Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
mám velmi špatný den. Dopoledne zavolala manželka známého a manželova kolegy, že Pavel včera odešel. Manžel se s mím znal mnoho desetiletí, posledních asi dvacet let pro něj příležitostně paracoval. Jednou o prázdninách i Kryštof. Ten se na něj v době operace denně ptal, bohužel už se to Pavel nedozví. Byl na Žluťáku na operaci, snad jediný schopný lékař v republice na žlučovod, nevyšlo to. Víme jenom, že byla hned reoperace, potom to chvilinku vypadalo lépe, umělý spánek a konec. Kdyby na tu operaci nešel, třeba by tu ještě nějakou chvilku mohl být.Byl tak strašně vitální, pálilo mu to a říkal nám, že to dobře dopadne, že se vůbec nebojí.
Jsme tady opravdu jak na návštěvě. Dlouho to budu rozdýchávat.
Přeji pěkný večer.
Obrázek uživatelky
profil
u nás byl silný vitr, z procházky jsme se brzy vrátili, chvílemi se proti větru nedalo ani jít.. mezi domy uź to bylo lepší....uź bude gaučink..
mějte hezkou neděli..
Obrázek uživatelky
profil
dnes přijela nečekaně návštěva, tak bylo fajn odpoledneSmajlík

mějte fajn zbytek dne.. dobrou..
Obrázek uživatelky
profil
u nas bylo ráno sluníčko, uź je šedo, tak jsme nešli ven, jen jsem na dvorku chvíli drtila větve..Smajlík hromada se nějak nemenší, ale dělám to po chvilkách..Smajlík
jestli se nerozprší, tak půjdu ještě pár větví zpracovat..Smajlík
včera nám nateklo do linky, tak máme hrnce v koupelně, máme u baterie spršku a povolil se závit, tak voda kapala po hadici do linky...po delší době jsem umývala nádobí, tak bylo vody více a tak jsem na to přišla..
Obrázek uživatelky
profil
Jaru, zase budeš hlídat, a tentokrát obě děti. Čekala jsem, že se ohlásí mamina s kluky, protože se o prázdninách nesjdou.Jednomu končí tento týden a další začíná po neděli. No už se musím smířit s tím, že není čas. Hlavně jsou jiné zájmy, které se utvořily věškem.
U nás bylo jasno včera i dnes, tak si myslím, že mrzlo v noci. Česnek jsem již také viděla vylezlý. ten ale zimu vydrží.
Stihla jsem vyprat a usušit, část je vyžehlená.
Koupila jsem si tulipány, mám je ráda. To mám k MDŽ-


Obrázek uživatelky
profil
U NÁS JE DNES CELKEM SOLIDNĚ, NEFOUKÁ UŹ VÍTR..Smajlík
tu uź kvetou meruńkySmajlíkale nelítají včelky..Smajlík

dnes vařil manźel vepřový guláš, tak jsem osvobozena od vaření..Smajlík
JARU, s vnoučaty budeš mít fajn program, ty se jim vźdy věnuješ..

holky, uźijte si dnešní sváteční den..
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
U nás bylo v noci minus dva, nyní je sice sluníčko, ale chladno. Manžela ničí už mnoho týdnů a to velmi alergie, kvetou stromy, tak šel na procházku . Já jsem líná, po obědě snad zase budeme rovnat dřevo. Včera se mi nechtělo.
Jdu obalit květák, nakrájím ho na plátky syrový a uvidím. Knedlíčková krůtí polévka je od včera.
Mějte hezký den.
Obrázek uživatelky
profil
Děvčata chtěla bych Vám všem popřát krásný Sváteční den , Užijte si klídek a pohodu. SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
U nás je taky nepříjemné počasí, včera se chvílemi snažilo sluníčko, ale byl nepříjemný vítr, dneska šedivo, pošmourno a ten vítr byl ledový; teplota byla kolem +5 st.
Včera jsem byla s Rebíškem ostříhat drápky na veterině, má černé, tak ty nevím jak moc stříhat a zapomněla jsem na očkování, tak jsme museli dneska jít znovu.
Od soboty mám nahlášená vnoučata, asi zůstane i Verunka, aspoň prý o tom mluví. Tak ten týden budu mít docela hektický, slíbili, že se nebudou prát, tak jsem na to zvědavá. Divadlo jsem nesehnala, je všude plno, tak snad aspoň kino, divoká prasata v oboře, Pappilonie a ještě něco musím vymyslet. Hlavně, aby bylo slušné počasí.
Dneska jsem byla na zahradě, nasela jsem trochu hrášku a ředkvičky a přikryla jsem to bílou textilií a trochu jsem vyčistila česnek, už má tak 10 cm. Kvete dřín, tomu mráz nevadí, muchovník, to nevím a jabloně a švestka už mají "myší ouško", tak snad to vydrží. To počasí je nevyzpytatelné.
Renči, snad se oči brzy spraví a budeš moct jezdit.
Obrázek uživatelky
profil
U nás bylo sice sluníčko, ale foukal studený vítr. Došla jsem si do města na nákup. Zjišťuji, že začínám hloupnout. Potřebuji tělové mléko, jinak je moje tělo samá šupinka. Už po druhé jsem si vzala sprchový gel. Tak tam je zásoba a musím jit do drogerie znovu. Ve městě již nakvétají okrasné stromy, fotila jsem si na mobil. Asi vše pomrzne podle toho co hlásí.
Koupila jsem si syrové sádlo a vyškvařila jej. Něco si namažu na chlebík a jinak používám na smažení, raději než olej. Škvarečky si dám na chleba i pomzánka bude. Hrozná je, že si dělám stále nějaké chutě a plánuji co koupit a udělat. Dcera je na to alergická a nespolupracuje. Tak asi konec ptaní a vařit si může sama.
Ali doufám, že se vše s okem urovná a hlavně bude někdy možné udělat brýle nové. Zatímna chalupu budu jezdit autem. Zatím jeale zima.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles