8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

Hubnoucí operace - bariatrie

Založila: marikou

má někdo zkušenosti s těmito operacemi
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsem také baculka a můj tatínek také byl. To jsem ještě já byla holka akorát. Ale proč vám to píši. Tatínek měl i 135 kg - a byl šťastný. Pak onemocněl rakovinou a když zemřel, tak měl 62kg. A doktoři nám řekli, že tím,, že měl tu nadváhu si zachránil 2 roky života. Tak pak je otázka - hubnout, nebo ne?
Obrázek uživatelky
profil
těžko se radí co dělat, aby člověk zhubl. Než jsem podstoupila tu operaci tak jsem zkoušela všemožné diety.Musím uznat, že teď jsem ve stadiu kdy každému říkám, že pokud nemá od obezity zdravotní potíže tak ať kašle na hubnutí. Pořád lékaři tvrdí, že když zhubnete vše bude skvělé a spraví se vám zdraví. Ale není to pravda, teď když jsem zhubla a nevědí co se mnou tak mi říkají, že se prostě moje tělo neumí s tím vyrovnat.Ale prý je takových lidí víc.Takže je na každém co a jak udělá a zda to riskne. Nikomu ani úhlavnímu nepříteli bych nepřála nynější svoje zdravotní problémy.
Možná bych navštívila při nemocnici nějakého nutričního specialistu ať Vám změří příjem energie.A určitě Vám i poradí případnou změnu. Je to na Vás
Obrázek uživatelky
profil
...doplnění...
je mi 50 let
Obrázek uživatelky
profil
ZE ZDR. DŮVODŮ NEMOHU SKORO ŽÁDNÝ SPORT,ASPON KAŽDÝ DEN NĚCO UJDU S 1 FR. HOLÍ,ALE MÁM POCIT I KDYŽ JDU NĚKDY DO KONCE SVÝCH SIL ,ŽE JE TO MÁLO DOŠLA JSEM DO VÁHY 117KG PŘI 170CM,NYNÍ JSEM VE STADIU ,ŽE NEPOCITUJI HLAD ASI 6TÝDNŮ,TAKŽE SNÍM MINIMUM.
UVAŽOVALA JSEM O OPERACI,ALE ZKUŠENOSTI OSTATNÍCH MNE VELMI ODRADILI,TRPÍM TÉŽ BIPORÁLNÍ PORUCHOU. TAKŽE ZAČAROVANÝ KRUH...NEBO PORADÍ NĚKDO?
Obrázek uživatelky
profil
Děkuju za vaše články. Od mala mám nadváhu, teď po dvou dětech v 36 letech vážím 105kg. Hodně jsem uvažovala nad operací. Díky vám mám jasno, Radši tlustá a zdravá než hubená a se zdravotníma problémama. Ještě jednou díky vám všem.
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji za odpověď. Já už podstoupila dávno tu operaci a mám velké problémy. Zajímalo mě jestli jsem sama nebo je nás takových víc.Podstoupila jsem tu sleeve resekci žaludku, ale kromě jiného, já zase nemám hlad vůbec. Takže zase pro změnu přibírám z toho, že tělo ukládá na horší časy. Tak mi to aspoň bylo vysvětleno.
Obrázek uživatelky
profil
Po tubulizaci 4dny ve nemocnici úplně bez jídla a pití,jste jen na kapačkách,takže asi tak třetí den,když jiným nosili jídlo mě bylo úplně špatně z té vůně,na zvracení no ale co zvracet když nic není .Po propuštění opět týden jen tekuté,dalších 5týdnů mix a poté porce cca max 100g po 3hodinách.Také se říká ,že po tubulizacci vás zbaví té části žaludku ,kde je takzvaný hormon hladu a vy se budete muset do jídla nutit.V mém případě asi hormon hladu ponechali.Od té doby mám hlad neustálý,budí mě i v noci,nikdy jsemhlad nepociťovala,no takže samozřejmě kam to vede když jíte a hned po jídle máte stejně ukrutný hlad?Váha opět zpátky,porce větší mi nedělají problém,žádný pocit naplnění nemám,ano asi je žaludek opět roztáhnutý.Takže pokud chcete hubnout,zkuste zmenšit porce,jíst tak 7krát denně,a hýbat se,alespoň chodit.Já po svých zkušenostech už bych nikdy do bariatrické operace nešla a ani ji nikomu nedoporučila,jsem stále tlustá,mám pořád hlad a ještě mám hnusné jizvy
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den,mohu se podělit o osobní zkušenosti.Po x letech kdy jsem měla normální váhu,přestala jsem kouřit,začla brát antikoncepci a moje váha během cca 7let se vyšplhala na 108kg.Objednala jsem se tedy na bandáž žaludku.Týden po operaci smíte jen tekutou stravu,další 3týdny pouze mix.To ještě šlo,váha šla dolů cca nějakých skoro 10kilo za měsíc.Pak jsem přešla na normální stravua zde to začalo a není to pouze můj problém.při polykání se soustou jakoby cestou někde zaseklo,strašná bolest,než se to hnulo,bylo to stále častější,nepomohlo to ani zapít naopak voda zůstávala nad soustem a za chvíli se člověk začal až dusit takže chtě nechtě musel prst do krku a muselo to jít ven.Nakonec jsem tedy nemohla jíst jinde než doma,venku jsem měla strach,že se zase začnu dusit a budu muset zvracet,no a kila se samozřejmě vrátila.Po dvou letech jsem si nechala bandáž vyndat a nechala si udělat tubulizaci nebo-li sleeve gastrektomii,kdy žaludek prostě odříznou a nechají údajně trubičku.
Obrázek uživatelky
profil
A nevíte náhodou jaký druh té operace?
Obrázek uživatelky
profil
známý ji podstoupil. Nechci zrazovat. Vypadá dnes dobře, ale změnilo ho to. Je ztrhaný a jiný. Nervózní, protivný. Podstoupil operaci v Praze. A byl před ní i u psychologa, který vše schválil.
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles