8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Na chate je fajn, oteplilo sa a sneh sa viditeľne topí. Už sú len zvyšky tam, kde nesvieti slniečko. Tam kde už nie je sneh vykúkajú jarné kvietky, snežienky sú vonku tak na 5 - 6 cm, krokusy a narcisy cca 1 - 2 cm. Inak je mokro nič sa ešte vonku nedá robiť. Tak som prenosila drevo z dolnej drevárne do hornej, aby som ho mala bližšie pri chate a teda viac po ruke.

Alenka ja tiež kvietky veľmi netrhám, viac sa mi páčia na záhone alebo na kríku, lebo vo váze rýchlo zvädnú a to m je ľúto.
Mladým prajem peknú lyžovačku, ktovie dokedy sa sneh udrží, treba ho využiť kým ešte je.

Ini, manželovi prajem dodatočne všetko naj... k narodeninám, hlavne veľa zdravia a spokojnosti. Dúfam, že vyšetrenia mu dopadli dobre. Užite si všetci rodinnú oslavu.

Zdravím aj Any a Aničku a všetkým vám želám príjemný zvyšok dňa SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Ali, mlsat jsi mohla, což by ne Smajlík.
Stále se otepluje, sluníčko nabírá na síle. Dnes se snad ozve i Dáda a napíše, jak se má na chatě. Alenko, rodinka se má, na horách bude krásně, přijedou opálení a Klárinka se zase o trochu víc zdokonalí na sjezdovce. Na zítra jsme pozvali obě rodiny synů, manžel měl narozky, když byl v nemocnici. Holky mi pomohou, rozdělily jsme si úkoly. Odpoledne je tu dětský karneval, děti se už těší a připravují si oblečení Smajlík. Děvčátka, příjemný večer.
Obrázek uživatelky
profil
INI.. já budu hodnáSmajlíkSmajlíkdo kuchyně ani nepáchnu a mlsat taky nebuduSmajlíkA držím palečkySmajlík
sněženky některé včera odpoledne už rozkvetly-sice mají tak 2cm stopečky, ale ony se vytáhnou..Smajlík
Syn, Helča a Klárinka dnes odjeli zase do Jeseníků, ještě si zalyžovat..jen do neděleSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Alenko, děkuji, jsi hodná. Dnes bylo opravdu krásně, člověk by věřil, že je jaro tady. Ale pohled do kalendáře říká něco jiného. Přeji dobrou noc, zítra přijdu až večer, tak tu buďte hodné Smajlík))
Obrázek uživatelky
profil
INI.. já je taky netrhám.. já netrhám skoro nic, jen když mi něčeho kvete hodně, tak si dám do vázičky nějakou květinu.. Manželovi přeji, aby vyšetření dopadlo dobře..Smajlík

Děvčata, pěkný večer a dobrou nocSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak jsem se pošťáka nedočkala, v poledne jsme odjeli a samozřejmě po návratu lístek ve schránce. Jezdí si jak chtějí. Jdu upatlat tvarohovou pomazánku, manžel projevil přání, koupil si kvůli tomu čerstvý chlebík.Zítra jede na další velké vyšetření do Budějovic, poveze nás syn. Ali, já kočičky netrhám, ve škole nás učili, že se to nemá a já to dodnes ctím Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
INI.. zatím jen čemeřice, ale moje mi nekvete, nevím proč.. pár prvosenek má kvítky, sněženky jen koukají lístečky tak centimetr, i krokuskám.. nesvítí sluníčko, jinak by možná už trošku popolezly..Smajlíkna kočičky bychom museli asi někam zajet.. u Moravy už dlouho nejsou, jak regulovali řeku, tak vrby vysekali...Smajlík
Dnes nevaříme, bude guláš s chlebem a dojí se i zelňačka..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ali, už u vás kvetou kytičky? Tu zatím ještě zbytky sněhu, tedy větší zbytky, ale včera jsem viděla sousedy na procházce a nesli větvičky kočiček. Ale myslím, že tu u nás je to oteplení jen přechodné. Přivezou mi balíčky, tak čekáme doma, pak pojedeme na nákup.
Obrázek uživatelky
profil
INI.. muž byl zvyklý v práci sedět a koukat a tak nějak tu činnost přenesl s sebou do důchoduSmajlíkjen místo na koleje čučí na telku nebo do noťasuSmajlíka už se nebudí ve tři či čtyři ráno, ale až k šesté hodině.
Dnes bychom měli jít koupit chleba..
Tu už začínaji koukat u plotu lístečky krokusů a sněženek.. tak možná bude už teplo..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
bylo slunečno, vrabčáci řádili na meruňce, přivolávali jaro. Ali, máte zažitý rituál. My teď v zimě vstáváme později, muž třeba dospává a já si vezmu mobil Smajlík. Pak snídáme a kafíčko je pak po desáté. A odpoledne znova. Už abychom mohli na celý den ven, že? Přeji klidnou noc.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles