Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
JaruškoJ, vnoučatům přeji, aby operace nosních mandlí proběhla v pořádku. Věřím, že dnes už jsou jiné operační postupy. Naši dva vnuci 4,5 a 6 let byli na operaci nosních mandlí. Při operaci seděli na židli a museli si držet misku, do které jim tekla krev. Bylo to v roce 1989.Když nám to ten starší vyprávěl, bylo nám z toho zle. Vydrželi to a žádné problémy už pak nikdy neměli. Také to proběhlo v Plzni, ale dnes už ti lékaři nežijí.
JaruškoB, Sárince přeji, aby zvládla jak učení ve škole, tak i v divadle, je to pro ni hodně náročné.
Všechny vás zdravím a netuším, kdy se opět k vám dostanu. Hezký
den. Právě mi volala švagrová, abych si přišla pro rajčata, mají přebytek a já letos nic nepěstuji!
Obrázek uživatelky
profil
Omlouvat se nebudu, ale také sem chodím málo. Byla jsem několik dní u synovy rodiny, minulý týden byla u mě vnučka Verunka. Byla jsem za její návštěvu moc vděčná. Vyčistila mi okna, pomáhala při vaření a moc jsme toho spolu napovídaly a vyluštily. Přijela se mnou předčasně oslavit 80té narozeniny, protože příští týden odjíždí na studia do Francie. Bude tam studovat jeden semestr třetího ročníku VŠ.V sobotu přijel syn - Verunčin otec, odvezli mě na sraz od ZŠ po 66 letechSmajlík a odjeli domů. Vedra jsou úmorná i v noci. Ráno chodím na hřbitov a pak na procházku, než je velké horko. Odpoledne si stále s někým telefonuji a večer čtu nebo luštím.
Martičko, psala jsem ti na e-mail, asi na něj nechodíš, ale jsem ráda, že jsi se ozvala na CHŽ a vím, že žiješ!!! Přeji Ti pevné zdravíčko!
Blani, i nám, hubeňourům, je vedro.Smajlík
Reginko, přeji ti krásný pobyt v lázních!!!!!!
Irenko, pejskovi přeji, aby všechna vyšetření zvládl a další problémy už neměl. I tobě přeji hodně zdravíčka!

Obrázek uživatelky
profil
JARU,taky letos nic moc úrodu nemám. cuket pár, snad ani zelí dělat nebudu, ovoce źádné,jablka zelená padají, nebo hnijí na stromě..na jedné jabloni máme dvě jablka a na další, takové dřívější, nic..
to vedro uź mne nebaví..Smajlíkvenku se nedá být..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
na zahradu, ale přinesla jsem si dřínky, takže práce byla.
Irenko, já Rebíškovi každý den čistím zuby, na čištění na veterině byl 2x, moc kamene neměl, ale papilloni na zubní kámen trpí, jako asi všichni menší psi. Taky vždy dostane jen krátkou narkózu, tak za necelých 20 minut už je probuzený a jdeme domů.
Čeká mě týdenní hlídání vnoučat v Nymburce, dcera od září nastupuje na plný úvazek nazpět do práce a do toho jdou oba dva na operaci nosní mandle, tak ten týden, kdy musí být doma a brát ještě atb, pojedu hlídat. Na operaci jdou 12.9., snad už nebude takové vedro, mají to domluveno v Plzni, 3 dny ještě musí být nablízku klinice, kdyby byl problém a pak ten další týden budu hlídat. Manžel bude muset aspoň v polovině týdne posbírat okurky a snad i trochu zalije.
Všechny zdravím a hlavně buďte zdraví.
Obrázek uživatelky
profil
U nás je taky šílené vedro, ve stínu je ještě teď přes 31 st., a to se hned tak nezmění, v noci je hodně přes 20 st., špatně se v tom vedru i spí. Rebíšek nejraději přes den je na dlaždičkách v koupelně a v noci leží na balkoně, kde je beton, na lodžii máme koberec, tam je mu teplo. Na zahradu chodím obvykle až pozdě odpoledne a jsem tam do tmy, ale i kolem 21,00 hod. bývá na teploměru na chatě kolem 30 st. Ale je zajímavé, že i když je takové vedro, tak rajčata začínají zrát až teď a nijak slavné to letos není ani s cuketami, hokkaido bylo zatím jen 1, jsou ale teď nějaké maličké. Ovoce není žádné, švestky, těch pár, co bylo na stromě, tak spadly, jablíčka jsou nakousané od vos a hnijí, je to letos všechno takové nějaké divné. A to poctivě každý den zalévám; nechci ani domyslet, kolik tam budu platit za vodu, ale když chci aby něco rostlo, tak to jinak nejde.
Měla svátek i Helenka, dodatečně přeji všechno nejlepší, Martičce jsem, myslím, popřála. Dneska jsem si udělala volno a nešla
Obrázek uživatelky
profil
v pátek jsme odpoledne strávili na veterině. Mumíšek dostal inhalační narkozu, vet. mu očistila zubní kámen, vytrhla jednu stoličku. Prý se kývala a byla zkažená. A na přední nožičce na lokti mu vyřízla takovou bouli. Má tam několik stehů. Ale nevěřili, že má jedenáct let a nikdy jsme se zoubkama nebyli. Moc nás chválila. Za deset dní na stehy. Za dva měsíce znvu krev, aby se vidělo, co se děje v játrech.
Je tak strašné vedro, že se tam nedá být. A ještě celý týden.
Obrázek uživatelky
profil
Tak u nás jsou od čtvrtka hody, ale ten pařák je přímo děsný. Všechny ty účastníky moc lituji. Tak se opatrujte a dávejte na sebe pozor.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dneska to byl hrozný pařák, kromě nákupu a vynesení papírů a plastů jsem nevytáhla paty. No a pořád piju a chladím se zmrzkou.
Regi, dneska se museli potit i hubeňouři v tom vedru. A já měla to "stěstí", že mne při té cestě do krámu napadl ovád a hned mne kousl. Už jsem je dávno neviděla.
Regi a Evi, užijte si lázně.Smajlík A všechny se v tom vedru opatrujte.



Obrázek uživatelky
profil
přeji prima sobotuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Teplo tu vládne stále. Mám napakováno, ráno jen vstát a odjet do Janských Lázní. Opět beru trik a elesťáků. Jsem člověk co se stále potí, tak je nutnost. Jdu se přesunout do ložnice, skoro mi padají oči.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles