8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Kašpárkovo

Založila: Kasparek

krásné ranko raníčko přeji lidem všem zde se hádat zakazuje vše jen s velkým úsměvem proto radujme se veselme se,zpívejme si písničky z naší krásné zemičky Pokud budete chtít udělat radost, je povolen tento odkaz ++++ /www.pesweb.cz/ ++++ jinak platí ++++ Zákaz - vkládání odkazů na kliky!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
máme pátek, Měsíc se přesunul do vzdušných Blíženců.
Blíženci působí na dýchání, dýchací cesty, paže a ruce.
Ráno si zacvičte u otevřeného okna, dělejte dechová cvičení. Přes den se určitě vydejte na procházku na čerstvý vzduch.
Ošetřete pokožku na rukou. Pokud pracujete na zahradě, používejte rukavice.

V Blížencích je den květu, proto si dejte k jídlu kvetoucí zeleninu, jako například květák, brokolici. Pijte čistou vodu ve větším množství než ostatní nápoje, dále jsou vhodné bylinné čaje z máty, bezu, měsíčku a ostatních kvetoucích bylin. Ve fázi přibývajícího Měsíce tělo vše lépe přijímá a ukládá do zásoby. Pokuste se celkově méně jíst, nepřejídejte se. Kila půjdou nahoru. Do jídelníčku zařaďte ořechy, mandle a jiná semínka.

Den v Blížencích bývá proměnlivý a neklidný díky vzdušnému elementu Blíženců. Máme v hlavě spoustu nápadů a plánů, které ovšem nedotahujeme do konce. Den přeje tvořivosti. Čas na telefonáty a korespondenci.

Přeji všem krásný den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak z letních dnů, které byly v pondělí a úterý, se včera stal zase chladný den. Dneska tam máme 7 stupňů, tak jsem zvědavá, jak bude přes den. Ono je mi to momentálně asi jedno, pořád sedím u počítače. Jen nevím, co Vašíkovi ráno obléknout.

Martinko, to mě mrzí, že ještě pořád nejsi úplně fit. Jsou ty bacily teď nějaké moc agresivní. Slyším, že je plno lidí nemocných. I ten černý kašel nějak víc řádí.

Zdeni, na zapékané brambory bych měla taky chuť. Udělám je příští týden, až budu některý den doma, ať jsou čerstvé a ne ohřívané. Dneska jsem ráno udělala mrkvovou polévku a rychlovku - rizoto.

Vašík mi zrovna odhrnul žaluzie a svítí tam sluníčko. Tak bude dneska asi hezky. Večer chci vyrazit s kamarádkou na procházku a chci vzít Vašíka, kolik toho zvládne s námi zajít.

Mějte se krásně, pěkný den. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
máme čtvrtek, svátek má Izabela. Měsíc je také dnes v Býku. Dáváme si pozor na prochladnutí, šetříme hlasivky vyhýbáme se průvanu a nadměrnému hluku. Citlivé jsou zuby, uši, krk, mandle a štítná žláza.
Preventivně si dopřejeme čaje podporující imunitu a bojující proti bolestem v krku. Vykloktat můžeme šalvějový odvar nebo teplou vodu se solí. Na usazenou rýmu dobře zabere inhalace Vincentky nebo odvaru z tymiánu.

Do jídelníčku dnes zařadíme brambory, mrkev, celer, ředkvičky, kedluben, červenou řepu. Jídlo dochutíme cibulí nebo česnekem.

Dny Býka jsou relativně zemité, stabilní a jisté. Vládne klid, jasnost, zdvořilé jednání a vznešenost. Můžeme dělat plány do budoucna, řešit finance a materiální zabezpečení. Dnes se „držíme při zemi“, jsme realističtí, nemáme tendenci riskovat ani dělat náhlé změny. Může se ale projevit tvrdohlavost a snaha prosadit si své za každou cenu. Dnešní rozhodnutí je trvalé. Je čas na zahájení nových projektů.

Přeji všem krásný den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
včera se hodně ochladilo, zimní bunda se sešla. Dnes máme + 8°C.

Včerejší posezení s děvčaty bylo fajn, sešlo se nás šest, u kávy, dobrého zákusku a vínka jsem si pěkně popovídaly.

Včera přišli oba vnuci ze školy, potom pro ně přijela maminka s tatínkem a všichni šli na preventivku k zubnímu lékaři.
Večer se zastavil ještě nejmladší syn, šel hrát florbal.

Dnes všude vytřu, uklidím WC a koupelnu.

Dnes budou zapékané brambory se šunkou a rajčatový salát.

Všem vám přeji pohodový a krásný den.SmajlíkSmajlík

Obrázek uživatelky
profil
přeji vám pěkný den Smajlík

u nás bylo ráno 6°C,zataženo, pršelo

Pavlínko, kašel zatím přetrvává

včera jsem si byla pro nové punčochy, měla jsem je objednané a trvalo jim to 14 dní, než došly

po o jsem šla pro Karličku do školky, šly jsme na lanové hřiště, doma pak usnula, když přišla Věruška z práce, tak ještě spala, když šly od nás, šly ještě na hřiště a domů se prý dostaly až v 17.30 hod.

Všechny vás zdravím a opatrujte seSmajlík

Mějte pohodový den Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
všechny zdravím a přeji pěkný den.

Dny jsou hektické, nemám téměř čas se sem podívat. Víkend se vydařil. V sobotu jsme byli na slíbeném krátkém výletě, Vašík si vybral v Pompu plyšového pejska a jednoho plastového nosorožce do sbírky. Byl nadšený. Krnov byl krásně nazdobený velikonočně, tak jsme si udělali hezkou procházku po parku na náměstí a všechno jsme si prohlédli.

Odpoledne jsme cestou domů nakoupili a pak už jsem se nezastavila. Posekla jsem zahradu. Pak úklid, účto, žehlení, v neděli oslava. Od pondělka dělám jen na daních a ještě toho mám hodně.

Postřehla jsem tady Jarušku s těmi skvělými úspěchy Sárinky. Moc jí blahopřeji.Smajlík

Zdeni, užij si s děvčaty kávový dýchánek. Už bych takový taky potřebovala, ale kamarádka je na tom stejně jako já. Myslím, že se sejdeme nejspíš v květnu.

Martinko, doufám, že už je Ti dobře. Pořád slyším, že je hodně lidí nemocných s úporným kašlem.

Dádi, měj se na chatě hezky.

Musím běžet. Mějte se krásně, pěkný den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je středa, svátek má Darja a Měsíc je v Býku. Pozor si dáváme na krk, mandle, zuby, uši a štítnou žlázu. Jsou nyní citlivější a náchylnější k bolestem a nemocem.
Proti bolesti v krku můžeme preventivně pít čaj z květů černého bezu, kloktat šalvějový odvar. Při začínající bolesti v krku je dobré kloktat teplou vodu se solí a udělat si zábal na krk.
Na dezinfekci ústní dutiny je dobré chvíli žvýkat hřebíček.

Býk má rád vše, co roste pod zemí. Do jídelníčku proto dnes zařadíme brambory, mrkev, celer, ředkvičky. Jídlo dochutíme cibulí a česnekem.

Den je vhodný k práci se dřevem. Dnes můžete umýt dřevěné podlahy. Můžete si nachystat dříví na otop. V domácnosti můžete dělat drobné opravy.

Býk nemá rád změny. Plánujte, ale konečná rozhodnutí nechte na později. Pro co se v Býku rozhodnete, hůře se pak odvolává.

Přeji všem krásný den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
včerejší den byl pěkný, venku bylo příjemně a teplo. Dnes máme + 13°C.

Včera k nám přišel Patrik ze školy, potom jel autobusem domů.

Dneska máme odpoledne s děvčaty kávový dýchanek, už se těším.Smajlík

Na oběd budou těstoviny carbonara.

Přeji všem příjemný a pěkný den.SmajlíkSmajlík

Obrázek uživatelky
profil
DÍKY ZA BLAHOPŘÁNÍ sÁRINCE, JAKO BONUS BUDE JEŠTĚ VYHLÁŠENA NA slavnostním večeru Cena města Havířova jako Talent roku 2023. Natáčeli s ní medajlonek. 22.4 bude ta akce v jednom z kulturáků.Tak máme velkou radost.Smajlík Pořád hledám dovolenou pro mne , syna a 2 vnučky. Už se něco rýsuje buď v Beskydech nebo na Kysucích.Také jsem si všimla, že se Pavlínka neukazuje. Řádí prý ten černý kašel. Já jej kdysi v dětství prodělala. Je to dost těžké onemocnění. Zvláštní, že se "vynořují" dávno zlikvidované nemoci včetně TBC ve větší míře...U nás dnes letní počasí. Má se ochladit ve středu. Přeji pohodový podvečer.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji vám pěkný den Smajlík

u nás bylo ráno 10°C,skoro jasno, svítilo sluníčko

včera jsem uvařila houbový guláš s knedlíkem

nastrouhala jsem tvrdé rohlíky na strouhanku

k večeru jsem se stavila u Oli

Všechny vás zdravím a opatrujte seSmajlík

Mějte pohodový den Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles