Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

Koronavirus

Založila: Zuzka51

Už i u nás lidé vykupují potraviny. Jak na tuto epidemii nahlížíte?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Mám také 3 malé vnoučky a mám o ně strach. Nevidím je, jen přes skype, no nedá se nic dělat, snad nás to mine. Nikam nechodíme, máme mladé sousedy, kteří nám nakoupí, syn nám nakupuje, takže nemusíme do obchodů. Bydlíme u lesa, ale na procházce jsme zatím nebyli. Uvidíme, jak to bude dál. Chce to trpělivost a pevné nervy. Můj syn nás zdraví - Koronoviru zmar. Přeji to všem, ať nás to nepotká.
Obrázek uživatelky
profil
Taky mám 3 měsíční pravnučku,tak jí ted nevidím ,ale posílají mě video jaký dělá pokroky.CHodím večer na procházku a ani nikoho nepotkám.Je to smutná doba.
Obrázek uživatelky
profil
Jsem na tom podobně, vnouček Matýsek má 1,5 roku a taky ho bůhvíkdy uvidím, bydlí od nás skoro 200 km. Maminka je od nás asi 65 km, ale naštěstí je o ni postaráno, je v domově pro seniory a líbí se jí tam. Dneska jsem s mluvila, říkala, že byla na procházce, mají tam velikou zahradu. Ta doba je zlá pro všechny, mám takový stísněný pocit, když slyším v televizi, co se děje, hlavně v Itálii, tam je mi těch lidí moc líto.
Obrázek uživatelky
profil
Je to pro všechny velmi těžká doba. Já mám sedmitýdenní vnučku a mám ji 300 km daleko. Teď vůbec nevím, kdy ji uvidím. Ještě, že dostávám každý den nějakou fotku....
Obrázek uživatelky
profil
Hledám v tom starou pravdu - vše špatné je i pro něco dobré. Jak se jinak z toho nezbláznit. Doba je opravdu zlá. Věřím, že to ustojíme a posílí nás to tak, jak si lidstvo prošlo už různými špatnými událostmi ve své éře - tolikrát.

Věřme v dobré zítřky!!!
Obrázek uživatelky
profil
Ta opatření samozřejmě psychice nepřidávají. Tahle nemoc se nedá srovnávat s chřipkou. Je to extrémně nakažlivé. Ovšem pozitivní je, že valná většina případů má mírný průběh a člověk se v podstatě uzdraví úplně sám svou imunitou.
Ale o co jde hlavně, aby nebylo naráz nakaženo moc lidí a zdravotnictví to zvládalo a tím se zachrání i spousta z těch s těžkým průběhem nemoci.
Myslím, že všichni chceme, aby nás měl kdo ošetřit, kdybychom onemocněli. Smajlík
Tak je dobré se chovat pokud možno, co nejzodpovědněji. Chránit nejen sebe, ale i ostatní.
Situace není zoufalá, jen vážná.
Držte se všichni. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Asi nás ta zeměkoule nemůže už unést, tak dělá selekci místo války. Nechováme se pěkně k přírodě a to se nám nějak vrací.
Obrázek uživatelky
profil
Já to za chřipku nepovažuji. To není chřipka, je to dost vážná situace. Není na to lék, na chřipku lék je.
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavé je, že malé děti nejsou tolik v ohrožení jako lidé staršího věku. Člověk už se bojí vyjít ven. Včera se k nám na zahradu zaběhl pejsek, tak jsme to nechali vyhlásit v místním rozhlase, přišel si takový mladík a podával nám ruce - blbý zvyk, muž hned donesl desinfekci a honem se vydesinfikovat. Přijde mi to k smíchu, ale sranda to teda není.
Obrázek uživatelky
profil
Koronavir bych rozhodně nenazývala chřipkou. Kdyby tomu tak bylo, nebyl by to světový průšvih, jak tomu teď je, jelikož známých a dostupných antibiotik je dost, ale nepomáhají, nezabírají, - tudíž to opravdu není žádká chřipka. TO JEN TAK K ZAMYŠLENÍ.
A to, co jsem dnes o tom četla, tak to opravd s chřipkou má společného nula nula prd, možná akorát ty horečky a kašel....

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles