Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Pražandy a blízké okolí

Založila: vija

Ahoj založila jsem tuto diskuzi,abychom se mohly my holky z Prahy i blízkého okolí, s dobrou dopravní dostupností do Prahy, seznamovat,probírat cokoli,příp.najít kamarádku na nějakou akci.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Tak restauraci Archa neznám a ani nevím, kde ji hledat. Ale i tak, my už do restaurací nechodíme. Jedině až bude dcera větší, že zajdeme na nějaký slavnostní oběd třeba u příležitosti narozenin.

Do kavárny Tonny chodíme ale často, většinou na zmrzlinu a dortík, když jdeme na Sofijské náměstí na nákupy. A nebo si vezmeme jen tak zmrzlinu do ruky na ven.

A skoro pravidelně chodíme na farmářské trhy pro zeleninu a ovoce.
Svatováclavskou veselici jsme nenavštívily, protože dcera zrovna nebyla doma a pro nás dospělé to odpolední veselení ani nějak nemělo význam. Ale jinak na tyhle různé akce spojené s farmářskými trhy chodíme.

Naposledy jsme byly na Čokoládovém dni v kulturáku u Otavy, Pertoldova - akce ve dvoře.
Obrázek uživatelky
profil
tak já ještě pořád pracuji a dnes jsem se starala o seminář na kterém jsem byla i já (o měsíc dřív a měla to zadarmo jako dárek od firmy). Cestou domů jsem v tramvaji potkala jednu z mých klientek z pošty Preslova. Stihly jsme prohodit jen pár slov,ale i tak to bylo příjemné.
Taky sleduji akční letáky. Nejčastěji chodím nakupovat do Billy ( bývalá Delvita ) nebo i na Sofijském náměstí a do Kauflandu.
Byla si se už podívat v restauraci modřanská Archa? Podle fotek to tam vypadá docela dobře.Jinak mám ráda i Tony Caffe.
Doma zvířátka nemám,ale mám je ráda. S manželem rádi chodíme do ZOO.Naše nejoblíbenější zvířátka jsou lemur kata, mravenečník a žirafy. Samozřejmě se nám líbí i ostatní.Co by si taky čekala od Ježkových,že? A víš co opravdu miluju - reklamu GE Money s Mňauvajsem na běhně. Měj se hezky a zase se ozvi.Jarka
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem tu zas po 14-ti dnech a vidím - žádná změna.

Navrhněte, o čem bychom si mohly psát!

Já teda z práce žádné zážitky nemám a pokud je něco zvláštního, tak to stejně hned zapomenu, než dojedu domů. A doma máme akorát na hraní tu novou zajímavost šmoulíky - zítra si jdeme pro další tři pytlíky.

Jinak hodně sleduji akční letáky potravin a nakupuji do zásoby často v akci a koníčky mám květiny - kvetoucí pokojové a zvířátka - morčátka a rybičky.

Obrázek uživatelky
profil
Jmenuji se Blanka.

Máme sobotěnku a já mám volno, což jsem velmi ráda. Probudila jsem se nečekaně brzo, asi proto, že jsem šla spát s dcerou hned v devět večer. Tak si užívám u počítače než se dcera vzbudí a zasedne mi tu místo. Tento víkend si bude počítače užívat, protože pak tu přes týden nebude.

Vařit dnes budeme ryby - filé s bramborovou kaší k obědu a rizoto s tuňákem k večeři.

Včera jsem dceři přinesla z Alberta dva sáčky se šmoulíky, tak měla obrovskou radost a hned si je sestavila k sobě a byla u nich kukuřice a dýně. Je to zajímavě vymyšlené, že se dají spojovat k sobě, je to zase něco nového a jiného než samotné postavičky na hraní.
Obrázek uživatelky
profil
tak vítám mezi námi další členku. To je náhoda já jsem taky z Modřan. Prozradíš nám tvé jméno ( stačí křestní)?
A jak jsem se měla tento týden? Kromě přípravy občerstvení jsem se naučila laminovat a vytvářela databázi v Excelu. Taky jsem dostala svůj firemní email a začala jsem si psát docházku do PC. Máme na to speciální program. Jsem zvědavá jak to bude příští týden,Každý den bude několik kurzů, ale jsou tam naštěstí jen dvě občerstvovny. Bude to pěkná honička.Až se trošku víc zaučím snad se budu zase tady vyskytovat častěji. A perlička na závěr (což jsem divila) . Pokud mám volno tak můžu firemní PC využívat na co chci tzn.soukromé emaily, Facebook , apod. Jarka
Obrázek uživatelky
profil
tak ťa tu vítame,aj keď sem nikto nechodí,občas s Jarkou nakukneme,snáď sa to časom zmeníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Právě jsem objevila tuto diskusi a tak se k vám přidám.
Bydlím v Modřanech, mám dceru.
Pracuji jako pokladní.

Nic zvláštního nepodnikám, ale občas je o čem mluvit.
Hodně chodíme do přírody a tak.
Obrázek uživatelky
profil
to je dobre, keď máš podporu v práci,to je podľa mňa na začiatku doležité,tiež sa divím,že nikto nechodí na diskusie,možno sa časom niekto ukážeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky se divím,že sem nikdo kromě nás nechodí.Přitom holek z Prahy je tu hodně. Ale není to problém jen téhle diskuze. Např.ztřeštěné baby, felisky, bosorky, bez práce, CHŽ - žijící mimo ČR tahle epidemie zasáhla taky.
Jinak práci jsem zatím doufám zvládala (alespoň si myslím) a v pondělí mám dokonce volno.Takže uvidíme jak se to tam bude vyvíjet dál.Kolegové jsou na mě hodní a to je pro mě moc důležité.
Jarka
Obrázek uživatelky
profil
tak ti držím palečky,nech to zvládneš,ja tu občas len nakuknem,nikde nikto nechodí,ináč nič nové,zatiaľ chodím do práce,ale človek nikdy nevie,mám po dovolenke,strávila som ju v Prahe,lebo priateľ nedostal dovolenku,bola som aspoň na pár dní na bigáde a urobila poriadky v celom byte,čo už pomaly ani nie je vidno Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles