MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Včera odpoledne to u nás vypadalo na déšť,ale vše se vypršelo jinde,než u nás.Dnes dopoledne kolem 9 hodiny jsme se ale deště konečně dočkali.Je krásně zalito a nádrže u domu jsou plné.
K obědu dnes byla čočková polévka s párkem a vdolky,povidla a tvaroh.Půjdu si na chvíli zdřímnout,venku je mokro a nic se nedá dělat.Dobře,že se uklidnil ten silný vítr.Smajlík
Také si poslední roky říkám,že jsou semínka dost nekvalitní.Je jich v balení méně,cena je dost vysoká a užitkovost někdy nulová.SmajlíkU jahod se nám teprve začínají tvořit plody,ale už se těším na první červenou jahůdku.Smajlík
Dádi,jsi opravdu šikovná,zvládneš i nečekané problémy.SmajlíkSmajlík
Mějte všechny prima den!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
I u nás od noci zahradnicky prší, vítr se utišil, už jsme na to netrpělivě čekali. Až přestane pršet, pojedeme nakoupit. K obědu bramboračka, rýže, omáčka. Dádi, to jsi měla práci navíc. Jednou to takto spadlo v přístřešku u sousedů, ale měli tam zrovna opřená kola, ta se dost poškodila. Ani u nás ještě jahody nehodlají červenat, musíme být trpěliví. Ali, máš pravdu, že semínka jsou nějaká nekvalitní. Zdeni, velké pozdravení.
Obrázek uživatelky
profil
Včera som stihla urobiť všetko naplánované, čomu som rada, lebo po obede sa začalo mračiť a po 17:00 spadlo aj pár kvapiek dažďa. Keď som išla o 22:30 spať svietili hviezdičky, ale v noci sa rozpršalo a do rána napadlo 10 mm zrážok.
Aj teraz po krátkej už zas prestávke prší, fúka silný vietor a ochladilo sa na 11°C. Je nepríjemne, takže dnes bude oddych od vonkajších prác a gaučing.

Naše jahody ešte len nahadzujú plody, tak na úrodu si ešte počkáme.

Napriek škaredému počasiu vám všetkým želám príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
MÁME ZALITOSmajlík, RÁNO ASI HODINKU HEZKY PRŠELO...
dnes bude k obědu rizoto...včera jsem otrhala jahody, tak moźná něco upeču, nebo udělám poháry..Smajlík

mějte se fajn...
Obrázek uživatelky
profil
TU FOUKALO CELÝ DEN..Smajlík
muź dosekl poslední trávník.. tráva rychle roste.. zelenině se moc nechce..
paní tady z ulice, říkala, źe jí nevylezl ani jeden petrźel.. nasela 2sáčky... sestře jeden řádek ano, a dva ne.. já jsem osela znovu řadek na jiném místě i mrkev, ta mi trochu vzešla,ale chtěla bych víc, tak uvidím.. cuketa nevylezla źádná.. ještě zítra zkusím pár semínek dát..Smajlík
dobrou noc přeji..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
U nás bylo přes den polojasno,celkem teplo,ale foukal silný vítr.Přesto jsem se rozhodla vysadit zbytek rajčat.Musela jsem je ale k těm kovovým spirálám přivazovat,aby je vítr nepolámal.Znovu jsem zasela salátové okurky.Vzešla jen jedna.Zato nakladačky už velezly skoro všechny.
K obědu byly vepřové kostky na pepři s rýží.
Všechny moc zdravím a přeji příjemný večer!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Včera ma na chate čakalo nemilé prekvapenie. Keď som tu nebola, zosypala sa z drevárne asi štvrtina dreva. Tak namiesto toho aby som išla sadiť rajčiny alebo si sadla k hokeju, musela som to drevo naukladať späť. Ale čakalo ma aj milé prekvapenie, vzišli mi všetky uhorky aj cukiny. Takže nakoniec som zasadila nielen donesené rajčiny, ale aj cukiny. A ešte som stihla aj záverečných asi 10 minút vášho hokeja. Aj naši včera vyhrali nad Poľskom, takže včera naplno bodovali vaši aj naši.
Dnes máme zatiaľ jasno, 15°C, ale fúka šialený a dosť chladný vetrisko.
Musím variť a po obede pôjdem vysadiť do vyvýšeného záhona ešte cherry rajčiny a čili papričky, do bylinkovej skalky tymián a levanduľu a do hrantíka verbenu. Na večer hlásia už dážď, tak dúfam že to stihnem ešte pred ním.

Dievčatá, ja chodím spať okolo 22:30 a vstávam +- o 7:00, niekedy skôr. Väčšinou spím celú noc bez zobudenia. Len výnimočne sa stane že sa v noci alebo nadránom zobudím a nemôžem zaspať.

Majte všetky príjemný deň.
Obrázek uživatelky
profil
Fučí děsný vítr. Budu vařit bramboračku, bramborovou kaši a párek. Chci vysát podlahy, ale zatím manžel spí, skoro celou noc cestoval, nebylo mu dobře. Tak počkám. Ještě mám v plánu umýt kuchyňskou linku. Navečer po cvičení budeme s děvčaty uklízet tělocvičnu.
Chodíte vesměs spát dost brzy, mě když něco zaujme v televizi nebo si pustím film, klidně u toho sedím do půl třetí. Ale jinak dříve než o půlnoci spát nechodím, málo kdy, jen když jsem hodně unavená.
Obrázek uživatelky
profil
ZDENI, BYLA JSEM Z TOHO V ÚTERÝ NA DORAZ A VČERA JSEM TAKY SOTVA LEZLA... zašla jsem jen na tvaroh, kousek tady na náměsti a dnes půjdu vyřídit zbytek..Smajlík koláčky byly kaźdý jiný, ale prý byly dobré, s chlebíčkama jsem se taky moc nepárala.. v pondělí jsme udělala takovou bramb.pomazánku a dala na kazdý plátek šunky a sýru a kolečko zelené okurky a půlku šery rajčátka..
tu fouká vitr dnesSmajlík

mějte se dobře..zdravím všechnySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dnes bylo pěkně,ale pofukoval čerstvý vítr.Prádlo ale při něm krásně uschlo.Na oběd byl buřtguláš.Dala jsem už ven asi třetinu sazenic rajčat,snad v pohodě přečkají a zítra budu v sázení pokračovat.Sbírala jsem heřmánek a hluchavku.Suší se spolu s černým bezem na půdě.Zalívala jsem jahody,už začínají mít plody.Obešla jsem také truhlíky,kytičky potřebovaly vodu.
Alenko,ty jsi opravdu šikovná.SmajlíkJá už bych to nedala.Jsem ráda,když upeču pro nás a když přijdou děti.Už mě to zmáhá.
Dádi,prožila jsi s děvčaty prima den.Smajlík Kdysi jsem Brno,hlavně střed města,dobře znala.Chodila jsem tam 4 roky na zdravku.Dnes už je to všechno určitě jinačí.
Ini,užila sis pěkné odpoledne s Laurinkou.Já chodím spát kolem 23 hodiny a ráno vstávám mezi 5 a 6 hodinou.Často chodím ale spát odpoledne,jako děti ve školce.Smajlík Například dnes jsem zdřímla 2 hodinky.
Mějte všechny prima večer!Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles