Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.12. 2024
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Zavařování masa

Založila: 73jirina

Nemá někdo, prosím, osvědčený recept na zavařování masa? Na netu je spousta receptů na syrové, ale tomu moc nevěřím. Nebo to funguje? A jak případně zavařit upečené maso?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených

Online uživatelé

« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ahoj, já mám naopak s vysokými víčky zkušenost dobrou, zavařování je stejné jako u klasických. Já ty šroubovací po vytažení z hrnce otočím dnem vzhůru - sklenice se mírně houpou, protože je víčko nafouklé. Jak sklenice vychladne, zmizí i houpání - tím poznám, že víčko se dobře uchytilo a drží.
Obrázek uživatelky
profil
S vysokými víčky nemám dobré zkušenosti,maso bych do takových sklenic neriskovala.
Obrázek uživatelky
profil
ahoj prosím doufám že to není úplně hloupý dotaz ale mám od snachy skleničky na zavařování ale jsou jiné než používám normálně. jsou se závitem a to víčko je vysoké centimetr. chtěla bych jim do nich zavařit maso a možná do pár i nějaké okurky. víte jak na to? je njaký rozdíl v průběhu zavařování?? děkuji mnohokrát!!
Obrázek uživatelky
profil
Tak vidíš! Šikulka!
Na mase je poznat velice brzy, že není poživatelné, tak se není čeho bát
Obrázek uživatelky
profil
Už mám zavařeno. 3 sklenice pečínky, 2 vepřové plátky na přírodno a 3 malé skleničky vepřové ve vlastní šťávě. Příští týden vyráží, tak snad to vydrží. Ještě jednou všem velký dík.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem nikdy neřešila víčka, ale ať zavařuji cokoliv, tak vždy dávám pod víčko až přes závit potravinářskou folii a nebo mikroten. Používám sklenice šroubovací, ale mám vyzkoušeno právě, že jakmile se použije třeba od tatarky jednou - dvakrát, tak už tak dobře netěsní, tak to řeším takhle
Obrázek uživatelky
profil
Zavařují maso už léta.Potom je to rychlé vaření a maso je lepší než z mrazáku.
Zavařují i do malých skleniček a kluci si to berou na svačinu.
Obrázek uživatelky
profil
Upečené maso, předpokládám, že máš na mysli něco jako výpečky dej normálně do sklenic (sklenice i víčka doporučuji vždycky vypařit), šťávu také zcela přirozeně, když bude maso ponořené, je to lepší, sklenice naplň opravdu tak cca 1 cm - né jako pod okraj, ale myslím od toho, jak je vlastně zúžená, lepší ale fakt méně, než aby se potom šťáva "drala" při sterilování ven. Vůbec se toho neboj. Steriluj to opravdu tak tu hodinku a druhý den znovu a nemůžeš na tom nic zkazit. Mimochodem, bakterie salmonely se zlikvidují při tepelné úpravě nad 70 st. do nějakých 5 minut. Doporučuji sklenice zabalit do novin, aby bylo maso ve tmě
Obrázek uživatelky
profil
O zavařování syrového masa jsem toho přečetla hodně, ale právě tomu syrovému moc nevěřím. Mám strach, aby se to v té sklenici provařilo a kluk se nepo... Už vůbec se bojím kuřecího, všude straší se salmonelou. Když jsem byla malá a nebyly mrazáky, tak si pamatuju, že babička napekla po zabíjačce pečínku a tu zavařovala. Jenže babička už není a maminka si to nepamatuje.
Měla jsem na mysli spíš zavařování už upečeného masa. Jak plnit sklenice, kolik přidat šťávy a jak dlouho sterilovat.
I tak velký dík, třeba se to bude někomu hodit. Mějte se hezky.
Obrázek uživatelky
profil
Nikdy jsem maso nezavařovala, ale prý se mají používat víčka s červenou gumičkou.
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles