8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Tak včera z plánovanej dlhej prechádzky nebolo nič, lebo cez obed sa obloha zamračila a hoci teplomer už nehlásil mráz, začal fúkať silný ľadový vietor, tak že som vydržala vonku slabú hodinku a radšej som sa išla schovať do tepla chaty.
Aj dnes máme zamračenú oblohu, ráno bolo -8°C, teraz ukazuje teplomer -3°C a vietor sa utíšil. Takže uvidíme, ako bude.
Dnes je Mateja a ten podľa pranostiky ľady láme a keď ich nenájde, tak ich narobí. U nás ich našiel, tak hádam sú to už posledné mrazy a čoskoro sa dočkáme jari.
Od zajtra majú naše deti jarné prázdniny, asi pôjdem zas na pár dní domov a možno s Alenkou vymyslíme nejaký výlet ak bude dobré počasie.

Alenka aj ja som včera narazila na hlavu kapucňu (čiapku som si nezobrala), aj tak mi bola zima. Ten vietor bol skutočne nepríjemný. Snáď sa dnes zas nerozfúka a vydržím vonku dlhšie.

Anička, pýtaj si od MUDr. lieky proti bolesti, nedaj sa odbiť, musí predsa existovať niečo, čo ti bolesť utíši alebo aspoň zmierni.

Zdravím aj Ininku a ...
Obrázek uživatelky
profil
přeji pěknou neděli..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Bolí to hrozně,..až je to k nevydržění, všichni mi řeknou, že je to od sklerodermie a tím to končí,..
Obrázek uživatelky
profil
DADY..ven je potřeba za každého počasí, taky chodíme, i když dnes zase začal ledový vítr.. ale narazila jsem i kapuci a bylo..Smajlík
INI, taky když máme nový spotřebič, tak potřebuji návod, aby byly funkční..Ať Ti pračka dlouho pomáhá..Smajlík
Zase kouknu zítra...dobrou..
Obrázek uživatelky
profil
Aj my sme mali mrazivé ráno, teplomer o 7:00 hlásil -8°C, ale už slniečko vyliezlo spoza kopca a tak sa pomaličky otepľuje a už máme "len" -4°C. Je krásne jasno, tak hádam bude pekný deň.
Včera som bola vonku len necelú hodinku, dnes mi, dúfam, počasie dovolí si to vynahradiť a budem vonku dlhšie.

Anička, to je divné, že ti MUDr nedala žiadne lieky ani nič iné proti bolesti. Neskúšala si ísť k inému lekárovi? Nemôžu ťa predsa nechať trpieť!

Alenka neboj, všetky práce stihneš. Ja už mám na oboch skalkách zas nafúkané listy, takže môžem začať odznova a určite nie naposledy. Sme v lese a vietor jednoducho lístie nafúka, nedá sa nič robiť. Aj u nás je stále mokro, bude chvíľu trvať, kým sa zem vysuší.

Ini, ja tiež po prechádzke vyzerám ako družstevník - samé blato, ale nevydržím sedieť celý deň v chate, musím ísť každý deň von aj keď len na chvíľu.
Nech ti nová práčka dobre a dlho slúži, neboj, rýchlo sa skamarátite.
Užite si návštevu u mladých.

Všetkým vám prajem krásnu sobotu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
v noci pěkně mrzlo, ale už je modré nebe jako asi u vás všech. Dnes mám volný den Smajlík, nemusíme vařit. Navečer mi přijdou oba synci vyměnit pračku, tu starou odnést a tu novou dát do koupelny a namontovat. To bude doba, než se naučím obsluhovat programy. Zpočátku budu mít návod v ruce Smajlík. Přeji fajn sobotu a lyžníkům hezké počasí Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Mladí včera stihli ještě i posáňkovat..dnes už svítí od rána sluníčko na horách i tu u nás..Smajlík
DADy, já na zahradě ještě nestihla nic..nejdříve bylo bláto po snížku a pak pršelo..tak je mokro zase..SmajlíkAle nevadí,kytičky mi to odpustí..Smajlík
včera Katka odjížděla až ve 20hodin..Smajlík
Děvčata, dnes bude snad dobře všude..přeji vám sluníčkový den..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dádo, to je bezva, že zase po týdnu o tobě víme. Byla jsi pilná a kolem chatičky to máš krásně upravené. A procházky ti jistě prospějí. Taky se snažíme chodit, momentálně je ale příroda samé bláto. A ty boty potom teda vypadajíSmajlík. Alenko, s vyvdanou dcerou jste určitě pěkně popovídali a potěšili se. My jsme byli na skleničce a kávě u syna, zítra k nim jdeme na oběd, přijdou i snachy Romči rodiče. Aničko, už jsem myslela, že se ti ulevilo, je divné, že obvoďačka nepomohla. Holky, dobrou.
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkNedala, je to jak svázaný provazem a někdo do toho reje nožem, nedá se to vydržet,..
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
... v pohode a na mieste si potom oddýchne a lyžovačku si všetci užijú.
Vy si užite návštevu mužovej dcéry.

Ini, aj ja mám rada Petru Janů, koncert musel byť super.

Anička, nedala ti obvoďáčka žiadne lieky keď máš stále bolesti?

Všetkým vám prajem príjemný zvyšok dňa SmajlíkSmajlíkSmajlík.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles