Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.12. 2024
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

máte extra recept na nakládané a následně upečené

Založila: lenina270

na tatarce helmansce je recept na maso,už ste ho dělali?chutnal?máte jiný?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já to také dělám jako MARTAKABA že masíčko naložím do okořeněného bílého jogurtu tak na hodinku i dvě a pak to obalím v rozdrcených kuk. lupíncích a dám na pečící papír péci dozlatova.Většinou tak dělám kuřecí masíčko, které nakrájím na nudličky.
Obrázek uživatelky
profil
Tak já třeba krůtí řízky nakládám do bílého jogurtu nechám přes noc odležet a pak obalím ve strouhance a osmažím .Moc dobré.
Obrázek uživatelky
profil
drtím hodně..skoro na strouhanku... mě to nevadí..ale jedině lupínky z Alberta.... máme to hodně rádi, dávám hodně česneku a barevný pepř... a je to rychlý a skoro bez práce.. super!!!!
i rarachy mám ráda.. našlehám to všechno do sebe a dám maso do toho a nechám zaležet... a smažím.. to je trochu tučnější - ale moooc dobrý... do těstíčka mám raděj kremžskouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to taky není marné člověče, to zkusím, akorát nám moc ty drcené lupínky nechutnají místo strouhanky, tak používám rovnou kukuřičnou strouhanku od nominalu, ta knuspi nám také moc nejede
Obrázek uživatelky
profil
ale mám jiný.. naložím maso do kefíru nebo bílého jogurtu s kořením dle libosti a obalím ho drcených kukuřičných lupínkách a dám na peč.papír a šup do trouby... je to mooc dobré... a nebo těstíčko rarášci...SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
co jsem Ti napsala je přímo od Unileveru, asi bude i na té tatarce, ale myslím, že podstata je jasná a jestli tam dáš místo česneku nějaké koření, nebo bylinky, - to co máte rádi, tak že se vůbec nic neděje
Obrázek uživatelky
profil
a zrovna dneska u nás holky dělaly ochutnávku

Šťavnaté kuřecí plátky
500g kuřecích prsou, sůl. pepř. 4 lžíce tatarky, 2 stroužky česneku, hladká mouka na obalení, 4 lžíce oleje na smažení
Kuřecí prsa nakrájet na 2 cm silné plátky, osolit, opepřit, promíchat s tatarkou s prolis. česnekem a nechat 30 minut v lednici. Obalit v mouce a smažit do zlatova cca 3 min. z každé strany

je to opravdu dobré
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles