Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Jiřinko, taky přeji synovi všechno nejlepší. Náš Filip měl v únoru 38 a Katka měla v březnu 36 let. Snad vložky do bot pomohou.
Já jsem se na zítra ráno objednala k doktorce, jsem zvědavá, jestli to bude opravdu k doktorce a nebo zase jen k sestře a doktorka přes telefon. To bych asi zvažovala jiného doktora, i když tady to mám kousek od domova. Tak jsem zvědavá, co se dozvím, už jednou mi řekla, že je test negativní a nic mi není, tak naplno to sice neřekla, ale vyznělo to tak. Taky se dusím a dávím a to i v noci a hlavně mi pořád není moc dobře, jsem pořád taková unavená, do kopečka místo jednou se musím aspoň 3x zastavit, zadýchávám se a na to já nejsem zvyklá. Po těch atb mám taky rozhozené zažívání, tak když nemám moc chuť k jídlu, tak bych mohla něco shodit.
Na Pinterestu jsem objevila zajímavý a hlavně docela rychlý recept na buchtu, tak se už peče. Uvidím, co to bude za zázrak. Už je upečená a docela pěkně voní.
Venku je sluníčko, ale teplo nic moc. Opatrujte se.
Obrázek uživatelky
profil
Jiřinko, synovi přeji vše nej...Smajlík můj mamánek bude mít v květnu 40..
tobě nohám snad vloźky uleví..Smajlík
holky, já kašlu víc jak rok, ráno se dusím, neź vykašlu hleny mi to i střeva převrátí, a kdyź jsem byla u doktorky, tak mi nic není, myslím, źe jsem měla moźná covid a to je pozůstatek..Smajlíktaky se často zadýchávámSmajlík

děvčata, opatrujte seSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dneska jsem upekla korpus na dort pro syna, má pozítří už 39 narozeniny, je nejmladší z našich dětí. V sobotu pojedeme s invalidy na hudební odpoledne. Tuto sobotu jsme měli v naší vesnici "Posezení dříve narozených". Nejdříve účinkovaly děti ze školy, pak účinkoval folklorní soubor a nakonec kapela, která hrála k tanci i poslechu všechny žánry.
Přeji dobrou noc
Obrázek uživatelky
profil
Irčo, přeji ti vše nej k svátku, hlavně hodně zdraví a pohodu.
Na zahradě mi to jde pomalu a jsem hned unavená, tak uvidím, co stihnu. Dneska jsme byli v Hradci, byla jsem objednaná na podiatrii.
Pan doktor měřil na různých přístrojích, jak zatěžuji chodidla a podle toho mi paní připravila vložky do bot a zrovna jsem s nimi odešla. Nárty mě bolí ještě teď, ale já si zvyknu a snad se nebude horšit vbočený palec a spadlá klentba.
Teď mi připadá, že se nemoci těžko a dlouho léčí. Švagrová se švagrem se od prosince vzpamatovávají z chřipky nebo covidu. Vnučka také s pár dny, kdy je zdravá, kašle od zimy a dr nic nenachází. Dcera leží s nějakou střevní chřipkou a další švagr je v nemoci se zápalem plic a zánětem močových cest. Moje kamarádka od října řeší bolesti a i když k mudrům chodí, tak až v prosinci se náhodou dozvěděla,(koukla se do karty), že má boreliozu, kterou jí začali léčit antibiotiky až v březnu.
Obrázek uživatelky
profil
Připojuji se s přáním Irenkám, všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví.
Dneska by měla mamka narozeniny - bylo by jí 93 let.
Hodně se ochladilo, hlavně je nepříjemný ten ledový vítr.
Já jsem pořád ještě taková připozdechlá, chvílemi mi chodí zima po zádech, ale všude slyším, že mi vlastně nic není, test byl negativní. Tak nevím co je špatně, všechno je v pořádku, ale já jsem zdechlá a kašlu jak s černým kašlem, který prý nemůžu mít.
Mějte pěkný večer.
Obrázek uživatelky
profil
Irenka měla též svátek, přeji i ji.
Zahradu zatm mám jen zdčásti, jak to není po ruce, tak se nedá vše udělat. Tělo se také ozývá, ale zase pak je vše hezké. Už zařizuji trvalky, aby mi to nedalo tolik starostí, vyset a pak přesazovat. Nemládneme.
Obrázek uživatelky
profil
Zlobí mě PC. Velmi se ochladilo, v noci asi zahřmělo a byla bouřka. Mám vyměněné těsnění v oknech, je to znát.Stále fouká vítr.
Pršelo včera jednu chvilku dost prudko. Mám obavu o jahody a letos se mi zdálo, že borůvky nasazují květy. Ale na horách je vše déle. Nechám se překvapit.Mríz a sníh bych již neada.
Stázičce přeji hodně zdraví.
Oči jsou v pořádku. díra se zacelila.Kontrola za půl roku.
Jdu si dočíst vaše psaní, snad to vyjde.
Obrázek uživatelky
profil
Stázičko, jsem ráda, źe jsi nakoukla, i Blanička a EVIČKA...
Evi, potěš se výhrou..Smajlík
Stázi, fajn, źe máš rodinu blízko...potěšíš se hlavně s malou vnučkou..Smajlík
já dnes posedávám doma.. počasi moc k procházce není..na zahradu to neláká vůbec..je chladno, fouká nárazově vítr a občas trochu sprchne..Smajlík
uvařila jsem oběd, upekla 3 štrůdlíky-jeden si vzal Adam.. trochu jsem pouklízela a jsem akorát tak sedět do večera..
přeji vám klidný zbytek dneškaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
před chvilkou jsem dostala zprávu od adminek, že posílají výhru za klikačku - mám sledovat zásilkuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak napřed musím opožděně popřát Stázce k svátku, hlavně zdravíčko a pohodu. No a Irenkám k dnešnímu svátku také. Jedné Irence půjdu k večeru přát osobně, je to dcera mého přítele.
Evi, zahrádka mne vždycky bavila,koupila jsem si i několik knížek a odebírala jsem Zahrádkáře... Teď mne vozí na zahrádku jen na čumendu, rady nepotřebují.
Děvčata, mějte všechny krásné odpoledne i večer.Smajlík Tady je docela vichr.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles