Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Tak sněží i tady, naštěstí to hned taje. Ještě vytřu podlahy, sednu do křesla a pustím kotlík na vyšší teplotu. Že se jaro nestydí Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
TU střechu, firma co tehdy dělala odmítla opravit.. prý to nedělají a zatěkat začalo po záruce... jedna firma to po nich trochu opravila, a jak bylo větrno, tak zase se tam něco zvedlo, pojišt´ovna něco zaplatila.. letos uź nechtěla v bytě kam zateklo, nic paní dát.. tak se střecha udělá nová, ale asi aź na podzim....Smajlík
děvčata, jdu zkusit jít pokontrolovat zahradu..Smajlík uvidím, jestli se chytnu i nějaké práce..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ráno jsme byli v Kauflandu, už doma skoro nic nebylo. Jezdila proti nám zasněžená auta, u nás nic nepadá, ale zima je nekřesťanská. K obědu rychlá koprovka s vajíčkem, knedlík jsem koupila, polévku jsem uvařila včera večer. Už jsem převlékla a uklidila ložnici, úplně ze zpoda jsem znovu vytáhla flanelové povlečení Smajlík. Navečer jdu cvičit.
Ali, ta střecha moc nevydržela, dvacet let není tak moc. My jsme dělali novou po čtyřiceti letech. Hlavně že jste se dohodli, to bývá někdy problém. Zdeni, s tím benzínem to je horor, navíc na vsi se bez auta neobejdeme. A ještě půjde kvůli tomu všechno zboží nahoru.
Dádi, já ani nepomýšlím na to, že bych šla ven, máme hodně mokro a pocitově je nepříjemně.

Obrázek uživatelky
profil
Včera sa slniečku podarilo vykuknúť spoza mrakov, ale veľmi nehrialo, bolo max. 13°C.
Dnes ráno o 7:00 ukazoval teplomer len +1°C, teraz je "už" 5° a je polojasno.
Doobeda musím variť, dnes to bude rýchlovka, cestoviny s tvarohom a slaninkou, čiže na slano.
Po obede pôjdem pozrieť či sa už dá niečo vonku robiť, alebo vytiahnem kamarátku na prechádzku.

Alenka, aj my sme si na opravu strechy a zateplenie bytovky museli zobrať čiastočný úver a časť peňazí sme dostali od ŠFRB. Snáď vám strechu opravia k vašej spokojnosti.

Zdeni, aj u nás letia ceny takmer všetkého hore, hoci politici sa chvália, že klesajú. Tak neviem v akých obchodoch oni nakupujú.

Ini, to ste si včera dobre podpáli Ja sa budím okolo 7:00 bez ohľadu na to, kedy idem spať. A to som sa tešila, že na dôchodku budem spávať dlho.

Želám vám všetkým príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
dnes svítí sluníčko a fouká vítr, tak teplo moc nebude..
včera jsem koupila vepř.kýtu, tak něco vykouzlím k obědu..Smajlík
tak střecha na paneláku bude plechová, snad vydrźí déle.. musíme si půjčit půl milionu a zbytek se doplatí z fondu oprav.. asi v září začnou..Smajlík
mějte fajn dník..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
U NÁS JE CHLADNO, A CHVÍLEMI I ČERNÉ MRAKY, ALE VÍTR JE ROZFOUKÁVÁ, TAK NEPRŠÍ...Smajlík
za chvíli půjdu na MHD,chtěla jsem jet na kole, ale v tom větru se mi nechce, máme v panelaku schůzi, bude se projednávat nová střecha, výběr firmy a úvěr.. střechu jsme dělali nějak před 20roky a nevydrźela déle...Smajlík
přeji vám klidný zbytek dne...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
U nás je oblačno,chvílemi zaprší,fouká ledový vítr a je +8°C.Přišla mi výstraha na mobil,že může být mráz,ale naštěstí nebyl.
Dopoledne jsme byli na nákupech v Penny,v lékárně a pro benzin.U něj letí ceny nahoru snad každou hodinu.Smajlík
Venku se nedá nic dělat,do té zimy to neláká,tak asi vyžehlím těch pár kousků prádla,co na mne čeká.Smajlík
Mějte se fajn a dávejte pozor,abyste neprochladly.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je nevlídno, myslela jsem, že je půl deváté, přehlídla jsem se a vstávali jsme až v půl desáté. Krásně se lenošilo. Včera jsme trošku natáhli posezení. Odpoledne tu byly dvě kamarádky a navečer rodina.
Půjdeme nakoupit, je zima, musíme to vydržet. Oběd máme stejný s Alenkou. Odpoledne přijdou ještě jedni přátelé, musím vytvořit malé pohoštění.
Obrázek uživatelky
profil
... že som v niektorej súťaži nesúťažila mi na CHŽ chodia v piatok. Len pondelkové e-maily mi prestali už dávnejšie chodiť.

Ini, som rada že u nás sneh nepadla a ani nemrzlo, snáď už ani nebude.

Prajem vám všetkým príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Včera bolo "ukážkovo" protivné počasie, pršalo takmer celý deň, prestalo až navečer, do toho fúkal vietor a teplomer sa počas celého dňa nevyšplhal ani k 10-tke. Vôbec sa nedalo ísť von, chodila som si len po drevo a celý deň som poctivo kúrila.
V noci už nepršalo a zatiaľ neprší ani dnes, ale je zamračené a teplomer ukazuje len 7°C. Je mokro, tak ani dnes sa nebude dať vonku nič robiť.

Alenka, redakcia mi na môj mail zatiaľ neodpovedala, keď dostanem odpoveď, dám vedieť čo napísali.
Ťahanú štrúdľu vedela vynikajúco robiť moja svokra. Vytiahla vždy tenulinké cesto cez celý stôl bez toho aby v ňom bola čo len jedna dierka. Ja som to párkrát (ale asi len 2-3x Smajlík) skúšala, ale to bolo vždy viac dier ako cesta Smajlík. Tak som to vzdala a robila som štrúdľu už len z kupovaného cesta.

Zdeni, to je zaujímavé že niekomu správy chodia a niekomu nie. Myslela som že ich napríklad prestali posielať len na Slovensko, ale keď nechodia ani Alenke, tak neviem kde je chyba. Tie súkromné správy ..

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles