8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Kašpárkovo

Založila: Kasparek

krásné ranko raníčko přeji lidem všem zde se hádat zakazuje vše jen s velkým úsměvem proto radujme se veselme se,zpívejme si písničky z naší krásné zemičky Pokud budete chtít udělat radost, je povolen tento odkaz ++++ /www.pesweb.cz/ ++++ jinak platí ++++ Zákaz - vkládání odkazů na kliky!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
děkuji za hezká slovíčka. Pokud mi ráno vyjde chvilička, tak budu psát. Však mě neubyde, stejně se každé ráno do kalendáře koukám. Teď jsem zjistila, že včera jsem dodržela aspoň kousíček té předpovědi, měla jsem špenátek. Smajlík
Utíkám budit kluky, zase se budeme honit. Docela jsem se dneska zdržela s účtováním... nedařilo se, tak teď to musím dohnat. Mějte se fajn, ahojSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
zdravím všechny a přeji příjemný páteční den.
Dnešní den je stále ještě ve znamení vodního raka. Den je vhodný pro praní. Použijte méně prášku, i tak bude prádlo dobře vyprané.
Dopřejte všem květinám a rostlinám dostatek vody. Pokud venku nepršelo, zalejte i keře, dokud nemrzne.
Rak nám ovlivňuje žaludek, trávení, žlázy a hrudník.
Pokud trpíte žaludečními obtížemi, popíjejte přes den mátový čaj.
K jídlu volte raději lehčí jídla, nejlépe nějaké zelné a zeleninové saláty. Dobrý bude určitě i špenát nebo dušné kedlubny či zelí.
Prozradím již dopředu, že následující dny budou právě vhodné pro sestřižení vlasů, úpravu účesů, a to počínaje zítřkem až do středy.. tak ať můžete plánovatSmajlík
Mějte krásný den, nenechejte si nikým pokazit náladu a snažte se vyhýbat stresu, i ten občas může za naše žaludeční problémy.
Obrázek uživatelky
profil
říká se ranní ptáče dál doskáče. Jestli je to u mně, tak nevím. Pavli, přesně, jak píše Dáda, ráda čtu tvůj lunární kalendář, nesmíš přestat. Já také větrám pravidelně, podle počasí, holič také nevychází, protože se musím objednávat i měsíc dopředu, ale jinak se snažím něco dodržovat. U nás v noci pršelo, máme 7 st.Dnes budu uklízet a vysávat. Na oběd vařím pečené vepřové, naše zelí, kynutý houskový knedlík, bramboračku. Mějte se krásně.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
prosím, neprestaň nám ten lunárny kalendár písať.
Ja ho čítam veľmi rada, len žiaľ väčšinou po raňajkách, čiže s papám čo je doma na čo mám chuť, s tým vetraním je to tiež individuálne, ale v každom prípade vetrám každé ráno (raz viac, raz menej - podľa počasia) a ku kaderníčke sa objednávam aj v týždennom predstihu, čiže väčšinou tiež netrafím.
Ale sú to zaujímavé informácie SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
znamení, jak Vám to píšu. A přiznám se, že vzhledem k tomu, že mám úděsné, jemné vlasy, tak se to taky snažím dodržovat.
Stejně tak využívám dnů, kdy se má prát, tak opravdu peru víc. I kytičky podle kalendáře zalévám.
Ale nedá se všechno dodržet. Třeba, když Vás nabádám, abyste omezili kafe a čokoládu, tak to u mě nejde. Kávou začínám, kávou den končím.
Tak já budu psát dál, ať máte inspiraci a až Vás to už přestane bavit, klidně napište a já přestanu.

Pavla Bobka jsem taky měla ráda. Byla jsem tou zprávou včera dost zaskočená.

Vrátila jsem se před chvílí z třídních schůzek, tak si jdu dát kafíčko a utíkám za mladším klukem se trošku učit. Starší už zase vyrazil na trénink,tak ten přijde na řadu až večer.
Hezký večer. papaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak kde začít?
Jo,jo, s tím větráním je to těžké. Taky jsem si vždycky říkala, že podle toho se to opravdu řídit nedá, protože měsíční fáze je jedna věc a počasí venku druhá. Ale tak nějak se tím řídím, že když opravdu je vodní znamení, tak větrám po trošičkách a ne moc.
A co se jídla týče, tak se Vám přiznám, že já jsem největší hříšník! Neřídím se kalendářem téměř vůbec (ani nemám moc na výběr, když chodím na obědy do restaurace každý den. Občas se mi trefí s jídelním lístkem, a pak se tím řídím, ale když v nabídce není ani brokolice ani květák a je vzdušný den, tak o hladu nebuduSmajlík)
Já myslím, že Vám to píšu hlavně tak pro zábavu. Třeba se Vám někdy něco splnit povede, něco ne. Jednou k nám přišla do autosalónu starší paní a mí kolegové byli zaneprázdněni, tak jsem musela s nimi mluvit já. No a já nejsem prodejce, takže je jen zabavit, aby neodešli a počkali na volného prodejce. A paní se zrovna se mnou bavila o lunárním kalendáři, jak třeba dodržuje stříhání vlasů podle těch
Obrázek uživatelky
profil
To vás obdivuju, článek ze mě vypadl jen jeden. Je to jako u spisovatelů, nápad musí uzrát a pak zpracovat. Jenže asi to bude i tím, že se nesnažím, nesoustředím se na sebe, pořád něco řeším okolo....( syna 24 let Smajlík..)
Obrázek uživatelky
profil
též to mám pod sromeček,musím splodit článeček
Obrázek uživatelky
profil
to si dobrá Smajlík.
Ja mám -943, ale do konca mesiaca (snáď už dokonca týždňa) to určite napravím a dúfam, že to neovplyvní odosielanie darčekov, lebo by som ich chcela dostať do Vianoc, mám tam darčeky pre Alenku.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík tak jsem v - s bodíčkama 11 000 ale mlíčko je doma Smajlík táta se natře a já si nechám udělat masáž druhým krémíkem SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík no na čajík už bodíčky nejsou Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles