Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
JARU..SNAD DCERI NA PLICNÍM POMOHOU..Smajlík
U nás dnes bylo aprílové počasí..

pohodový večer Vám přeji..
Obrázek uživatelky
profil
Tak u zubaře zatím žádná pohroma, byla jsem na hygieně a znovu jsem objednaná na 2.5. a pak se uvidí.
Dneska jsem mluvila s dcerou, od posledního dne, kdy byli na horách, ji trápí silný dusivý kašel, už měla 2 antibiotika a nic nezabralo. Kašle podobně i Matýsek, Veru už byla dneska ve školce, Maty je doma. Praktik prý jí řekl, že někdo kašle třeba půl roku a už jí nic nedal. Hledala sama, tak zítra jde do plicní ambulance, praktik jí odmítl dát rtg, tak říkala, že asi bude muset jít znovu na rtg. Přitom rtg snímek je pacienta, jde to z jeho pojištění. Říkala, že obvoďák byl dobrý, když jim nic nebylo, takže už našli jiného, ale ten slíbil vzít je až v červnu. Říkala, že celou sobotu ležela, všechno ji od toho kašle bolí, tak snad nějak pořídí zítra na tom plicním. Nejlíp, když člověk doktora nepotřebuje.
Obrázek uživatelky
profil
Jiřinko, taky mám svobodného syna, bude mu 40 a myslím, źe se ani neoźení..Smajlík

dnes byla přeháńka, uz se vyčasuje...
ale ven to neláka, je takový vlezlý větřík..Smajlík

upekla jsem pár košíčku a trochu lineckého..Smajlík

JARU, S TÍM HLÍDÁNÍM MÁŠ PRAVDU...Smajlík JE TO NÁROČNÉ...obdivuji tě..
Obrázek uživatelky
profil
Jiřinko, synovi mama hotel vyhovuje, má to bez starostí. Naše děti se celkem bez problémů osamostatnily, syn dostal byt po manželových rodičích, teď koupili dům ve Vyškově, tak do Brna to není zas tak daleko, dcera je dost daleko, ta je v Nymburce. Ještě když neměli děti, tak jsem jí říkala, že jsou daleko, na to jsem dostala odpověď, že studovala kromě ekonomie i španělštinu a že klidně mohla bydlet ve španělsky mluvící zemi. Teď by se jí asi hodilo kvůli hlídání dětí aby byla blíž a já bych taky líp zvládala hlídání třeba odpoledne nebo kratší dobu, ten týden 24 hodin denně je dost velký zápřah, s 1 dítětem to ještě šlo, ale 2 děti to už je v mém věku na mně hodně.
Obrázek uživatelky
profil
V mém rodném domě jsme měli dříve mladý pár v nájmu. Bydleli tam 12 let, ale musela jsem jim dát výpověď, aby se dcera měla kam s přítelem nastěhovat. Kdybych to neudělala, tak by byla ještě doma. Místo k bydlení se ji moc nelíbí, protože oproti našeho domu, kde není hlavní silnice a sousedi jsou za plotem, tak tam je to řadovka vedle silnice. Když se ke stěhování rozhodla, tak měli bydlení hned. Já jsem ráda, že se osamostatnila. I naše vztahy jsou lepší než, když bydlela doma. Bydlíme od sebe asi 6km, takže to nemá daleko. Doma máme ještě syna, kvůli kterému mám někdy nespavé noci. Nikam nechdí, dělá z domova, takže nejde ani mezi lidi, je tedy malá šance, že si najde partnerku. Nemáme oddělenou domácnost, tak k samostatnosti ho nic nenutí.
Mějte dobrou noc.
Obrázek uživatelky
profil
Odpoledne jsem byla chvíli na zahradě, ostříhala jsem 2 velké trsy trávy, natrhala mladé kopřivy a medvědí česnek a rozkvetlý plicník. Plicník se suší, muž hrozně kašle, ale bylinky odmítá a kopřivy a česnek jsem dala do mrazáku. Na nádivku na velikonoce je toho na zahradě ještě dost. Už roste i bršlice a další bylinky, ale to zase příště. Bude potřeba vyčistit i jahody, přes zimu narostl plevel. Bylo chladno, když jsem odcházela, tak bylo jen 8 st. Jsou to hrozné teplotní skoky, včera dopoledne 20 st., odpoledne už chladněji a teď jsou 4 st. u nás ve 4. patře, tak u země bude asi ještě méně.
Zítra jdu k zubaři, mám docela hrůzu co mi řekne, jestli ty 3 zuby, na kterých už jsou letité korunky půjdou opravit a nebo je bude trhat. No, nedostala jsem do vínku dobré zuby, tak s tím nic nenadělám.
Obrázek uživatelky
profil
Jaru, to je hrozný, jaký vichr se přehnal. Včera jsme byli u mladých na Moravě. Koukala jsem na počasí a mělo být 17°, takže jsme jeli v jarním oblečení. Přijeli jsme v 10hodin, to bylo nádherně. Odpoledne se přihnala bouřka a vítr. Sofinka nám chtěla ukázat, jak leze po lanech, tak když se počasí trochu uklidnilo, jeli jsem do Bratčic na dětské lanové hřiště. Hřiště tam mají pěkný i s tobogánem a vedle biotop. Já jsem byla ale za chvíli zmrzlá jako drozd, jak fičelo. Dcera má dneska narozeniny, tak jsem ji přivezla dort a Sofince velikonoční nadílku. Po cestě jsem rozlámaná ještě dneska, tak jsem se povalovala u televize. Regi, držím tvým mladým pěsti, aby jim to vydrželo. Naše dcera je s přítelem 4 roky a zdá se, že se spolu tolerují. Oběma je 43 let a jsou svérázní, takže někdy to nevypadalo dobře, ale čím jsou spolu dýl, tak se zdá, že to je čím dál lepší.
Obrázek uživatelky
profil
s dojíźdění do práce je problém..snad mladí něco najdou, co bude vyhovovat..Smajlík
odpoledne se udělalo hezky, ne teplo jako včera, ale byla jsem i venku..Smajlík


holky, dobrou noc..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jarko to bylo ndělení, mne se PC seká při některých videích,obrázky ale dokumentovaly dost. Kořeny stromu byly mělko v zemi.
U nás dopoledne bylo krásně teplo až jsem si i bundu chtěla sundt, pak s větrem a pršením se velmi ochladilo,byli jsme rádi, že doma hřálo topení.
Jak se bude mládeži dařit ukáže čas. Chtrějí si najít svůje bydlení, podnájem. Od nás by hoch neměl do své práce spojení, do Hradce je to složitější o víkendech i ve večerních hodinách. Po jednom týnu ještě dobré.
Obrázek uživatelky
profil
Hrozná vichřice, takový veliký strom. Smrky koření mělce, tak při prudkém nárazu větru to nevydržel. Tady odpoledne byla taky hrozná fujavice, jsou popadané větve ze stromů. Manžel říkal, že synovi to odneslo kbelíky až k sousedům. Bláznivé počasí, včera dopoledne 20 st., teď je kolem 10 st., ale pocitově mnohem méně, protože fouká studený vítr.
Jaruš, tady ty černé mraky taky vypadaly hrozivě. Byla jsem s Rebíškem venku a nelíbilo se mu tam a pospíchal domů, jinak se mu domů nikdy moc nechce.
Renči, máš doma klid, čas ukáže, zda jim to spolu bude vyhovovat a jak budou vycházet s otcem. Dcera už je dost stará na to, aby vedla svou domácnost. Hlavně, aby se pak nenastěhovali k Tobě domů.
Odpoledne se půjdu podívat na zahradu, tam snad nebude žádná pohroma, v okolních zahradách jsou velké stromy, snad to všechny přežily. Naše zahrada je díky tomu docela chráněná.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles