Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Jarko to bylo ndělení, mne se PC seká při některých videích,obrázky ale dokumentovaly dost. Kořeny stromu byly mělko v zemi.
U nás dopoledne bylo krásně teplo až jsem si i bundu chtěla sundt, pak s větrem a pršením se velmi ochladilo,byli jsme rádi, že doma hřálo topení.
Jak se bude mládeži dařit ukáže čas. Chtrějí si najít svůje bydlení, podnájem. Od nás by hoch neměl do své práce spojení, do Hradce je to složitější o víkendech i ve večerních hodinách. Po jednom týnu ještě dobré.
Obrázek uživatelky
profil
Hrozná vichřice, takový veliký strom. Smrky koření mělce, tak při prudkém nárazu větru to nevydržel. Tady odpoledne byla taky hrozná fujavice, jsou popadané větve ze stromů. Manžel říkal, že synovi to odneslo kbelíky až k sousedům. Bláznivé počasí, včera dopoledne 20 st., teď je kolem 10 st., ale pocitově mnohem méně, protože fouká studený vítr.
Jaruš, tady ty černé mraky taky vypadaly hrozivě. Byla jsem s Rebíškem venku a nelíbilo se mu tam a pospíchal domů, jinak se mu domů nikdy moc nechce.
Renči, máš doma klid, čas ukáže, zda jim to spolu bude vyhovovat a jak budou vycházet s otcem. Dcera už je dost stará na to, aby vedla svou domácnost. Hlavně, aby se pak nenastěhovali k Tobě domů.
Odpoledne se půjdu podívat na zahradu, tam snad nebude žádná pohroma, v okolních zahradách jsou velké stromy, snad to všechny přežily. Naše zahrada je díky tomu docela chráněná.
Obrázek uživatelky
profil
JARU, TAK TO BYLA BOUŘKA HROZNÁ...Smajlíkdívala jsem se na Tvůj odkazSmajlík
U NÁS SE TAKY ČERTI ŹENILI, ALE LÍTALY JEN DROBNOSTI, plasty a podobně..Smajlík

REGI, SNAD SE MLADÝM SPOLU BUDE DAŘIT, zkusí a uvidí..Smajlík

děvčata, mějte klidnou neděličkuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
https://karvinsky.denik.cz/krimi/vichr-vichrice-moravskoslezsky-kraj-kraj-havirov-frydecko-mistecko-hasici.html


Tak tady jsou fota i ten náš vyvrácený smrk tam je....
Obrázek uživatelky
profil
tak u nás včera podivná vichřice. Před domem byly 2 velké smrky. Po chvíli se v přímém přenosu jeden vyvrátil i s kořeny. Vše trvalo možná 3 minuty.Vichr kroupy, setmělo se, říkala jsem si, že asi už nastal konec světa. Dávno jsem nic podobného neviděla.Naposledy, když u nás ve městě kroupy rozbíjely střechy a okna.A to už je poměrně dávno. Později hasiči strom pořezali. Chtěla jsem dát něco do galerie, ale fota byla "převrácená", neumím to opravit. Regi, přeji dceři, ať jí to s hochem vyjde.Někdy ty krátkodobé známosti jsou lepší a trvácnější než ty letité. My se s mužem brali po 9 měsících a byli spolu skoro 40 let.SmajlíkMám tu syna s mladší vničkou Ellinkou, dochází i dcera se Sárinkou, tak máme rušno. Přeji pohodovou neděli.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Evi, zuby se snaží padat a kazit. Dr. má vždy své řešení.
Jaru, Petra si našla hocha než se vydala na operaci žlučníku, chodili spolu snad jen 14 dní a on ji do nemocnice šel vyprovodit. Když ji propouštěli, byl za ní a byl u nás doma až do posledního vlaku.Bylo to pro mne dost rychlé seznámení, byla jak na trní, zda bude slušný a nebude mi na něm nic vadit. Náhodou se ukázal v dobrém světle. Dítko se mnou je doma nespokojené, byly výhrady k jedné její hr akci na kterou doplatila. Pomáhat moc nechtěla, tak snad ani doma nechybí, nádobí je méně, pořádek se také lépe udržuje. Vařím jen to co si vymyslím sama. Mnohdy jedla smažené to mne nevyhovovalo, tak si vařila v ty dny sama. Někdy nebyla ani dohoda co by mohlo být. Jsou v bytě s tatínkem hocha. Tak netuším, jak dlouho se budou tolerov. Chtějí si sice cosi sehnat, ale co a jak? Jarko, je prima, že kameny jsou pryč.
Počasí odpoledne pršení a silný vítr. Bylo schovávání pod přístřeším. Doma teplý čaj.
Obrázek uživatelky
profil
Nějak nestíhám. Včera jsem byla nakukpovat v marketu, a pak ještě šla na poštu pro balíček, to až po obědě. Stavila se pro trochu salámu a chtěla chleba. Ve 14 hodin nebyl v samoobsluze ani jeden. jestli ještě dovezli nevím, vzala jsem 4 koršpice. Sázavu vynechala. Konečně jsem uklidila balzové ozdoby z větviček nad linkou a dala velikonoční. Dost mi šlo pomalu,nikdo neodebítral, nepodával. To by se nedělo ani kdyby byla dcera doma. Trochu jsem dala i ozdobené kraslice do pokoje, ty co kupoval otec na výstavách v Hlinném, mamině.Dnes jsme byli domluveni s mládeží, že se sjdeme v městském pivovaře na vítání jara, Dopoledne sluníčku ve dvoře krásně teplo. Čepovalo se místní pivo, jedno nové 3x chmelené, pěkně hořké. Trochu jsem z půllitru upyla a zbytek nechala hochovi od Petry. Každoročně je soutěž gulášů, tak byl zástupce od nás taky, vybíralo se ze 14. Přiletěl na komín po zimě čáp. tak bylo velké halo. Nevadil mu rámus z hudby a od lidí, klapal zobákem na uvítanou. Ukázalo video.
Obrázek uživatelky
profil
Alči, u nás bylo úplně stejné počasí, ráno jsem byla s Rebíškem venku 2 hodiny, bylo krásně, když jsme přišli před 10. hodinou, tak na teploměru bylo 20 stupňů, po obědě se zatáhlo a fučel silný vítr a venku jsme se museli schovat, protože najednou se rozpršelo a bylo úplně černo.Pak se dost ochladilo, venku je teď asi 8 st.
Přeji pěkný zbytek večera.
Obrázek uživatelky
profil
EVA SE V DIVADLE jistě pobavila..
u nás bylo dopoledne krásně, i včeličky lítaly, odpoledne začal velký vítr a najednou bylo černo a pršení..Smajlík

opatrujte se a dobrou noc..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
chystám se do divadla, hrají komedii od anglického spisovatele, tak se těšímSmajlík, na smutná představení a dramata nemám náladu
u nás se hodně ochladilo, tak jsem na zahradě nepracovala a ani jsme nejeli na koleSmajlík- počkám až zase bude teplo

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles