Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
U nás se taky jen ochladilo a nepršelo.. půjdu trochu zalít... Potřebuji zasadit ještě 2jiřiny a mečíky...ale to abych šla asi s krumpáčem..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Počasie sa pokazilo, máme zamračenú oblohu, len 15°C, čo je oproti včerajšku o viac ako 10° menej a fúka dosť silný vietor. Žiaľ po daždi ani chýru ani slychu a tak veľmi na vodičku čakáme.
Mala som návštevu, boli tu na káve švagrovci.
Ak poobede nebude pršať, pôjdem na dlhú prechádzku.

Alenka, aj k nám v týždni doletel saharský piesok, mala som ho plný balkón.

Ini, želám vám pekný výlet a večer si pochutnajte na rybičkách. Tiež by som si dala, ja ryby, a vôbec všetky morské potvory, milujem.

Všetkým vám prajem príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
INI..užijte si výlet,kino i grilovačku.DADY, i ANY..užijte si chatičkySmajlík
tu včera letěl písek ze SAHARY..máme auto jako čuněSmajlík
JE sucho, neprší
Obrázek uživatelky
profil
U nás polojasno, ani nekáplo. Pojedeme na malý výlet, někde si dáme oběd a pak do kina na LOVEní. Na večer jsme pozvaní na grilované rybičky. Tady to nevypadá, že by víkend propršel, jak slíbila paní Honsová. Ale nebyla bych proti. Včera, když jsem jela, zrovna zemědělci seli a děsně to prášilo všude do okolí. Mračna prachu. Alenko, Dádi, hezký den. Anny zvelebuje chatu a Anička asi nemá náladu.
Obrázek uživatelky
profil
V utorok som prišla na chatu len za slabého popŕchania, no kým som sa vybalila a zakúrila v chate, už celkom pekne pršalo.
V stredu už nepršalo, ale bolo chladno a fúkal dosť silný vietor. Ten fúkal aj včera a dnes, ale bolo jasno a teplomer ukazoval už okolo 25°C. Bola som vonku len v tielku a kraťasoch. Včera som pokosila a dnes som si pripravila hriadky a zasiala semiačka ozdobných tekvíc a cukiet. Ešte musím zasiať kríčkovú fazuľku.
Na zajtra hlásia dážď, tak uvidíme, či sa predpoveď splní, dážď by sme veľmi potrebovali, je veľmi sucho, ten dážď v utorok ani zďaleka nestačil.

Všetko som dočítala, ale priznávam, že mám z toho celkom slušný miš-maš, tak aby som niečo nepoplietla, radšej nebudem reagovať menovite.
Len Alenke poprajem aby hlava prestala čím skôr bolieť a všetkým vám zaželám príjemný večer a dobrú noc.
SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
TU bylo vedro celý den..po 15hod přijela i dcera s Andou, pak se zastavil Adam a Helenka si přijela pro Klárku..před půl šestou se rozjeli.. já hned vběhla do sprchy, mám hlavu jako střep..půjdu zalehnout...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
S kamarádkou jsme si postěžovaly na těžký život Smajlík, už jsem doma, obídek voní z kuchyně. Máme zataženo, aspoň nebude takové vedro jako včera. Na déšť to zatím nevypadá.
Obrázek uživatelky
profil
INI..jo ,my se střídáme..Smajlík
Valím pro tu Klárku...už se hlas trošku vrací..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ali, dnes to vypadá, že snídani dělá manžel Smajlík, že? Možná konečně nakoukne i Dáda. I Anička by zase mohla. Děvčata, příjemný pátek, prý konečně zaprší. Ali, dej se dohromady, je to nepříjemné, ale brzy to bude zase ok.
Obrázek uživatelky
profil
INI.. jsem diabetik, tak už musím na oční každý rok..SmajlíkAle asi už i brýle si nechám udělat nové..Smajlík
Dnes mi přes noc někdo ukradl hlasSmajlík v noci mne začalo pálit v krku, teď jen skřehotámSmajlíksnad je to jen nachlazení.. v poledne beru Klárku ze školky, tak snad ji nenakazím..Smajlík
Děvčata, pohodový páteček přeji..Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles