8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Kašpárkovo

Založila: Kasparek

krásné ranko raníčko přeji lidem všem zde se hádat zakazuje vše jen s velkým úsměvem proto radujme se veselme se,zpívejme si písničky z naší krásné zemičky Pokud budete chtít udělat radost, je povolen tento odkaz ++++ /www.pesweb.cz/ ++++ jinak platí ++++ Zákaz - vkládání odkazů na kliky!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
přeji vám pěkný den Smajlík

u nás bylo ráno 9°C, skoro zataženo

Zdeni, vnukovi přeji jen to nejlepší k narozeninám Smajlík

Marceko, to je mi líto, přijmi upřímnou soustrast

Oli má dneska narozeniny, oslava bude až o víkendu

Děkuji za Adélku, výsledky RTG zatím nevím

včera jsem vyprala ručníky a červené, na balkóně vše uschlo

uvařila jsem játra s rýží

odpoledne jsem se stavila u Oli na kávičce a zákusku

Všechny vás zdravím a opatrujte seSmajlík

Mějte pohodový den Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hlásim sa stále z chaty, hoci je pondelok.
Sused, od ktorého beriem internet sa šťastlivo dožil dôchodku a už avizoval, že bude na chate tráviť viac času aj cez týždeň, takže sa ozvem vždy keď tu bude.
Dnes máme zatiaľ polojasno, 15°C.
K obedu si uvarím šošovicu a po obede ešte chcem porobiť trochu okolo chaty, lebo večer má začať pršať a má sa aj výrazne ochladiť.

Evi, som rada že sa cítiš lepšie a neboj pri rozbalovaní krabíc v novom bydlisku všetko nájdeš. Hlavne aby si sa čím skôr šťastlivo presťahovala.

Zdeni, ďakujem za správu o Marcelke, je to smutné, ani sa jej nedivím že nemá chuť písať. Ešte sa nespamätala zo smrti manžela a už prišla druhá strata veľmi blízkeho človeka.
Vášmu Ondrovi prajem všetko najlepšie k narodeninám.
Sesternicu potešíte návštevou, iste bude rada.

Pavli, máš toho veľa, tak na oddych nezostáva čas. Keď budeš mať voľnejšie, zišiel by sa ti aj víkendový pobyt niekde vo wellness.

Želám vám všetkým príjemný deň a úspešný celý nový týždeň SmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
předpověď teď straší velikým ochlazením. U nás není zima, je příjemně, ale od rána prší. Vypadá to na smutný, šedivý den. Bude mi dnes chybět energie.

Dádi, já jsem v neděli neměla čas odpočívat ani na chvíli. Bohužel, teď to musím vydržet. Až budu mít vše hotovo, udělám si den úplného volna.Smajlík

Zdeni, přeji vnukovi a přítelkyni, aby vše probíhalo dobře, ať má klidné těhotenství a miminko ať se narodí zdravé. A také vnukovi Ondrovi přeji všechno nejlepší k narozeninám.

Evičko, nic si z toho nedělej, že máš už v těch krabicích chaos. Máš pravdu, ono se to pak po přestěhování všechno najde.Smajlík Hlavně buď opatrná a moc se nepřepínej.


Zdravím Martinku, Marcelku, Jarušku a taky myslím na Barunku, jak se asi má.

Děvčata, mějte se hezky, příjemný den všem přeji.Smajlík


Obrázek uživatelky
profil
Měsíc je také dnes v Raku. Citlivý je žaludek, dávat si pozor musíme také na játra a mléčné žlázy. Volíme lehčí jídelníček pro dnešní den.
Na zklidnění podrážděného žaludku pomůže čaj z máty, heřmánku a jitrocele.
Vynechte těžká, tučná a smažená jídla. Také alkohol úplně vynechte. Do jídelníčku zařaďte nějaký dobrý listový salátek.

V Raku jsou lidé přecitlivělí a mají sklony k přejídání. Nezahánějte špatnou náladu jídlem. Raději se projděte na čerstvém vzduchu.

Pokud potřebujete něco umýt, vyprat, vyčistit, dnes je správný den. Nemyjte ale dřevěné předměty a podlahy, ty jen setřete na sucho nebo zameťte, ať si nevtáhnete do podlah vlhkost.
Také s větráním dnes opatrně.
Nezapomeňte zalít květiny, potřebují nyní více vody.

Den je vhodný k zvelebování domova a také k rodinným návštěvám.

Přeji všem krásný den.Smajlík


Obrázek uživatelky
profil
u nás je + 13°C, včerejší ráno bylo chladněji, ale odpoledne bylo pěkně teplo, až dusno.

Odpoledne přišel nejstarší syn s vnukem Ondrou, kterému jsme popřáli k dnešním 23-tím narozeninám. No, stárnou nám děti i vnuci.Smajlík

Dnes odpoledne jedeme se sestrou za sestřenicí do penzionu.

Evičko, aspoň na chvíli ses potěšila se synkem. Svíčky se určitě neztratily, určitě jsou v některé z krabic. Kdo hledá, najde.

Dádi, děkuji, přítelkyně je od začátku těhotenství doma a zatím se jí daří dobře, je spokojená, miminko roste a má se k světu.

Dádi, na některé diskuzi jsem četla, že Marcelce zemřel bratr, děvče to nemá vůbec lehké, snad se ukáže. Marcelko, upřímnou soustrast a drž se.

Všem vám přeji krásný týden a dnešní den plný pohody.SmajlíkSmajlík

Obrázek uživatelky
profil
Aspoň tedy zalévám jahody nádherně kvetou i plody už mají jen mám obavy z počasí jak hlásí ochlazení aj sněžení.Pažitku pojídám víc nemám.Levandule roste moje stařešinka snad nic nenamrzne.Krmítko mám zabalený a jiřičky zatím nejsou.Každičký rok se pereme o roh balkonu. Nechci ee rajčátka. S květnikama nehnu jsou obří a není je kam jinam dát.
No nic děvčátka moje hezky spinkejte jen hlásím,že stále nějak žiju.
papapa a opatrujte se ♥
Obrázek uživatelky
profil
tož jsem zpět moje milí děvčátka,asi mám vykurýrováno neb straším a cpu se Smajlík jen tlak má dovolenou lítá kam chce Smajlík tož se měřím až modřinky naskakují.

Jen ta paměť kdyby sloužila a nebyla jako ementál.Včera po delší době přišlo na řadu balené. Hledala jsem krabici kam vložit všechny svíčky tož vám poletuji s největší a měřím zda se vejde.Hurá našla se. Snáším tedy kde co mám poté jdu pro čajovky celé balení 100 ks otevřu šupl a ono nic!!!! Prolezu tedy všechna šuplata výsledek stejný. Jsou tedy možné dva způsoby
1.) vloženo do jiné bedny a hlava děravá
2.) pidižlíci!!! kradou ne jen fusekle, dobroty ale teď i svíčky
co nadělám rozuzlení příjde při vybalování Smajlík
tož asi tak zkrátka se nenudím

Měla jsem tady synka na přespání ale opravdu jen pelíšek a šup zpět. Jo jo pracovně. Ale i to nic bylo milé.

Teď se věnuji i své malé zahrádce,jen je smutné nic nekoupit já bych tak ráda utrácela za krásno ovšem neznám stále výsledek až příští měsíc,kdy končí obě rekonstrukce.
Obrázek uživatelky
profil
Dnes ráno tu bolo 8°C. Dnes zatiaľ nie je tak celkom jasno, mám pocit že aj slnko vylieza spoza kopca akosi lenivejšie a ešte veľmi nehreje, takže teplomer ukazuje necelých 12°C. Snáď sa to cez deň zlepší a bude teplo.

Zdeni, to je krásna správa že sa vaša rodina rozrastie o ďalšieho člena. Želám vnukovej priateľke bezproblémové tehotenstvo.

Martinka, verím že výsledky z RTG máš dobré. Adelke želám skoré uzdravenie a Valinke aby sa jej kolienko čím skôr zahojilo.

Pavli, nech ti ide účtovanie dobre od ruky, ale mysli aj na to, že je nedeľa tak si nájdi čas aj na oddych.

Dlho som tu nevidela Marcelku, snáď je v poriadku a má sa dobre.

Všetkým vám prajem krásnu a pohodovú nedeľu SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
příjemnou neděli.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji všem příjemnou neděli.

Martinko, dneska máš Ty změněnou ikonku, že? Je moc hezká.
Doufám, že výsledek RTG bude dobrý. Adélce přeji, ať je brzy fit.

Počasí je proměnlivé a myslím, že hodně lidí to nezvládá a hned je přepadne nějaký bacil.

Zdeni, taky bych si dala říct s nějakým takovým odpočinkovým pobytem. Momentálně jsem fakt přetažená. Včera jsem se ale na počítač nakonec vykašlala, byli jsme celý den na zahradě.
Honza byl včera s dětmi celý den na florbalovém turnaji. Když se vrátil, tak pak s Vašíkem a taťkou spolu poskládali trampolínu. Vašík má radost.

Dádi, já to taky pořád říkám, že je teprve duben. Ona i ta předpověď na příští týden už vůbec nevypadá letně, ale spíš se vrací do začátku března... snad nic nezmrzne, to je moje jediné přání. Bylo by to škoda. Stromy jsou plné květů, někde už jsou malé plody.

Děvčata, dnešek mám tedy pracovní, opět u počítače. Tak běžím, ještě jdu pověsit prádlo, postavím polévku a maso a jdu účtovat.

Mějte se krásně, užijte

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles