Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Dady, MŮJ ZUBAŘ KÁMEN ČISTÍ, manźelova, ani Adamova zubařka ne..Smajlík ti chodí na hygienu, 1000Kč dnes Adam platil.. manźel letos ještě nebyl..Smajlík
INI, TO KUŘE ZKUSÍM..Smajlík
ZDENI,tak máte zalito.. u nás pršelo drobně ráno 2hodiny, do obchodu jsme šli procházkou pěšky.. potřebovali jsme hlavně pečivo..Smajlík

holky, dobrou noc přeji..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ta kuřecí stehna tím bůčkem nacpu bez ladu a skladu, kolem kosti a pod kůži, jak se to provede. Neobaluji kolem masa, ono se to potom moc speče a to nemáme rádi. Dnes jsme si pochutnali.
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsme se deště dočkali i u nás.Od včerejšího pozdního odpoledne prší a s krátkými přestávkami až do teď.Jsem ráda,že se nám vyhnuly bouřky.Šly kolem nás z obou stran,zůstali jsme jako malý ostrůvek,kde jen pršelo.Teď půjde plevel líp ze země.Dnes zůstáváme doma,venku je mokro a bláto.
K obědu jsem udělala živáňskou na plechu.Pochutnali jsme si,už dlouho nebyla.
Ini,to musí být dobrota s tím česnekovým uzeným bůčkem.My jej máme rádi jen tak samotný k pečivu.Jak to děláš? Obalíš stehna do toho bůčku? Někdy bych to zkusila.Smajlík
Dádi,ty jsi pilná zahradnice a bojovnice proti škůdcům.Smajlík Snad se to vyplatí a bude dobrá úroda.
Nám zase hopsají po zahradě kosové,těm také nic neujde.Smajlík
Alenko,také těch plodů na jostě moc nemám,ale po letošních mrazech jsem ráda,že bude aspoň něco. Muchovník ale vše přečkal v pohodě,ten je úplně osypaný plody.
Rajčata bych také potřebovala už dát ven,ale ještě raději počkám.U vás je přeci jen o dost tepleji.
Přeji všem fajn odpoledne!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Celou noc pršelo, ale zahradnicky, žádné škody. Příroda hned ožila. Dopoledne jsme byli v Kauflandu. Teď dovářím oběd, kuřecí stehna na česnekovém uzeném bůčku, bramborová kaše, okurkový salát. Odpoledne požehlím pár kousků a vytřu podlahy. Ali, naše zubařka kámen nedělá, pošle k hygieničce a tam to stojí osm stovek. Hlavně že máš zoubky v pořádku. Dádi, my máme úklid garáže za sebou, myslela jsem, že to bude horší, ale nakonec stačilo trochu přerovnat regály a zastrčit zimní gumy do kouta. Ani nebylo nic k vyhození. Taky chvíli odpočívej, když prší. Zdeničko, deště jste se dočkali snad i u vás. Venku se dnes nedá nic dělat, ulev nožce, doufám, že ti na kožním brzy pomohou.
Obrázek uživatelky
profil
Včera som pokosila, zavesila na slivku lapače na lietajúci hmyz a obalila kmeň lepkavou páskou proti mravcom a iným lezúcim potvorkám. Postriekala som aj buxus proti vijačke, u kamarátky sa už objavili húsenice, tak snáď už sa ku mne nenasťahujú a nezožerú ho.
V noci začalo pršať, pršalo aj ráno, teraz slabo mrholí, ale mraky len tak visia, zrejme sa ešte rozprší. Ochladilo sa, máme 13°C.
Obed mám od včera a keďže sa vonku nedá nič robiť, pôjdem asi upratať police v garáži, lebo strácam prehľad čo kde je.

Alenka, to máš super že si za odstránenie zubného kameňa neplatila. U nás je dentálna hygiena drahá, čo som počula pýtajú 50 Eur aj viac.

Zdeni, my máme na kanadskej čučoriedke aj na čiernej ríbezli tiež len pár bobuliek. Ešte sú zelené a som zvedavá, či mi drozdi nechajú aspoň na ochutnanie. Väčšinou sa mi takmer nič neujde.

Všetkým vám želám príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
holky, tu se dnes rozpršelo..Smajlík rozhodujeme se jestli půjdeme na chleba pěšky, nebo autem..Smajlík
k obědu budou špagetySmajlík

holky, mějte hezký den..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
u zubaře dobrýSmajlíkzubní šutr chvíli ničil a zase za rok... zatím vše zdarma..Smajlík
Ini,PANI TAKY GRATULUJI..Smajlík
ZDENIČKO.. já dnes koukala na jostu, jestli dozraje, bude taky tak na jeden koláč..Smajlík
tu bylo dnes hodně teplo, i včera bylo.. zalévala jsem truhliky, květináče i záhonkySmajlíkvynesla jsem ven i část rajčat, asi je uź nastrkám na záhonky.. část potom po zmrzlých..
holky, dobrou..

Obrázek uživatelky
profil
Máme zataženo,22°C bez deště.Je hrozné sucho,země je jako beton.Přišla mi výstraha z výskytu bouřek,krup a silného větru.Jsem zvědavá,jestli aspoň zaprší.
Oběd jsme dnes měli nasladko.Byla žemlovka z máslových toastů s tvarohem,broskvemi a sněhovou čepicí.
Na zahradě začaly dozrávat borůvky.Není jich moc,ale na koláč snad natrhám.Smajlík
Ini,kamarádce přeji hlavně zdravíčko a spoustu elánu do dalších let!SmajlíkUžij si oslavičku.
Alenko,snad to u zubaře nebolelo.
Dádi,spoustu práce jsi udělala.Jsi šikulka.Smajlík
Všechny zdravím a přeji prima odpoledne!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Včera sa cez deň deň rozfukal dosť silný vietor a ustal až navečer. Ale bolo teplo, stihla som urobiť všetko čo si naplánovala.
Aj dnes máme takmer jasno, 14°C.
Už musím variť, dnes to budú zemiaky na kyslo a hneď po obede pôjdem pokosiť, lebo navečer už hlásia prehánky, dážď a možno aj búrky.

Alenka, väčšina chatárov sa snaží dodržiavať nedeľný kľud. Len občas ho niektorí víkendoví chatári, ktorí nestihnú porobiť všetko v sobotu, porušia.
Držím palce aby ťa zubár veľmi netrápil ani finančne nezruinoval.

Zdeni, aj ja by som privítala taký záhradnícky dážď, tiež máme sucho.

Ini, uži si cvičenie aj oslavu, kamarátke želám všetko naj... k narodeninám.

Prajem vám všetkým príjemný deň a úspešný celý nový týždeň
SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Ali, myslím na tebe.
My dnes budeme mít lososa a dušenou zeleninu, kuřecí vývar s nudlemi. Máme hezky a teplo, hrozné sucho. Půjdu trochu zahrádkovat. Večer po cvičení jdeme ke kamarádce na oslavičku narozenin, má 79, ale je neuvěřitelně vitální.
Dádi, pozdrav na chatu, určitě nevíš, co dřív.
Zdeničko, dobře, že jsi v neděli odpočívala, tělíčko to potřebuje.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles