Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.12. 2024
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Zavařování masa

Založila: 73jirina

Nemá někdo, prosím, osvědčený recept na zavařování masa? Na netu je spousta receptů na syrové, ale tomu moc nevěřím. Nebo to funguje? A jak případně zavařit upečené maso?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Mimochodem, maso převařit nejde, to je prostě vařené a hotovo, takže se opravdu není čeho bát a i když by se mělo rozvařit, tak v té konzervě to nevadí, kdyby ho jedl třeba ke chlebu, že.
Hovězí jsem nezkoušela, to by bylo asi opravdu na dlouho, aby bylo hotové, - tedy co hotové, ale měkké.
Počátek tohoto mého zavařování začal, když do obchodu, kde měly být v akci kuřecí stehna za směšnou cenu přišly gastrobalení po deseti kilech, jelikož firma malé balení neměla....
Obrázek uživatelky
profil
kila paštiky a také za syrova. Jinak, můžeš i hotová jídla zavařit, to dělám tak, že kupř. omáčku z mletého, co dělám na špagety, tak horkou naliji do skleniček, zarexuji a druhý den ještě zavařím, cca těch 20 - 25 minut, dokud nevyskáčou víčka.
Obrázek uživatelky
profil
já jsem kdysi dělala kuřecí ve vlastní šťávě, - prostě jen prosolit (použila jsem tu sůl Praganda, ta se dá koupit, je to vlastně něco, jako řeznická sůl), aby maso zachovalo tu růžovou barvu. Takže pokrájet na kousky, prosolit, alespoň trochu tu sůl zapracovat, dát do sklenic či skleniček, já jsem používala malé od přesnídávek a tatarky. Skleničky neplnit úplně, počítej s tím, že maso pustí šťávu, takže tak do 3/4. No, a dáš uzavřené ve skleničkách vařit. Počítej s tím, že ho nemáš jak promíchat, takže minimálně 2 - 2,5 hodiny, ale zase né v prudkém varu. Nechej si skleničky v hrnci a druhý den znovu, do vypouknutí víček. Takhle se dá dělat kuřecí a vepřové (to bude chtít možná více času). Manžel si to moje kuřecí bral tenkrát do lázní, takže jsem z něj neměla ani sousto, ale prý bylo vynikající a tam ti spolupacienti mu zakazovali to vůbec otevírat, že prý je to vůně neskutečná a zase budou muset do baru.... . Vůbec se toho neboj. Já jsem za poslední tři měsíce udělala už nějaký 4 ki
Obrázek uživatelky
profil
Syn jede s partou do Chorvatska a chtěl by s sebou zavařit maso. Nikdy jsem to nedělala a mám z toho trochu obavy, aby to vydrželo. Děkuji za každou radu.
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles