8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Kašpárkovo

Založila: Kasparek

krásné ranko raníčko přeji lidem všem zde se hádat zakazuje vše jen s velkým úsměvem proto radujme se veselme se,zpívejme si písničky z naší krásné zemičky Pokud budete chtít udělat radost, je povolen tento odkaz ++++ /www.pesweb.cz/ ++++ jinak platí ++++ Zákaz - vkládání odkazů na kliky!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Měsíc se nám přesunul od ohnivého lva. Snažte se víkend opravdu využít k odpočinku. Lev ovlivňuje naše srdce s je pro naše srdíčka dobré, když se budeme vyhýbat stresu. Snad se nám to o víkendu podaří.
Co můžete pro své srdce ještě udělat? Omezte spotřebu kávy, alkoholu, hlavně se snažte nekouřit. Zajděte si na procházku, nezapomeňte vzít všechny své miláčky.
Udělejte si hezký večer, zajděte si na večeři do restaurace.
Lev ovlivňuje také záda. Nenoste těžké věci. Poproste partnera, aby Vám namasíroval záda.
Kdo chce, už může začít s pečením cukroví. Prý to půjde samo.
Ve lvu je dobré také více větrat, zvláště, když nám měsíc couvá.
A dnešní den je ideální pro umytí vlasů a jejich sestřih. Vlasy budou pevnější.
Přeji Vám krásný, ničím nerušený sobotní den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji všem krásnou sobotu.
Kašpárku, Ty nemáš spaní? Já poslední dobou v noci špatně spím, budím se, jsem polámaná. Teď bych nejraději spala, ale to už mám zase svoji práci nachystanou, dokud všichni spí a já mám na nic klid.
Holky, zrovna studuju kalendář a víte, co je první věta pro dnešní den?
"Začněte s pečením cukroví, nyní to půjde skoro samo."

Tak dneska taky nebudu poslouchat kalendář. Já nikdy tak brzy nepeču, kromě toho mám ještě spoustu jiné práce jako třeba strašně špinavá okna, do kterých se mi vůůůůbec nechce, ale asi dneska začnu. Už hlásí, že bude mráz,tak ať mám aspoň něco hotovo.

Dneska a zítra hraje kluk zase florbalový zápas. A dneska hraje doma, tak si od těch oken chci aspoň na jeden odkskočit podívat. Zítra jedeme na celý den. Zítra jedem až do Rožnova.
Obrázek uživatelky
profil
jsem ráda,že palka nepřestane,ono by to už nebylo ono. Sic nám občas napíše co zrovinka človíček nechce,ale vzhledem opisu z kalendáře nelse se hněvat a vše přijmout tak jak je. Však si vždy vybereme jen to,co chceme nebo si to upravíme jako já Smajlík
děkujeme Ti

Batole
přijede syn s přítelkyní a jeho dva černí hafíci viz fotečky co tu mám a mimi je náš maličký Balůžek Smajlík jen nevím jak je příjme,když mu vejdou na jeho území snad nebude mela,on je dost paličatej. Když jsem ho přivezla z útulku,jak se zatoulal tak dva dny s manželem nekomunikoval jen co musel prostě ho jednoduše ignoroval.
Obrázek uživatelky
profil
Zase straším u mašinky
hlídám Vaše krásné sny.
Tmu tu máme inu velikou
sem tam hvězdičku jasnou.

Auta ještě tady nejezdí
mám klid na přemýšlení.
Hlavu jsem měla plnou
teď nějak inu děravou.

Tolik nápadů co tam bylo
nějak se žel potratilo.
Snad si někdy vzpomenu
a hned pro jistotu napíšu. Smajlík


Obrázek uživatelky
profil
Fotka se nenahrála, protože nevím, kam vložit číslo,pod kterým je. Nebo musím vybrat soubor?
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý na lištu jsem se nepodívala.....SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To je právě to-žádné fotoalbum nevidím, ani na hlavní stránce, ani na osobní, ani tady na diskusích. Jenže už jsem to věděla, kdysi i fotečku vložila-ne a ne si vzpomenout, kde je stránka pro fotkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tiež kupujem mäso, keď vidím pekné a dávam ho do mrazáku.
No a na chate je to nutnosť, tam nie sú žiadne obchody, museli by sme ísť autobusom do najbližšej dediny a to je tak na 3-4 hodiny času. Tak nakúpim naraz viac, naplním mrazák a mám vystarané.

Kvetka, fotky vložíš jednoducho. Keď vojdeš do fotoalbumu, na ľavej strane je napísané Vložiť novú fotku, na to klikneš a potom už len napíšeš názov fotky, vyberieš si kategóriu, vatvoríš si album (dáš si názov aký chceš), vyhľadáš fotku, nezabudni zafajknúť, že fotka je tvoja (ja som na to zo začiatku zabúdala) a dáš vložiť.
Ak je všetko OK, napíše ti: fotka vložená a môžeš vkladať ďalšiu.
Obrázek uživatelky
profil
Taky tvrdím, že to v mrazáku počká, když je to od soukromníka. Brzy všichni zmizí a domácí maso nebude-tak to vidím. Jedem pro něho 20 km.

to bude doma víc pejsků a mrně?

Prosím, prosím odkaz na to, jak vkládat fotky
úplně jsem zapomněla, možná k večeru budu hledat, jak na to.
Palka bude psát dál, jen nevěděla, jestli chceme. Květa
Obrázek uživatelky
profil
děkuji už jsem našla,ale tam by to zapadlo. Raději si to nechám jen tady "doma"
Byla jsem též nakoupit,ve středu tu mám synka s rodinkou i hafíky,doufám,že nebude mela Balůžek je viděl jen jak ho přivezli a to byl ještě malek kluk. Snad vše dopadne dobře jinak nevím,co bych dělala.
Maso mám též v nrazáku vlastně už část i na vánoce,přece to nebudu nakupovat ve spěchu,sehnala jsem krásný oříšek na řízky,jak malovaný a to jsem šla pro mletý,což bylo za 99,90 kg,tak ho tam mají ale řízečky ne. Smajlík

Co to pořád píšete,ona Palka už nebude psát ranní přivítání? Jak potom budeme vědět co papkat či kdy se otočit v postýlce? Snad si nebudu muset nakonec koupit ten kalendář sama Smajlík

jdu smolit článečky mám ještě moc velký dluh papapa

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles