Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
tu je dnes docela horko..půjdu za chvíli na zahradu, potřebuji ostříhat velký keř popínavých růží, už mi k ní muž přivezl biopopelnici, budu to stříhat přímo do ní..A asi ještě bude do pár sklenic okurků..nějak to zvládnu..Smajlík
DADy.. půjdete třeba na houby s mladými a najdete víc.. tu je zbytečné jet do lesa, je pořád sucho..Smajlík
As už dnes nepříjdu.. mějte seSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je zarážajúce, že na pošte nemaú dosť peňazí na výplaty šekov, ľutujem tých, ktorí pricestovali odniekiaľ z dediny a musia prísť ešte raz.

Alenka ja verím, že to s dievčatami zvládnete hravo, aj keď s tým jedením je zrejme patália. Naša Alenka našťastie zje takmer všetko, tak nemám problém s varením.
Ak by som ťa už nestihla, tak prajem šťastnú cestu na dovolenku a krásny pobyt Smajlík.

Ini, ja pijem dve kávy denne (niekedy ani to nie, keď som mimo domu). Celkom mi chutí instantná Jacobs Velvet alebo Nescafé classic.
Uži si rodinku.
U nás to bude podobné, obed budem variť ja a o večeru sa postarajú mladí - bude opekačka, ak to dovolí počasie.

Zdravím aj Aničku a Any.
Ktorá máte doma Petra alebo Pavla - prajem všetko naj... k meninám Smajlík.

Všetkým vám prajem pekný a podohový víkend SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
V stredu sa mi podarilo vybaviť očného veľmi rýchlo. Síce mi nespravili perimetrickú kontrolu, lebo mali veľa ľudí a len jednu sestričku, aj to nie našu, tak ma preobjednali až na september. Ale očný tlak mi sestrička zmerala, pán doktor bol spokojný a napísal mi kvapky, takže to bolo šup-šup.
Navyše som uvidela auto suseda a kamaráta z chaty, tak som mu zavolala, či sa vracia na chatu a keď povedal, že áno, dohodli sme sa, že ma odvezie. Bola som rada, lebo keby som išla autobusom, ako som chcela, bola by som zmokla.
Každý deň tu totiž viackrát prší, zo stredy na štvrtok lialo celú noc aj túto noc pršalo. Dnes som sa vybrala do lesa na prieskum, či rastú huby, aj odtiaľ ma vyhnala prehánka. Stihla som nájsť len 5 kozákov.
Obrala som časť hrášku, trochu malín (dozrievajú postupne) a chystám sa obrať čierne ríbezle. Pomaly strihám a suším bylinky.
Dnes prídu mladí a Alenka si dovedie aj kamarátku, tak bude veselo.

Evi, teším sa, že si opäť začala chodiť na CHŽ -zostaň tu s nami.
...
Obrázek uživatelky
profil
JO,Jo.. už to muž ví.. zatím je klidnýSmajlík.. asi až zítra bude estráda, ony jsou vybíravé v jídle.. říkala jsem dceři, že dva obědy vařit nebudu, když odjíždíme.. Tak snad to nějak dopadne, budou řízky, pro Fili zkusím pár cuket osmažit, ona nejí maso.. Andělka zase nejí brambory, tak dostane řízek, třeba to sní, má maso ráda..Smajlíkvečer jdu spát k nim, i když 1. varianta byla, že k nám dnes odpoledne přijdou na prázdniny s noclehem, to jsem dceři rozmluvila..SmajlíkAnda bude asi ráno řvát, že chce maminku, většinou když ji jedu hlídat a vzbudí se, tak řve..to by děda asi nerozdýchal..
Obrázek uživatelky
profil
ráno byla ještě jedna přeháňka, ale už se projasňuje a otepluje. Vaříme, abych zítra neměla tolik práce, až přijede ta naše banda, nakonec jsem slíbila, že oběd uděláme a pak už se večer necháme jen obsluhovat Smajlík.
Ali, už jsi se manželovi přiznala, že bude mít veselou sobotu Smajlík?
Mějte všechny hezký den.
Obrázek uživatelky
profil
Evi..Smajlíkfajn, že nakukuješ k nám na diskuzi.. Tak s tím šekem, to se povedlo, máš poštu daleko? budeš muset jít znovu..říkala jsem to mužovi, jak jsi dopadla, taky kroutil hlavou, že to snad ani není možné, aby na poště nebyly prachy.. bude to asi tím, že platíme plat. kartama..
Holky, přeji pěkný páteček..půjdeme do městaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem byla vyřizovat. Brýle budou dělat týden, ale budou mi volat. Na poště mi šek neproplatili došly jim peníze. Když jsem šla z domu chodníky byly suché, nazpátek mrholilo a tak jsem byla mokrá. Myslím že bych upotřebila i třetí ruku jedna na tašku na kolečkách, druhá na hůlku a třetí na paraple.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Už neprší, teď by to chtělo sluníčko.
Alenko, to kafe je o pohodě, v zimě nahrazujeme i čajem, ale jinak sedneme ke kávičce a klábosíme, občas (nebo spíš častěji) k tomu něco dobrého 😉. Zvykli jsme si na Dolce Gusto, to máme nejraději, když je nejhůř, tak překapávané. Taky jsem ho dříve nepila, když jsem nastoupila do první práce, nechápala jsem, co na tom mají, že pořád vaří kafe.
Děvčata, hezky se vyspěte.
Obrázek uživatelky
profil
U nás přestalo dopoledne pršet.. dokonce sluníčko svítilo..máme plně sudy vodičkySmajlík
EVi-taky půjdeme do krámu až zítraSmajlík
Ini..taky vypijete jako my několik kafíček denněSmajlíkjá do 30let kávu vůbec nepila a teď vypiji i čtyři denněSmajlík

holky, mějte klidný podvečer, večer i noc...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkU nás taky leje
Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles