Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

bolest nohy

Založila: mmanurova

Chtěla jsem se zeptat hrozně mě bolí noha zezadu za kolenem, při pohybu ne,ale v klidu je to strašné pichlavá bolest vůbec nevím co to je,nevíte někdo co by to mohlo být?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Mě velmi bolelo koleno a praktický lékař mi na to psal opodeldok (užíval už Švejk).
Pak mě náhodou viděl jiný MUDr a poslal mě na rtg - a ty bolesti v kolenu mi vlastně vystřelovaly z kyčle, která mě vůbec nebolela.
No dnes už mám umělý kyčelní kloub. Takže bych nic nepodceňovala, zašla k praktickému lékaři a nechala se poslat na vyšetření na ortopedii. Tam Vám najlépe řeknou, jestli je to prkotina, nebo něco, co je třeba zavčas !!! léčit !! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vyzkoušej Priessnitz, je přírodní a uvidíš, že budeš stejně spokojená, jako já! Už bych si nic jiného ani nekoupila.
Obrázek uživatelky
profil
trpěla jsem častými bolestmi hlavy. Kamarádka mi doporučila masáže krční páteře laserem (www.promladourodinu.cz), které jsem denně prováděla.
Asi po týdnu začaly bolesti hlavy ustupovat a po čtrnácti dnech zmizely nadobro. Je to velká úleva,
spotřebovala jsem v minulosti velké množství prášků..
Obrázek uživatelky
profil
mám tu Bakerovu cystu po operaci a bylo to k ničemu, udělala se mi znova, že prý se ze 60% uděla zase...
Obrázek uživatelky
profil
zkus mazat masti IBU-Hepa.....prekryt igelitem a pak obvaz

Obrázek uživatelky
profil
taky mne bolí noha v klidu od kolene dolu jako když jí mám ve svěráku někdy mne tam dloube je to nepříjemné doktoři neví co žíly mám v pořádku tak co to je?
Obrázek uživatelky
profil
přeju uspěšné vyléčení všem kteří trpí touto chorobouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
se mi cysty v obou nohách v podkoleních jamkách. Každé 3 měsíce chodím k ortopédovi, který mě je napíchne a vytáhne injekční trubičkou, řekl mě, že je to proto že je tám altroza v tom kolenu, ale na operaci to ještě není. Někomu se to dělá a někomu ne a když už se to těžko ohýbá tak to bolí a tíž se chodí.Bohužel.Taky se to dá operativně odstranit, ale to musí posoudit ortopéd.
Obrázek uživatelky
profil
dobrá dobrá, jsem zvědavá jak to bude pokračovat, nechám se překvapit.
Obrázek uživatelky
profil
Nejdříve lékař provádí rentgenové vyšetření, to zodpoví spoustu otázek. Velmi rozšířené je také ultrazvukové vyšetření, umožňující jednoduchou, rychlou a finančně nenáročnou formu stanovení diagnózy. Nadstandardním vyšetřením se jeví užití magnetické rezonance. Poté se léčba bakerovy cysty většinou ubírá odsátím tekutiny z cysty a zhotovení tzv. ortézy, která způsobí klid nohy v oblasti kolene.
V případě potřeby je řešením podání kortikoidů nitrožilně, anebo odstranění chirurgickým zákrokem. Nedoporučuje se zatěžování kolene, spíše jen příležitostné procházky po dobu do uzdravení. Bohužel se s nálezem této cysty setkáváme opakovaně, i po předešlém úspěšném vyléčení.
« Předchozí   1   2   3  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles