8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Marianko, smekám před Tebou, jezdit autem v pátek po Brně, které je rozkopané a ještě jsou prázdniny, takže všude fůra lidí. Byla jsem tento týden, kromě pondělí, každý den ve městě, 3x na parafínu u Sv. Anny a 1x na lymfodrenáži na Palackého ul. v Kr. Poli a zvlášť dneska bylo ve městě strašně moc lidí. Když jsem jela ráno tramvají, tak po cestě přistoupila stará paní s hůlkou a s doprovodem, chtěla jsem ji pustit sednout, ale odstrčil mě chlapík, myslím, že byl o dost mladší ode mne, že má vykloubené rameno, ale evidentně mu nic nebylo, oběma rukama držel mobil a při vystupování hýbal oběma rukama. Když měla známá vykloubené rameno, tak to vypadalo úplně jinak. Starou paní pustil sednout někdo jiný a já jsem zůstala stát.Takže jsem si ověřila, že arogance nezmizela, spíš naopak.
Renči, já si na zahradě povídám s ptáčky, s kytkami a občas nadávám slimákům a hlemýžďům, sousedi už si na to zvykli a nemají mne za blázna.
Obrázek uživatelky
profil
děvčata. My jsme dneska ráno vstávali kolem 5,15 h. Vezla jsem manžela na kolonoskopii , byl objednán na 7,15 a pan doktor si přišel v 7.30, bez slovíčka omluvy. Navíc my jedeme od Kyjova do Brna a člověk neví jak to bude vypadat na dálnici. Jo a od nás do Brna to je 40 km, část jedeme po dálnici. No a Brno zasekané hrůza. Jinak vyšetření bylo v pohodě a vzhledem k věku už tam na toto vyšetření nemusí. Potom jsem byla vracet holter co měl od pátku. Na tři dny. Bylo to všechno opravdu velice výživné. Přeji Vám pěkný večer a celý víkend.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji klidný páteček..Smajlíkasi bude pršet...uvidím..jestli se dostanu něco vyplet..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tu ve městě maličko zapršelo, ale silnice nebyla moc mokrá. Netuším, jak v Hlinném.
ALI, také bych si musela nařídit budík.
Obrázek uživatelky
profil
Regi, měla jsem nataźený budík, zvonil v půl sedmé abychom si v klidu dali s muźem kávu..Smajlík
jdu omrknout zahradu...dobrou
Obrázek uživatelky
profil
Ali, já teprve vstávala a ty již měla vložený příspěvek. Na hlídání jsi připravená. Ještě, že jsi pro děvčata na blízku.
Byla jsem pro chleba a kousek klobásy k těstovinám, pak na kávičce s kamarádkou. Měsíc jsme se neviděly.
Obrázek uživatelky
profil
přeji pěkný den...vyhlíźíme Anděla.. dcera ji přiveze...byla u nás i včera..i Fili přiběhla na chvíli..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Kristinka měla svátek, připojuji se s gratulací teprve nyní, tedy hodně zdraví a štěstí.
Evi, snad se oči časem srovnají. Mne začíná šedý zákal. Brýle jsem si nenechala objednat nové, ale bylo by potřeba. Uvidím, jak se popasuji, čtení malých písmenek mi dělá problém.
Marcelko, je dobré, že máš s kým popovídat. Mne chybí doma i v chalupě kdokoliv. Telefonáty nemám s kým. Chodím tedy v neděli za děvčaty do místnosti, kde si půjčují knihy (to je ve vsi).
V zahrádce jsem si vykopala minulý týden brambory, jsou menší a málo jich. Sním i maličké, zužitkuji to vše. Zkusila tedy zatím něco naset, asi dám zase špenát. Otrhala jsem černý rybíz a je trochu džemu, nikdy jsem nedělala. Chuť má dobrou.
Z borůvek mám kynuté knedlíky, zamražené až přijede prasynovec. Snad je bude jíst. Koláč s drobenkou mám také snědený. Misku jich mám zmraženou a nějak využiji. Možná si příští týden koupím trochu na jídlo a udělám pudink, či bublaninu.
Obrázek uživatelky
profil
Byla jsem v chalupě déle než bylo plánováno, zlobilo mne okno ve střeše a sháněla si pomoc. Naštěstí mi ve vsi známý poradil a dnes je zajištěné. Snad i opravu střechy se mi podaří sjednat.
Jarko, ty jsi hodná babička, a hlavně nápaditá. Matýsek se u tebe má suprově, bude si to vše moc pamatovat, jako my když byli u maminky mé matky. Tu zbožňovala všechna pravnoučata, která ji zažila.
Mne by již včera vyhnalo čekání na pršení. Odpoledne se přihnalo černo a vítr, ale opatrně přešlo nad hory a ač aplikace signalizovala velké pršení a bouřku, nic se nekonalo. Až dnes nad ránem bylo mírné pršení a tak do 11 hodin. Více ne. Odpoledne se černo zase přiblížilo, odešlo, vítr byl chladný. Tak mám zakropeno, díky studni. Nemám ráda chladno a topit se mi nechtělo, tudíž si užiji svého spaní doma a pračka vypere. Dokoupím co bude potřeba, nejdéle v pátek se vrátím. Budu zase plet a doufat, že mi vzejde ještě mrkev, dala jsem ředkvičky, semeno bylo celoroční. Již vyřádkovaly.
Obrázek uživatelky
profil
tu začalo po desáté hodině pršet, drobně hodinku prší.., tak bude zalito.. ochladilo se na 17śtupńů..
k obědu budou knedlíky s vajíčkem..Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles