Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Kašpárkovo

Založila: Kasparek

krásné ranko raníčko přeji lidem všem zde se hádat zakazuje vše jen s velkým úsměvem proto radujme se veselme se,zpívejme si písničky z naší krásné zemičky Pokud budete chtít udělat radost, je povolen tento odkaz ++++ /www.pesweb.cz/ ++++ jinak platí ++++ Zákaz - vkládání odkazů na kliky!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
příjemnou neděli.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji všem příjemnou neděli.

Martinko, dneska máš Ty změněnou ikonku, že? Je moc hezká.
Doufám, že výsledek RTG bude dobrý. Adélce přeji, ať je brzy fit.

Počasí je proměnlivé a myslím, že hodně lidí to nezvládá a hned je přepadne nějaký bacil.

Zdeni, taky bych si dala říct s nějakým takovým odpočinkovým pobytem. Momentálně jsem fakt přetažená. Včera jsem se ale na počítač nakonec vykašlala, byli jsme celý den na zahradě.
Honza byl včera s dětmi celý den na florbalovém turnaji. Když se vrátil, tak pak s Vašíkem a taťkou spolu poskládali trampolínu. Vašík má radost.

Dádi, já to taky pořád říkám, že je teprve duben. Ona i ta předpověď na příští týden už vůbec nevypadá letně, ale spíš se vrací do začátku března... snad nic nezmrzne, to je moje jediné přání. Bylo by to škoda. Stromy jsou plné květů, někde už jsou malé plody.

Děvčata, dnešek mám tedy pracovní, opět u počítače. Tak běžím, ještě jdu pověsit prádlo, postavím polévku a maso a jdu účtovat.

Mějte se krásně, užijte
Obrázek uživatelky
profil
Měsíc je v Raku. Dnes si pečlivě vybíráme jídelníček, protože nejcitlivější je dnes žaludek. Také játra, hruď a mléčné žlázy.
Pokud máte citlivější žaludek, určitě dnes vynechte smažená a tučná jídla. Dopřejte si více dušené zeleniny, zeleninové polévky.
Na zklidnění podrážděného žaludku pomůže heřmánkový nebo mátový čaj.

Dnešek je pod znamením citů. Lidé k sobě mají blíž, mohou však být přecitlivělí. Hlavní slovo má intuice

Den je vhodný pro návštěvy rodiny. Láká nás to také k vodě, k romantickým procházkám. Můžeme ale také pociťovat nervozitu a lehkou podrážděnost. Nepodléhejme jí a udělejme si pěknou neděli v kruhu rodiny.

Přeji všem krásný den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je + 8°C, včera se teploměr vyšplhal až na + 28°C.

Ráno při cestě domů se stavil vnuk Dominik s přítelkyní, byli na týdenním pobytu v Luhačovicích, Dominik to měl z práce zdarma, přítelkyně si to platila. Pobyt se jim vydařil, měli krásné počasí. Děvčata, musím se vám pochlubit, v září budu prababička.
Mladí měli mít v září svatbu, už měli vše zařízené, ale museli to zrušit, miminko se má narodit v den, kdy svatba měla být.

Pavlínko, Martinko, děkuji za ikonku.
Martinko, Adélce přeji brzké uzdravení. Martinko RTG je v pořádku ?

Přeji krásnou neděli.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji vám krásnou sobotu Smajlík

u nás bylo ráno 6°C, oblačno, svítí sluníčko

Zdeni, máš pěknou ikonku

včera brzy ráno jsem šla k Oli hlídat a pak vypravit děti, Oli jela do školy

po o jsem šla pro Karličku a Valinku, Adélka je nemocná,
šly jsme na lanové hřiště, Karlička nejraději jezdí na skluzavce. Vali probíhala po hřišti, pak špatně slezla a trochu si rozbila koleno, tak jsme šly k nám, kde jsem jí to ošetřila
. Za chvíle přišel Kael pro Karličku a já s Vali jsme šly k nim domů, když přišel Petr domů, tak jsem odešla, byla jsem unavená a doma jsem se natáhla a usnula jsem

ve čtvrtek jsem byla na kontrolním RTG

Všechny vás zdravím a opatrujte seSmajlík

Mějte pohodový den Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ráno sme mali len 7°C, ale je jasno a slniečko už vyliezlo spoza kopca tak už je 14° a vyzerá to, že bude pekný a teplý deň.
Uvarené mám od včera, tak keď opadne rosa pôjdem zas niečo porobiť von.

Zdeni, niektoré kvety mi naozaj pekné kvitnú, ale tulipány vyhnali len veľa listov, no nemali ani jeden kvet. Neviem čím to je.

Pavli, aj mne sa zdá že slniečko je ešte zubaté, cez deň síce celkom hreje, ale akonáhle zalezie za kopec, hneď je chladno. Ale čo by sme chceli, veď ešte je len polovica apríla.

Želám vám všetkým príjemnú sobotu SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
i u nás bylo včera nádherně. Ale přiznám se, cítím to sluníčko takové zubaté. Pokud jsem pracovala na zahrádce a svítilo sluníčko, bylo mi horko, ale jakmile zalezlo a trošku foukalo, byla mi nepříjemná zima. Něco málo jsem včera začala konečně dělat na zahradě. Chci jít ještě teď ráno, ale pak musím zase k počítači. I když bych raději byla venku.Smajlík No, termíny nepočkají.

Dádi, udělala jsi kus práce, máš z toho pěkný pocit. Ať se Ti na chatě dál dobře daří.Smajlík

Zdeni, Ty máš v manželovi obrovskou pomoc. Mi roste prádlo na žehlení před očima, ale rozkrájet se neumím. Žehlím ráno po pár minutách mezi vařením. Chtěla jsem včera večer, ale přišla jsem ze zahrady pozdě dovnitř, rychle jsem udělala Vaškovi večeři a ještě jsem mu šla převléknout postel. Pak jsem odpadla.Smajlík

Zdeni, máš krásnou ikonku.Smajlík

Děvčata, mějte se hezky, pěknou sobotu.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Měsíc se nám dnes přesouvá z Blíženců do Raka.
Během dne ještě vyvětrejte. Bude dobře schnout prádlo, případně barva, lak, pokud malujete, natíráte.

Blíženci působí na dýchání, dýchací orgány, paže a ruce. Pokud můžete, buďte hodně na čerstvém vzduchu, to udělá našim plícím dobře. Snažte se chodit rovně, to také pomůže k lepšímu dýchání.
Ošetřete ruce. Pokud pracujete na zahrádce nebo s čisticími prostředky, noste rukavice, ať kůže tolik netrpí.

Do jídelníčku dnes můžete zařadit květák, brokolici, kopr, růžičkovou kapustu. Pijte čaje z květů. Bezový čaj s medem a citrónem podpoří imunitu, heřmánek zklidní organismus. Květy slézu pomohou při dýchání. Pokud do čajů přidáte květ měsíčku, pomůže Vám při problémech s játry nebo žlučníkem.

Blíženci jsou kreativní, mají spoustu nápadů a plánů. Rádi si stavějí vzdušné zámky. Jsou zvědaví. Dnes pocítíme potřebu komunikace. Je čas na dlouhé telefonáty a vyřizování korespondence.

Přeji všem krásný den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
máme + 10°C, včera bylo vedro, chvíli jsem četla na balkoně, ale nedalo se to vydržet, jak pražilo slunce.

Prádlo mi včera krásně uschlo, manžel ho hned i vyžehlil.

Dádi, děkuji za ikonku. Jsi šikulka, máš to okolo chaty určitě krásně upravené, vše kvete. Měj se pěkně a užívej si zatím krásné dny. U nás se má v týdnu dost ochladit.

Všem vám přeji prima den, plný sluníčka.SmajlíkSmajlík

Obrázek uživatelky
profil
Dnes prišiel sused akosi skoro, tak už vám môžem odhlásiť že som v poriadku.
V pondelok a utorok tu bolo na tričko a kraťasy, v stredu sa citeľne ochladilo a celé doobedie aj mrholilo. Včera už bolo zas lepšie a dnes bolo chladné ráno, ale teraz je krásne, slnečno, 23°C.
Stihla dom urobiť dosť roboty vonku.

Vaše príspevky som len "prebehla", tak radšej nebudem reagovať aby som niečo nepoplietla. Vidím tu, okrem Marcelky, všetky vaše ikonky a som rada že snáď ste všetky v poriadku.
Zdeni, ty máš peknú novú ikonku.

Všetkým vám prajem príjemný zvyšok dňa SmajlíkSmajlíkSmajlík.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles