8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Jsem tady stále méně často, i když to vlastně není pravda. Přijdu, přečtu si vaše příspěvky a mezi tím mi volá několik známých nebo někdo z rodiny. Měla jsem 14 dní nefunkční pevnou linku. Většina mých známých volá z pevné linky na moji pevnou, na mobil je to pro ně drahé. Teprve, když se vrátil vnuk z dovolené se začaly dít věci a konečně to mám opravené, chyba byla v mém operátorovi. To už potřetí!Smajlík Jsem zvědavá, jak dlouho budu moci psát. Včera jsme byly s dcerou na velké oslavě třetích narozenin dceřiny vnučky a mojí pravnučky Natálky. Bylo to super.Příjemné počasí, skvělá společnost a velký raut. Já jsem si Natálku opravdu moc užila, ale abych ji hlídala několik dní, jako ty, Jaruško Matýska, tak to už bych nezvládla.
Tenhle příspěvek jsem začala psát v 10,30 hod. Právě je 12,41hod, tak po dvou telefonátech se to snažím dopsat.Je to tak každý den. Jdu si udělat oběd, mám hlad. Omlouvám se.
Přeji vám hezkou neděli.
Obrázek uživatelky
profil
přeji pěknou sobotuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dnes je příjemné ráno, vyrazíme na pečivo..

mějte se fajn..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dnes mám volno, budu se chystat na pobyt se Sárinkou ns Horní Bečvě, pár dní bude s námi i syn s druhou vnučkou Ellinkou.Smajlík Hledala jsem v okolí aktivity, je tam toho dost. Díky za přečtení i komentíky k mému článku o slibech.V srpnu se s kamarádkou opěšt setkám na Kysucích.V polovině srpna opět začíná divadlo, tak to bude náročné pro všechny. Přeji pohodový konec týdne.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Alči, na noc vrátit a pohlídat odpoledne, to by mi taky vyhovovalo, ale co naplat, když jsou daleko. S Matýskem to docela jde, ale jestli k němu dostanu i Veru, tak to asi bude jízda. Ale v tom září to snad bude jen na víkend. Tentokrát se držela mámy jako klíště, tak třeba nebude chtít, ale možná nebude zbytí, protože zeť má být někde pryč a Katka má něco služebního. Tak uvidím, co mě čeká. Půjdu koupat Matýska a číst před spaním.
Obrázek uživatelky
profil
Jaru,máš můj obdiv...já nejsem tak hodná babička...naštěstí mám vnučky v místě a můźu je na večer vrátit rodičům..Smajlík tu bylo a ještě je dnes dost teplo..teprve půjdu zalévat..ale moc vody nemám..

děvčata, dobrouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jak říkám "plné brejle". I když to s Matýskem už docela jde, ale přece jenom mu ještě není 5 let, ale dost toho už zvládá sám. Ale dojít na zahradu, každodenní nějaká aktivita, navařit a napéct, už je toho na starou bábu docela dost a aspoň kdyby nebylo tak šílené vedro. Manžel chodí s Rebíškem, ale v tom vedru se nechce ani Rebimu ven, max. vyběhne před domem pod borovici, vyčůrá a běží nazpět a doma je na dlaždičkách v koupelně.
Přeji všem pěkný den, musím jít pokračovat v naplánovaných aktivitách.
Pokud jsem zapomněla někomu popřát, tak se omlouvám a gratuluji dodatečně.
Obrázek uživatelky
profil
Matýsek teď kouká na dětský pořad v televizi a já mám rozvařeno, tak je malá chvilka volna. Upekla jsem Matýskovi jiný koláč, ten, co dělám s marmeládou a nahoře s čokoládou mu nechutnal a ten s jahodami a čokoládou už snědl, tak jsem po domluvě s ním udělala piškot s 40% tvarohem a rybízem, ochutnal a prý je dobrý. K obědu bude mít jahodové knedlíky s tvarohem, u nás chce sladké, to doma moc nemá. Tady vždy hlásí dopředu, že musí být dukátové buchtičky, tak jsou když ne každý den, tak každý druhý. My budeme mít špagety s boloňskou omáčkou, tu mám upravenou tak, jak mám chutná, tak si Maty taky může dát, ale říkal, že raději knedlíky. Jednou za 2 dny chodíme navečer na zahradu, je šílené sucho, maliny skoro žádné, jahody jsou dost bídné, i když všechno zalívám. Dneska jdeme po obědě do města do Modelového světa, tam se to Matýskovi taky líbí a je tam klimatizace.
Kdybych řekla, že nejsem utahaná, tak budu lhát. Je to zápřah na víc jak týden na 24 hodin denně. Zjišťuji, že toho mám
Obrázek uživatelky
profil
Jiřinko, vźdy to bolí, kdyź z rodiny někdo odejde...upřímnou soustrast...Smajlík
dnes asi nebude takový hic, źe si Sofinka S TATÍNKEM UŹIJÍ POBYT NA KOUPALIŠTI I NA CHATIČCE..Smajlík včera večer u nás i trochu pršelo, dobrá chvilka..Smajlík
REGI.. vyhlíźím, kdy mi slunečnice rozkvetou, uź jsou vyšší neź já, ale nekvetou.....mám jich několik u plotu..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Možná budou více v chatičce v Kunovicích nebo na koupališti.
Všechny v se opatrujte Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles