8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Ali, ten vítr musí být protivný. Ale nám se tentokrát vyhnul. Já vždycky trnu, aby nám neodfoukl domeček na nářadí. Před lety jsme ho stěhovali na jiné místo, autojeřáb ho pěkně usadil, v noci přišla fujavice a domek byl na střeše. Teď už je pořádně zabezpečen, ale ten pocit hrůzy ve mně je pořád Smajlík. Pojedu na poštu a nějaké dobroty nakoupit. Doufám, že se oteplí aspoň odpoledne. Momentálně jsou čtyři. Ještě chci převléci v ložnici, ale manžel zatím dospává, tak jsem si uvařila předsnídaňový čaj.
Obrázek uživatelky
profil
Ini, tu se stromy melou i dnes...Smajlík má být 6°C..zatím jsou 3stupně, fučí to pěkně, asi budeme zase bez jablíček- už rozkvétají jabloně, protože bylo pár dnů teplo a včely nikde, ve větru a zimě těžko doletí..Smajlík
děvčata, klidný pátek přejiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Den utekl jako voda. Tu vítr nefoukal, ale pocitově chladno. Zase jsme vytáhli teplejší bundy Smajlík. Aničko, aspoň nakukuj, to je dobře, že tu jsi s námi.
Obrázek uživatelky
profil
DADY.. člověk musí mít nějakou neřestSmajlíkSmajlík
u nás dnes silně foukal vítr.. doma bylo dobře...Smajlík
HOLKY, pěkný večer přeji...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkJsem tady,..
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Včera u nás pršalo takmer celý deň, len navečer na chvíľu prestalo. Ale v noci a ráno pršalo zas. Našťastie prestalo, tak mám vybavenú poisťovňu aj spravený nákup v Kauflande. Som rada že už nemusím ísť von, lebo stále to vyzerá na dážď a teplomer ukazuje len 9°C.
Dala som prať a trochu upracem.

Alenka, to vieš že keď ma niekto zoberie z alebo na chatu autom, tak to využijem a nabalím viac vecí ako keď idem autobusom a vlakom. Teraz som si doniesla oprať zimnú bundu.
Gril je super, aj my ho máme na chate, určite ho v lete využijete.

Ini, ja som si už 100x povedala, že klikačku hrať nebudem, tie ceny nie sú nič moc a človek pri tom strávi kopec času, ale nikdy to nevydržím a keď som doma alebo mám možnosť byť na nete, tak hrám.
Čo narobím - som závislák Smajlík!

Všetkým vám prajem príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Dnes nemám žádné velké plány, ale ven určitě půjdeme. Zatím je zataženo, ale z oblohy nic nepadá, snad se nevyplní ta sněhová předpověď. Dádi, přečkej ten nečas pěkně v bytečku, příští týden si to na chatě vynahradíš. Ali, měj příjemný den. Aničko, ty se zase ozvi.
Obrázek uživatelky
profil
DADY.. blahopřeji k výhřeSmajlík..musím se přiznat, že jsem se nedívala na výherce.. nějak jsem to zatím nestihla..SmajlíkFajn, že tě švagr odvezl domů.. jistě jsi měla toho dost s sebou..Smajlík
INI.. gril jistě užijeme..Smajlíkdcera i syn bydlí v bytech, tak rádi přijdou na zahradu..Smajlík
přeji klidný čtvrtečekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dádi, ty jsi hodně na chatě a když jsi doma, tak máš plno aktivit, a přesto jsi se v soutěži tak krásně umístila. Jak to děláš Smajlík? Mě to teda nebaví, ale všem přeji hezkou výhru. Teď odpoledne už bylo příjemněji a tepleji, byla jsem na zahrádce a dosypala zeminu, kde bylo třeba. I projít jsme se byli a koupili si v cukrárně sachra, tak momentálně hřešíme. Děvčata, mně velikonoce nevadí, tu chodí děti s hrkačkami a je veselo. A na vyzdobené zahrádky se ráda podívám. Ali, když přijede návštěva z daleka, to ani nejde odjet. Určitě si to s manželem vynahradíte. Malý gril určitě využijete, ať vám slouží ke spokojenosti.
Obrázek uživatelky
profil
... Veď ty už na neho dozrieš, aby sa šetril a nesnažil sa robiť nič, čo by mu mohlo ublížiť.

Dievčatá, dnes by mala naša kamarátka Martinka Troníčková narodeniny - 53 rokov.
Od rána na ňu myslím a je mi smutno, chýba mi Smajlík.

Zdravím aj Any, Aničku a Zuzku a všetkým vám prajem príjemný zvyšok dňa SmajlíkSmajlíkSmajlík.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles