8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
U nás bylo sice sluníčko, ale foukal studený vítr. Došla jsem si do města na nákup. Zjišťuji, že začínám hloupnout. Potřebuji tělové mléko, jinak je moje tělo samá šupinka. Už po druhé jsem si vzala sprchový gel. Tak tam je zásoba a musím jit do drogerie znovu. Ve městě již nakvétají okrasné stromy, fotila jsem si na mobil. Asi vše pomrzne podle toho co hlásí.
Koupila jsem si syrové sádlo a vyškvařila jej. Něco si namažu na chlebík a jinak používám na smažení, raději než olej. Škvarečky si dám na chleba i pomzánka bude. Hrozná je, že si dělám stále nějaké chutě a plánuji co koupit a udělat. Dcera je na to alergická a nespolupracuje. Tak asi konec ptaní a vařit si může sama.
Ali doufám, že se vše s okem urovná a hlavně bude někdy možné udělat brýle nové. Zatímna chalupu budu jezdit autem. Zatím jeale zima.
Obrázek uživatelky
profil
REGI..OČI SE BUDOU hojit déle...ale bude zase dobře a pojedeš na chaloupku autem, ted´ se stejně ještě nedá být dlouho, je chladno..Smajlík
MARIANKO,u nás bude asi taky pršet, je šedivo..Smajlík

děvčata, opatrujte se..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak u nás je opravdu škaredě, udělalo se šero a začalo poprchávat. No počasí jako když vymaluje. Smajlík
Píšete o gyndě já také jezdím do Brna, mám vyšetřeni z mamografu a denzitometrie. Tak to musím dovézt paní doktorce. Výsledky jsou dobré tak to nespěchá.
Píšete o ptáčcích , tak k nám létají úplná hejna jak vrabčáků tak sýkorek. Holt zima ještě nekončí.Smajlík
Pěkný den Vám přeji.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Děvčata, na gyndu bych se měla objednat, hlavně si vzít poukaz na mamo. To jsem asi trochu přetáhla, tak uvidím zítra,možná tam pan doktor bude.
Zubaře mám, zatím mne moc o peníze nepřipravuje, ale asi budou brzo nutné nějaké změny udělat.
Přeji dobrou noc.
Obrázek uživatelky
profil
U nás bylo tento týden pěkně, v pondělí jsem byla u oční, trochu je větší panenaka a tak se ještě nedá nic dělat. Musí se srovnat a ještě asi bude možné udělat šedý zákal v levém oku ale na kontrolu do Hradce jedu až v dubnu. Tím mám každé oko jiné a autem si netroufnu. V pondělí jsem byla i v klubu nakonec se mi podařilo kus poslouchat paní s harmonikou, hrála i všichni schopní se přidali. To jsem byl v saku a bunda odpočívala doma.
V úterý jsem odjela busem do Hlinného, odvezla skořápky od vajec a došla pro slunečnici. Sousedka ji má levnější. Sýkorky dělaji že bude ještě zima. Prý se namlovají pravila kamarádka Bledule i sněženky kvetou. Por zůstal dobrý, dovezla jsem si jeden domů. Ještě že jsem si vzala teplejší kalhoty a budnu. Sluníčka moc nebylo a teplo také nebylo.- Dnes se ukázalo celý den.
Na klišťata se neočkuji , zatím mi nic nebylo.
Jsem ráda za bytovku, nemusím se starat o topení. To co jsem si vloni koupila, štípané je dražší, ale sama si ho nerozřežu.
Obrázek uživatelky
profil
IRČO, TAKY JEDÍM NA GYNDU DO BRNA 2X ROČNĚ, UŹ 22LET...Smajlík dříve občas i častěji..Smajlík
dnes tu fouká silný vítr..venku se moc být nedalo..
byla tu chvíli Andělka cestou z výtvarky a Adam se najíst..Smajlík

děvčata, dobrou noc.
Obrázek uživatelky
profil
Marcel, gynda byl šok. Chodím tam 23 let, nejprve tam byla starší lékařka, potom se začala střídat se svou dcerou. A v pondělí tam vlezu a úplně cizí lékařka. Kdybych to věděla, tak tam nejdu. Jsem konzerva, změny nesnáším. Ani nedělala to, co tamty dvě. Naštěstí jsem měla od září v kartě, že má udělat hpv viry plus cytolku, tak za dva týdny prý zavolají. Musím chodit dvakrát ročně, chodím velmi nerada.
V pondělí tady byla Karolínka s přítelem asi na dvě hodiny, tak jsem byla ráda.
Včera i dnes jsme zase uklízeli dřevo, déle jak hodinu to nedáme. Stáří je fakt ošklivé.
Ráno jsem jela do vedlejšího města do Kauflandu, měli mít v akci macešky, ale byla to škoda benzínu. Pár těch packů po deseti kusech, ale hnus.
Vařila jsem první letošní jahodové knedlíky.
Reginko, co oči?
Mějte pěkný večer.
Obrázek uživatelky
profil
Evi, FAJN, źe manźel jezdí na kole, můj muź uź má strach, źe spadne, tak na kole nejezdí.. máme poslední roky málo pohybu.. on ani nechce kaźdý den jít ven..Smajlík
divadlo bude jistě fajn...Smajlík
BLANI, děláš dobře, źe jdeš raději s berličkami, kdyź v nich máš jistotu, s trekovými se občas projdi rekreačně.. dělají dobře svalům..Smajlík
EVI,taky máme ted´ hodně ptáčků na zahradě, zimě byly jen sýkorky a občas vrabec či kos..Smajlík

dnes svíti sluníčko a fouká studený vítr..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
u nás začíná sluníčkem, ale je chladnoSmajlík
již jsme byli 3x na kole, jsem ráda, že muž s bolavou nohou ujede pár km - chodit mu to nejde, ale kolo dalSmajlík
byla jsem včera v kině a dnes jedu opět, ale jinam - hrají pro důchodce za zlevněné vstupnéSmajlík
v pátek půjdu na divadelní představení - je to pro ženy zadarmo k MDŽ, muži platí 100Kč
záhada - v zimě k nám do krmítka nelétali ptáčkové a teď, když je tepleji a není sníh, tak jich je v krmítku nespočet - včera jsem jim musela přisypat slunečniciSmajlík
koukala jsem na klikačku, nejsou zajímavé ceny, tak asi budu klikat jen rekreačně nebo pro body
Obrázek uživatelky
profil
No, s trekovými holemi jsem sice chodia, ale jistá si s nimi moc nejsem. Budu zatím do krámu a podobně chodit s berlemi a s holemi jen procházkově po sídlišti.

Všem vám přeji dobrou noc. Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles