měsíce se chystám vypravit na Profesia days do Letňan. To je ode mne asi zatím vše. Budu se těšit, že zase napíšeš.
Obrázek uživatelky
profil
Tak ve škole je zatím učení hrozně lehoučké, to, co dcera už umí, jen musí zlepšit krasopis. Píšou velká písmena - hůlková a v matematice jsou zatím u pětky a jen počítání množství na obrázcích, příklady ješte ne.
V tělocviku se tále učí skákat přes švihadlo a hrají různé hry. Ve výtvarce už kreslily temperami, to je pokrok a myslím, že pro mnohé děti složitost a novinka.
Máme zatím několik jedniček a pochvalu.
Obrázek uživatelky
profil
já jsem docela ráda,že už léto končí.Letos bylo moc horko a to mi nedělá dobře. Takže jsem byla co nejvíc zalezlá někde pod střechou a snažila se co nejvíc pít.
To že ve škole nepotřebují sešity a pera je opravdu zvláštní.Držím palce dceři ať se jí ve škole daří a líbí se jí tam.
Tak jsem bez práce týden a kupodivu nevím co dřív. Mám pozvánku na pohovor do jedné firmy v Komořanech na pozici fakturantka. Tak uvidíme. To bych jezdila do zaměstnání cca 10 minut. Hlavně se mi líbí pracovní doba jsem totiž typický skřivan,takže vstávat brzy mi nedělá problém - právě naopak. Cestu za novou prací popisuju v diskuzi Bez práce. To by byl zázrak,kdyby ředitelce ve Voxu vyšla předpověď, že mě někde vezmou do půl roku. Ovšem radši bych si udělala rekvalifikaci. Samozřejmě pokud bychom si s tou firmou vyhovovaly tak to vezmu, protože se tam naučím zase něco nového.
Hezký den a těším se na odpověď
Obrázek uživatelky
profil
Tak léto je za námi, ale užily jsme si hodně koupání - bylo to fajn.

Máme za sebou vstup do školy - dcera je prvňáček.
První týden byl náročný, hodně nervozity /tedy na mé straně/, nakupování různých věcí do školy atd. Každý den jsme nesly něco jiného, takže k aktovce i plnou tašku, ale je to hotovo.
Co mně překvapilo, že nemají sešity a nepotřebují pera, jen tužky. Místo učebnic mají velké obrázkové pracovní sešity do kterých dělají i úkoly.
Tento týden už se začalo podle rozvrhu a budou nové zážitky.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles