Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Pražandy a blízké okolí

Založila: vija

Ahoj založila jsem tuto diskuzi,abychom se mohly my holky z Prahy i blízkého okolí, s dobrou dopravní dostupností do Prahy, seznamovat,probírat cokoli,příp.najít kamarádku na nějakou akci.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
včera z paní ředitelky vypadlo, že prý za mě bojují na úřadu práce. Nechápu proč?! Předpokládala jsem, že od června je rozhodování o mém setrvání v práci jen mezi Voxem (zaměstnavatel) a mnou.
Když jsem tuhle informace řekla kolegyním z realizace tak měly velkou radost.Ale já tomu nevěřím dokud nebudu mít smlouvu v ruce a jim jsem řekla ať si zatím nedělají falešné naděje. Momentálně jsem tam z nich nejzkušenější, protože vedoucí je v nemocnici.
Mezitím jsem si sehnala dvě referenční osoby (ty se hodí i kdyby mi tu smlouvu opravdu prodloužili) a poslala řadu nabídek. V pondělí mám pohovor. Nedělám si přílišné iluze, ale zajdu se tam podívat.Má to výhodu, že půjdu domů už ve 14:30 a zase si procvičím přijímací pohovor,což není na škodu.V hledání nové práce zatím budu pokračovat. Kousek od domu se staví českorakouské gymnázium a docela by se mi líbílo dostat do tamního sekretariátu.
Přeji hezký víkend Jarka
Obrázek uživatelky
profil
Je to od ní pěkně sprosté. Ono už když jsem čekala na výsledek pohovoru,tak se ozvali o 1 nebo 2 týdny (už nevím) později než byla domluva.
A popravdě nějak extrémně jsem z té práce nadšena nebyla.Ale zvykla jsem si tam, naučila se co po mě chtěli a byli tam i fajn lidi. Hlavně jedna lektorka.
Ale co, svět se nezboří. Sice firmy většinou chtějí delší praxi,ale co naplat.Díky moc za ten tip - podívám se na to.
Měj se hezky a zase napiš.Jarka
Obrázek uživatelky
profil
Jejda, tak to je hodně špatné. To je ale ta ředitelka pěkně neseriózní.
Vím, že shánění zaměstnání není legrace. Ale také se dá na přechodnou dobu vzít nějaká brigáda.
Občas čtu i o administrativních brigádách na stránkách Fajn brigády a vyskytují se tam i zaměstnání.
Obrázek uživatelky
profil
takže změna. Ve firmě končím v květnu. Hlavně, že mi před cca 14 dny ředitelka říkala,že mi prodlouží smlouvu a ejhle včera mi řekla,že skončím. Ale alespoň jsem jí nedopřála tu radost,že bych dala najevo jak mě to mrzí.Ne že by to tam bylo tak excelentní,ale lidi byli docela fajn a hlavně jsem měla plat a stravenky. Dost mě tím naštvala.
Takže se začínám rozhlížet pořádně.Na začátku června hned mířím zas na úřad práce. Ale povedlo se jednou najde se i podruhé. Teď mám alespoň minimální praxi v administrativě byť zanedbatelnou. Na podporu nárok nemám byla jsem tam krátce (9 měsíců).
Jarka
Obrázek uživatelky
profil
Dobrá smlouva a spokojenost v práci je základ spokojeného života.
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji za pochvalu, ale přiznávám se,že to přání jsem si našla na internetu.Nevím,zda jsi to už nepsala,ale zajímalo by ne,kolik let je tvé dceři? Ráda bych tě připsala do seznamu,který je v této diskuzi příspěvek č.1, tak mi napiš (nejlépe jako soukromou zprávu) jaké údaje tam mohu dát.
Jinak co se práce týče,tak mi ředitelka řekla,že mi plánuje prodloužit smlouvu.Od doby co sedím v účtárně a pomáhám jim tam,
tak se mi ve Voxu líbí mnohem víc.Dokud nebudu mít smlouvu v ruce,tak se rozhlížím, zda by se nenašlo něco ĺepšího.Zatím nic.Moje vedoucí bude odcházet na mateřskou , tak jsem zvědavá, kdo a kdy tam bude místo ní. Je totiž aktivní epileptička. Nechápu,že ji nedají na rizikové. Za tu dobu co tam pracuju se tam už vyměnilo docela dost lidí.
Měj se hezky a zase se ozvi.Jarka
Obrázek uživatelky
profil
Napsala jsi moc hezké přání k Velikonocům.
U nás doma byl klídek, pohoda, občas i nuda, hodně jsme seděly u televize a mlsaly beránka. Na stole plnou ošatku kraslic a rozkvetlé růžové hyacinty.
Když přišly v pondělí děti s pomlázkami, rozdaly jsme jim celou bonboniéru. Ale dcera se jich bála a vyšlehat se nenechala. Každý rok má jiné vrtochy.
Obrázek uživatelky
profil
Veselé Velikonoce ať všichni máte,
pohodu v kruhu rodiny si užíváte.
Jarka
Obrázek uživatelky
profil
tak to ti moc přeju - samozřejmě myslím tu jistotu v práci.Přeju brzké uzdravení.Mě taky o víkendu nebylo nejlíp a tak jsem preventivně nasadila prášky a léčila se.
V práci jsem změnila kancelář a dostala navíc nějaké administrativní činnosti - rozesílám organizační pokyny mailem (kde se koná a jaký program kurzu bude,kdo tam přednáší a v časový harmonogram), dále zadávám do PC dotazníky od uchazečů (jak byli spokojeni,návrhy na zlepšení a jejich kontaktní údaje). Ta příprava občerstvovny mi zůstala.Ještě kdyby mi tak chtěli přidat penízky, když mi přidali papírování.
Měj se hezky a těším se,že se zase ozveš.Jarka
Obrázek uživatelky
profil
Já v práci dostala smlouvu na dobu neurčitou, což je fajn, a nemusím se bát nezaměstnanosti a stresu s hledáním nějaké nové práce. A k tomu mi přidali dvě koruny do hodinové mzdy. Je to směšný pakatel, ale aspoň stovčička navíc bude.

Doma právě ležím s nemocí - zánětem průdušek a beru antibiotika. Jsem bez teplot, takže to není tak hrozné. Dcera přinesla infekci ze školky a nakazila celou rodinu, tak se v tom plácáme a jsme oslabení, ale ona je čilá a už skoro zdravá, tak chodí pravidelně do školky a vyčerpává nás pak doma s požadavky Pojď si se mnou hrát!.
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles