MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Máme rádi houby, známe je?

Založila: Vikitorie

Vše o houbách - zkušenosti, hádanky, otázky, využití, třeba i recepty. PROSTĚ DISKUTUJEME NA TÉMA HOUBY, vynechme jen ty v našich peněženkách ;-)
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Už sa neviem dočkať na Máj a nové huby.
Obrázek uživatelky
profil
Zatím mi je zima.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Chodíte na houby i v tomhle zimním období? Já se chystám, ale stále jen chystám, zda najdu třeba penízovku sametonohou..., ale ještě jsem se neodlepila z křeslaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Od příštího roku uvažuji, že se dám do mykologického klubu, chtěla bych i mykologické zkoušky, uvidím
Obrázek uživatelky
profil
Stroček jsem nikdy,když jsem ještě na houby chodila,nenašla.Tady u nás nerostou ani lišky.Moc ráda vzpomímám na prázdniny,kdy jsme jako děti jezdily se sestrou k tetě do vesnice ke Světlé nad Sázavou.Tam rostlo hodně lišek.Teta nám z nich dělávala smaženici.TO BYLA POCHOUTKA.
Obrázek uživatelky
profil
Zapomněla jsem napsat, že jsem našla dokonce i stroček, sice jen čtyři, ale i tak... . Sehnula jsem se pro klouzka a oni vedle
Obrázek uživatelky
profil
Tedy,Viktorie,klobouk dolů.Máš můj obdiv.Já také suším jak divá.Naloženo mám ale jen málo skleniček.Dost hub jsem také zamrazila.Vždy trnu s jakou se vrátí syn z hub.A doufám,že toho moc nepřinese.Opak je pravdou.Tak dočišťuji,krájím a zpracovávám.Že ale letos těch hub je.A ani nejsou červivé.Je to jako s vlašskými ořechy.Pár roků skoro nebyly a teď je rozdáváme ve velkém.
Takže,milá houbařko,přeji další kvanta krásných houbiček.
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj, ani mi nemluv. Já, jestli jsem letos nezpracovala 70 kg hub, tak snad ani deko. Do tý soli jsem je dala také, už jsem i jednu skleničku použila a zatím ok.
Těch masáků, co jsem sežrala s prominutím, no a i bedel... . Bedly jsem i sušila už potom na koření.
Jen v octě mám skleniček asi sedmdesát, už to ani nespočítám
Obrázek uživatelky
profil
V houbách se dobře vyznal můj manžel.Nosil jich domů plné košíky.Říkala jsem mu,že mi je musí pomáhat čistit,jinak ať už je domů nenosí.Bohužel před čtyřmi roky zemřel a já se v hobách nevyznám.Poznám jen ty nejznámější.
Obrázek uživatelky
profil
Jak před časem tu houby nebyly k nalezení,teď jsou jich mraky.Lidé nosí plné koše.Zamražuji na smaženice nebo do polévek.Miluji kulajdu s houbami.Včera jsme vařili drškovou polévku z bedel a dnes omáčku z pravých hříbků.Z čištění,krájení a sušení hub mi už jde hlava kolem.
Bohužel.vzpomněla jsem si co říkávala babička.Když je mnoho hub,bude velká bída.Nevím jak dalece to je pravdivé,ale asi se to dříve neříkalo jen tak.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles