Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 |
máte extra recept na nakládané a následně upečenéZaložila: lenina270
na tatarce helmansce je recept na maso,už ste ho dělali?chutnal?máte jiný?
|
martakaba | \Viki | Datum vložení: 20.09.2011 12:27 hod. | |||
|
já mám ráda tenké plátky.. jen smažená krkovička musí být trochu vyšší no někdy to s tou tatarkou zkusím... ale nevím.. prostě se mi to ekluje.. já když jím, musím ji mít zvlášť v misce, nemůžu si ji dát na jídlo - zvedá se mi z toho kufr asi jsem ujetá nebo co |
Vikitorie | martakaba | Datum vložení: 20.09.2011 01:13 hod. | |||
|
jo a ještě, - také jsem na tom jako Ty, - s tou teplou tatarkou, hele, ta tam vůbec není poznat, udělá jen kůrčičku na těch řízečcích, ale chce to prý, jak mi hostesky říkaly, opravdu slabé kuřecí plátky, chutná to opravdu moc dobře, smažily to skoro bez tuku, fakt ok |
Vikitorie | martakaba | Datum vložení: 20.09.2011 01:11 hod. | |||
|
jistěěěěé, všechno je dobré, když se to z láskou uvaři, ne |
martakaba | já i z prasátka, | Datum vložení: 19.09.2011 22:50 hod. | |||
|
ale to nakládám předem.. ono je těch variant hodně.. mě chutná tahle.. |
Vikitorie | Já dělám rarášky | Datum vložení: 19.09.2011 20:02 hod. | |||
|
z kuřecího, vykoštěné kuře bez kůže, a nakrájené na kousky naložené v těstíčku z 2 vějce 1 dcl světlého piva 2 lžíce solamylu a 2 lžíce hladké mouky sojová a worčestrová omáčka, sůl a pepř do toho naložím maso a nechám tak 3 hodiny odležet a pak lžící nabírám a smažím |
martakaba | Ipopelka | Datum vložení: 19.09.2011 19:10 hod. | |||
|
ale rarášci jsou z masa... jako na řízky |
martakaba | holky | Datum vložení: 19.09.2011 19:09 hod. | |||
|
jak to v té tatarce chutná?? mě se to nějak ekluje ta předdstava teplé tatarky... to nemám ráda |
martakaba | vopis | Datum vložení: 19.09.2011 19:06 hod. | |||
|
4 kuřecí prsa | 2 vejce | 1 polévková lžíce ostrý kečup | 1 polévková lžíce kremžské hořčice | 2 stroužky česneku | sůl | pepř | cca 2 lžíce hladká mouka ale uvidíš.. já ho dělám tak akorát.. může se taky zaprášit solamylem... |
Vikitorie | myro | Datum vložení: 18.09.2011 22:33 hod. | |||
|
myslíš? já se kouknu, víš, já to rozčleněné nemám, když není místo, tak to jinak nejde |
Recept | Datum vložení: 18.09.2011 22:32 hod. | ||||
|
na plátky v tatarce jsem zkoušela, je to pro mne docela výhodná úprava, jelikož si je připravím třeba ráno, nebo večer, není to náročné, tudíž to časově zvládnu a když dorazím z práce, hodím na pánev a mám jídlo za chvilku hotové, dám si k tomu třeba jen pečivo máslové kuře jsem dělala také, když jsem měla volno a bylo dobrý rarášky znám léta, ty jsou také dobré, jednou jsem je musela udělat, když jsem nedostala maso na řízky, prostě akční výpadek, salát jsem měla hotový, tak co k němu, - rarášky |