8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Renči, měla jsi holtra na EKG nebo na tlak manžetu na ruku? S tím na EKG s přísavkami se dá spát, ten není tak hlučný jako ten na měření tlaku. Já jsem s oběma spala vždy jinde než v ložnici, manželovi ledacos vadí, tak aby neříkal, že se kvůli mně nevyspal, on nikdy žádného holtra neměl. Já mám tachykardii, tak ho mám každého půl roku, dřív jsem ho měla jen občas.
Dneska jsem byla jak zmlácená, ten týdenní finiš se ve mně rozcházel. Ráno jsem byla s Rebíškem 2 hodiny venku, pak jsme šli až po obědě na 1 hodinu a navečer jsme byli asi půl hodiny a teď před spaním jen vyčůrat a jen chvilku projít. Venku už je zase chladno, myslím, že bude mráz. Všechno kvete, tak uvidíme, jestli to vydrží.
Obrázek uživatelky
profil
V noci byly prý -4 st. Když jsem vstávala tak jen - o,3. Svítilo sluníčko a tak se v klubu zdálo moc teplo.
Dnes nás tam bylo nějak mnoho, nebo spíše víc hlasitého mluvení. Konečně jsme se i oprotáhli při cvičení.
Do rána bude opět mrazivo, tak netuším, zda se neobuji do zimních bot. Pojedu vrátit přístroj. Cestou se stavím u doktora pro poukaz na mamo.
Jdu konečně vyžehit víkendové praní.
Obrázek uživatelky
profil
dnes bude asi hezky..Smajlík
REGI, to je hezká tradice.. měli jste s přáteli fajn odpoledne..
my letos za chalupu platime taky jednou tolik neź loni...jedeme zase do Jeseníků..Smajlíktady ta chalupa bude úplně bokem civilizace, loni v té vsi sice nebyl obchod, ale restaurace, kde vařili ano,asi kilometr procházkou byla, tady nebude nic.. na nákupy zase zajede syn, obědy budeme dělat, nebo si někam budeme jezdit, podle domluvy..Smajlík

děvčata, opatrujte se..
Obrázek uživatelky
profil
Jakaz, jsi dobrá, poradit si s dětmi. Doma si dáš pomalu vše do pořádku. Také jsem klukům při hlídání na chalupě nepřepírala. Jejcih mamka využila aut. pračku i sušičku doma, na chalupě mým mini romo. Když jsou dvě děti, tak se pošťuchují víc. Samostatně nemají s kým.
Bertice. Dovolenou jistě nějakou najdeš, Je pravda, že se vstupy všude zvyšují, tím i ceny dovolených.

Sluníčko, Irenko, u nás včera odpoledne bylo hodně přeháněk, dnes sice sluníčko , ale silný vítr. Byly jsme s kamarádkou u známých koledovat. U nás v kraji se 14 dní před Velikonocemi drží dívčí koleda. My jsme šly koukat, jak si pán před okny zvelebil zahrádku..Posezení jsme brali jako odpolední pokec,
Obrázek uživatelky
profil
IRY, na IRENKU jsem si dnes taky vzpomněla...Smajlík
dnes bylo celý den hezky, jen občas foukl vítr..byli jsme venku, bylo to fajn..
Jaru, moje tchýně mi slíbila hlídat nejmladšiho syna, at´ jdu do práce, domuvilo se, źe na ranní bude u našich, aby mu mamka dala oběd a na odpolední jí ho přivezu po obědě, źe bude spát na kočárku.. nevydrźela to ani 2měsice a tak hlídat museli moji rodiče, on měl tehdy 2roky, tak rok neź byla školka..Smajlíknaštěstí jsem měla úvazek 4hodiny, moje mamka tehdy uź špatně chodila, tak to bylo náročné.. já jí tehdy alespoń brala prádlo oprat a na větší nákup chodila..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pomoc sousedky, která bydlela vedle nás a druhá o patro níž brala Katku na procházky s pejskem a u další, která byla sice nemocná, ale Katka u ní občas taky byla. Takže mně spíš ponohli cizí.
Musím trochu poklidit, je to tu jako by přešla vichřice. Zítra a pozítří budeme s Rebíškem sami, muž bude u syna v domě, syn musí do práce a mají tam elektrikáře.
Přeji všem pěkný zbytek večera, půjdu s Rebíškem a nic moc asi nebudu dělat.
Obrázek uživatelky
profil
Tak doma už je klid, dcera už je odvezla. Oba pokašlávají, tak snad nebudou nemocní; dcera taky kašle a má antibiotika. Je plno nemocných, kam jsme přišli, tak někdo kašlal nebo smrkal. Dcera říkala, že jí dělali test na černý kašel, ten nemá, ale zeťův kamarád, aktivní sportovec, dělá instruktora lyžování a zjistili mu tuberkulózu. Dcera říkala, že se skoro psychicky složil, je zvyklý na třífázový trénink a teď je zavřený 2 měsíce v nemocnici a pak rok nebo ještě déle nesmí sportovat. A to je skoro pořád venku, kde k tomu přišel je záhada.
Irenko, já mám taky ráda svůj klid, ale když si vzpomenu na to, jak jsem neměla nikoho, kdo by mi s dětmi pomohl, sice obě babičky byly, ale ne pro nás, tchyně mi řekla, že si mám poradit sama a moje máma mi řekla - chtělas děti, máš je tak se starej. A muž byl věčně pryč a taky jsem se dozvěděla, že se mám starat, že jsou děti moje. Nejhorší to bylo po operaci ledviny, kdy mi zůstala jen 1 ledvina a ještě se přidala tachykardie. Byla jsem ráda za
Obrázek uživatelky
profil
u nás včera trochu pršelo. V nadrži je 150 litrů, to je jak nic.
Před chvílí pět minut od nás byla ošklivá bouračka na benzínce, řidič či řidička prorazil svodidla mimo silnici a zaparkoval pod smrkem. Dojelo plno hasičů i vrtulník.
Na třetí odpoledne dojede Adam s Karolínkou, Kaja potom jede do Prahy, myslím kolem šesté. Dám jim večeři, hovězí polévku, v pomaláči je od půl páté kačenka, hlávkové zelí, špenát a bramborový knedlík. Tak manžel nakrájí zelí, já jdu dát vařit brambory. My k obědu budeme mít roštěnou na houbách s rýží od včera.
Je mi stále špatně. Strašně mně bolí žaludek a v puse mám hořko.
Jaru, já před tebou smekám, to bych opravdu nedala snad ani jeden den, byť bych je sebevíc milovala, svůj klid mám raději.
Dneska by měla Irenka narozeniny, pořád mi strašně chybí.
Opatrujte se.
Obrázek uživatelky
profil
u nás také nádherně svítí sluníčko, snad to vydrží po celou neděli.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji všem hezkou neděli..Smajlíksnad svítí sluničko i u vás...Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles