Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
INI, užijte si sešlost..
Ty termály v Maďarsku opravdu stojí za to.. Nám se nejvíc líbilo v Tapolce, ale to je opravdu dost daleko... i Hévíz je super.. a mnoho dalších.. ještě jedny byly superové, zábavné a velké, ale ten název nevím.. tam jsme byli na poznávacím zájezdě-mělo to dlouhé jméno..Smajlíkmusím mrznout do fotekSmajlíkbyli jsme tehdy i v Egeru a ještě někde..

Holky..přeji hezký víkendekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
vnučky jsme v pořádku odevzdali a docela jsem byla ráda, když všichni odjeli, manžel pozalíval a dali jsme si zasloužené kafíčko.
Zítra jedeme k příbuzným k Chotěboři na rodinnou sešlost, peče se prase, hoduje a povídá, jede i starší syn s rodinou. Přijdu za vámi až v neděli večer, to už snad bude Alča fit. Moc držím palce.
Taky sleduji to neštěstí v Tatrách, bude to stát mnoho námahy dát všechno do pořádku. Tyhle přírodní živly jsou tak nevyzpytatelné.
Anny, jsem ráda, že jsi nakoukla. Maďarsko máme přece jen z ruky, ale slyšela jsem samou chválu na tamější pobyty.
Děvčata, přeji příjemný víkend.
Obrázek uživatelky
profil
Dady..z Tater jsem dost smutná..snad se stav brzy upraví a škody opraví..Smajlík
Tu bylo dnes horko, byl jsme jen chvíli venku, holky se učily hvězdice...dcera dnes přijela z práce dříve..Smajlík
Any, zase nakoukni..
Ini,tak jsi měla dnes taky fajn zábavuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
... asi nikdy nie je vhodná doba, že? Želám ti skoré uzdravenie.

Ini, vás tuším dážď a ochladenie obišlo, tak si užite bazén. U nás to na čvachtanie ešte stále nie je.

Any, som rada, že si nakukla a upresnila nám kedy a kam cestuješ. Snáď si to už zapamätám. Tiež som chcela ísť bojovať s burinou, ale u nás je príliš mokro, musím aspoň deň ešte počkať. Ty sa ešte šetri.

Anička, čo sa ti v kúpeľoch nepáči? Nemáš dobrú spolubývajúcu, ale ti nesedia procedúry? Ak ti nevyhovujú, choď za lekárom a povedz mu to, dá ti iné. Prajem ti, aby sa to zlepšilo a bola si spokojná.

Majte všetky príjemný zvyšok dňa SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Tento týždeň sme mali snáď všetky druhy počasia. V pondelok bolo krásne a teplo, rovnako aj v utorok doobeda, ale cez obed sa tu prehnala silná búrka. Po nej sa ešte na chvíľu vyčasilo, ale potom začalo pršať a vytrvalo pršalo celý večer, celú noc a v stredu celý deň. Našťastie u nás žiadne škody dážď nenarobil, ale v telke ukazovali, že v Tatrách sú veľké škody. Včera už nepršalo, aj keď sa mračilo a dnes je opäť pekne a teplo, len každý deň fúka dosť silný vietor. Toto leto je celkovo dosť veterné.
Takže som niečo porobila vonku kým sa dalo a potom som gruntovala chatu.
Dnes som ostrihala a suším šalviu.
Chystám sa obrať aróniu, uvidím koľko jej bude, podľa toho sa rozhodnem, ako ju spracujem. Ešte som z nej nič nerobila, ak máte nejaké dobré a vyskúšané recepty, budem vďačná, keď sa podelíte.

Alenka, je mi ľúto, že sa necítiš dobre a ani sa nemôžeš vyležať, keďže sa staráš o vnučky. Je to zákon schválnosti, že choroba vždy príde v tej najmenej vhodnej dobe. Aj keď na chorobu ...
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj děvčata
dnes máme hezky,ale foukáSmajlíkprotože aspoň trošku napršelo,tak jsem chvilku zápasila s plevelem.Pomalinku ještě nemám úplně dobrou kondičkuSmajlíkSmajlíksnad se to v lázních zlepší.Ali přeju rychlé uzdravení...Ini vzhledem k tomu,že ty lázně v Maďarsku jsou u Rakouských hranic,tak to máte jen o kousek dál než mySmajlíkSmajlíkMějte fajn odpoledne...paSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dnes mám strávníka, volala Markéta, že Laurinka pofňukává a chce k nám, tak ji přivezla a po obědě půjdeme do bazénu. Hned jsme povolali i tu nejstarší vnučku Katku, ony se hrozně milují, a tak vlastně budu mít chůvu a postarám se jen o proviant.
Tu bude zase vedro, hned od rána je krásný letní den.
Alenko, snad o víkendu se dáš dohromady. Já vím, ono je to těžké, ty prázdniny si vždycky musí rodina nějak rozdělit, pokud to jde.
Obrázek uživatelky
profil
Ini..já bych i lehla, ale dcera už by neměla potom dovolenou a mají jet na dovolenou, už je zaplacená, tak se snažím jinak nic nedělat a odpočívat.. jsem unavená hned jak lezu z postele..Smajlíkmám takový ten dusivý kašel, ale léky se zdá, že zabírají, dnes už jsem docela i v noci spala..Smajlík

HOLKY..přeji pěkný páteček..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
aspoň jsem nahlédla, přijeli jsme pozdě, byl to pěkný výlet, ale děsné vedro, třicet stupínků. Manžel byl mezi zvířátky jako malé dítě, hodně jsme se nasmáli.
Anny, konečně jsi se ozvala, ale máš hotové zásoby na zimu Smajlík. Už je ti určitě fajn a to je moc dobře. Pobyt v Maďarsku závidím, ale moc přeji. Snad se taky někdy vypravíme, pro nás velká dálka Smajlík.
Alenko, jsem ráda, že jsi neulehla a nachlazení mělo hladký průběh. Je vidět, že holčičky jsou u tebe spokojené a dokonce pěkně jedí. To jsi jistě ráda.
Děvčata, hezky se vyspěte, Dáda je jistě v pohodě a Aničce přeji, ať se jí přece jen v lázních zalíbí.
Obrázek uživatelky
profil
ANY...tak jsi měla napilno..Smajlík já kvašáky nedělám.. ale okurek pár sklínek jsem udělala..
Měla jsem tu zase holky, dnes jsem se Andělce zavděčila rajskou omáčkou-snědla 2knedlíky...Fili si dala nudlovou polívku a těstoviny..Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles