Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Kašpárkovo

Založila: Kasparek

krásné ranko raníčko přeji lidem všem zde se hádat zakazuje vše jen s velkým úsměvem proto radujme se veselme se,zpívejme si písničky z naší krásné zemičky Pokud budete chtít udělat radost, je povolen tento odkaz ++++ /www.pesweb.cz/ ++++ jinak platí ++++ Zákaz - vkládání odkazů na kliky!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
přeji všem krásný den. Dnes spěchám. Musím odvézt auto do servisu. Pak se vrátím domů, musím udělat něco k daním a pak půjdu na zahrádku.
Ano, Zdeni, po nočním dešti to vypadá, že je krásně zalito. Uvidím, jestli to nebude na kopání příliš mokré, když tak půjdu ven až odpoledne.

Doma mám taky práce dost. Musím dneska udělat nějaký nákup. Už mám seznam věcí, co mi chybí.

Děvčata, opatrujte se, mějte se krásně.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
máme úterý, Měsíc prochází Býkem.
Dnes si dávejte pozor na studené nápoje. Nejcitlivější je krk, mandle, zuby a štítná žláza. Dejte pozor na prochladnutí. Preventivně můžete kloktat šalvějový odvar. Proti bolestem v krku pomůže také kloktání vody se solí a také bezový čaj s citrónem a medem.

Býk má rád vše, co roste pod zemí. Do jídelníčku dnes určitě patří brambory, mrkev, celer, ředkvičky, kedlubny, červená řepa. Jídlo dochucujte cibulí, česnekem a bylinkami.

Je den kořene. Na zahrádce můžeme sadit a sít kořenovou zeleninu, cibuli, brambory. Můžete přihnojit rostliny na tvorbu kořene. Na zahrádce se bude dařit také drobným stavebním pracím - můžete stavět zahradní domečky, ploty, zídky, cestičky.

Ve dnech Býka vládne klid. Dělejte plány, ale konečná rozhodnutí nechte na později. Pro co se dnes rozhodnete, se hůř odvolává.

Přeji všem krásný den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
u nás prší, máme + 13°C, včera bylo pěkně, vedro.

Ráno byla na kávu dcera, odpoledne přišla sestra a Patrik. Patrik ještě přijel k večeru na koloběžce pro kysané zelí.

Ráno přijde na kávu dcera, potom půjdu na manikúru.
Pavlínko, zahrádka bude zalitá.

Všem vám přeji pěkný a příjemný den.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Včera sa cez deň deň rozfukal dosť silný vietor a ustal až navečer. Ale bolo teplo, stihla som urobiť všetko čo si naplánovala.
Aj dnes máme takmer jasno, 14°C.
Už musím variť, dnes to budú zemiaky na kyslo a hneď po obede pôjdem pokosiť, lebo navečer už hlásia prehánky, dážď a možno aj búrky.

Pavli, na dedine kde sú stali obyvatelia je jasné že treba dodržiavať nedeľný kľud. My sme v chatovej osade, kam väčšinou chodia víkendoví chatári, tak sa to tak prísne dodržiavať ani nedá, keď chcú za víkend porobiť všetko čo treba. Ale väčšina sa snaží kosiť a inak robiť hluk v sobotu.
Užila si si pekný kultúrny zážitok s mamko a sestrou.
Myslím že aj stretnutie s tetou a sesternicou bolo príjemné aj keď ťa trochu zdržalo od práce.

Evi, niekedy je skrátka Deň blbec, všetko nám padá z ruky a nič sa nedarí. Panvičku iste opravíš.

Zdeni aj u nás je sucho, tak som zvedavá či ten predpovedaný dážď príde.

Prajem vám všetkým príjemný deň a úspešný celý nový týždeň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
já Vás jen rychle dneska pozdravím a rychle jdu na pár minut ještě něco požehlit, ať si máme co obléknout do práce.
Včera jsem se k tomu vůbec nedostala, ale usušila jsem venku další dvě pračky. Tak kopa prádla na žehlení roste a čas nemám.
Byli jsme na procházce s Vašíkem, došli jsme k našim, byla tam teta se sestřenkou, tak jsme se tam zdrželi.

Zdeni, u nás včera taky sprchlo, ale zatím nevím kolik. Přes okno to vypadá, že to jen tak pokropilo, kdo ví, jestli je aspoň zalito. Mrzí mě, že nemůžu být dneska doma, začala bych hned teď ráno zase vyplévat a překopávat. Ale musím do práce, tak půjdu na zahradu až k večeru, až budu doma a budu mít po němčině.
Snad to do večera moc nevyschne.

Mějte se hezky, krásný den všem přeji.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Měsíc také dnes prochází Beranem. Beran působí na hlavu, oči, nos, mozek. Dodává také životní energii.
Dnes nás může bolet hlava. Snažíme se tomu předejít pobytem na čerstvém vzduchu, dostatečným množstvím tekutin. Také dostatek odpočinku a spánku je důležitý.

Do jídelníčku můžeme dnes zařadit luštěniny, plodovou zeleninu a ovoce. Zkuste nějakou luštěninovou polévku nebo salát z čočky. Ovoce je zdravé sladké mlsání, dodá nám dobrou náladu.

Beran dodává novou energii. Budeme mít chuť do všeho, je třeba ale energii správně využít. Můžeme být dnes příliš impulzivní a ukvapení. Dařit se dnes bude obchodování, cestování i sportu.

Cítíme potřebu komunikace. Zavolejte si s kamarádkou, se kterou jste se dlouho neslyšely.

Přeji všem pěkný den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
máme + 12°C, včera bylo krásné, + 27°C, ale foukalo, v noci se prohnala bouřka.

Ráno přijel nejmladší syn s Patrikem, odpoledne přišel nejstarší syn, manžel se s ním díval na hokej.

Evičko, šroubeček se někde zatoulal, kde ho není vidět, určitě se najde, bude dobře schovaný v nějaké skulince.

Pavlínko, měla si s maminkou a sestrou krásný kulturní zážitek.
Pavlínko, u nás je také sucho, nevím, kolik napršelo dnes v noci, kdy byla bouřka.
Dádi, také jsi měla příjemný den s přáteli a se švagrem.

Všem marodům přeji brzké uzdravení.

Mějte všichni úspěšný týden a dnešní den plný pohody.SmajlíkSmajlík


Obrázek uživatelky
profil
do poslední škatulky ukládám vánoční ozdoby co jetě mám.Hraju si víc jak dvě hodiny s přeskladňováním stále nesedí.Děvenky moje huráááá Smajlík už je tam mám Smajlík kdepak, krabice se nedotýkám co kdyby. Tož jí teprve dnes ráno utěsním a zavřu.
Pointa - přišel klouček a donesl další krabice,přiznávám ani jsem se nedotkla,kdo ví co by se dělo

další příhoda

mám malou pánvičku rukojeť se dá odpojit.Je tam šroubeček ukrytý pod krytkou,jak pánev chladne vždy vyskočí.Co myslíte,že hledám? Ano ano ta krytka kams cvrnkla neznámo její nové bydliště ale tady není.Asi se už přestěhovala a mě zde samotinkou zanechala.Zkrátka není. A to prosím byla na sporáčku jako vždy a nikdy se toto nestala,vždy padla pod pánvičku.No řekněte mám se práce dotýkat?

Dnes pro jistotu vezmu motorové pometlo a vše vysaju. Okolo sporáku či koše není nic a v prostoru též nic,kuchyňka je pidi,nelze tedy přehlédnout.

Tak jsem vás trochu pobavila svojí "roztomilostí" děravé hlavy.

mějte se krásně papapa ♥
Obrázek uživatelky
profil
ano ano zase straším.

Tak jak čtu choroby tu máme. Snad se brzo uzdravíte.Já mám tady krásně hvězdičky svítí,Je teplo vše voní neb drobně poprchávalo zkrátka dobře se dýchá.Jen kdyby jeden neblbnul.Jo jo blbost kvete. Nevěříte?

Tož prosím, já vás varovala.

Udělala jsem si dobrůtku k svačině. Jdu si celičká natěšená slupnout paputo.Najednou zakopnu nevím proč ale balanc ustojím.Číl paputo držím. Jen hlava nechápe co se děje.Nějak mimo zkrátka Mimoň su. Tož vám čochtám po bytě a hledám ten dobroučký chlebíček ,kam se poděl?Co vám budu povídat. Prolezla jsem celičký byt ani komůrku nevynechaje. Výsledek nic zkrátka není. Tak si vám sednu do křesíka celičká zničená co to je? Nechápu. Jen papulou melu. A ejhle on ten rošťáček maličký srandu si dělal z mé vyplašenosti! Celičkou dobu jsem držela talířek s papáníčkem v křesílku baštila a ani si to neuvědomila,že nikam nešel neschoval se byl zachráněn. Tak to bylo první mé včerejší blbnutí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zapomněla jsem se namazat krémem a večer jsem cítila, že mám připálený krk i ruce. Dneska si na to musím dát pozor, až půjdeme ven.

Evičko, ten déšť Vám závidím. U nás je strašné sucho, zem je tvrdá. Roste plno plevele, špatně se to trhá, musím to podrývat a kopat. Zalévám jahody a když to tak půjde dál, budu za chvíli bez nashromažděné vody.

Děvčata, užijte si příjemnou neděli, mějte se krásně! Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles