MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

Péče o postižené a bezmocné příbuzné


Staráte se o někoho blízkého, kdo nemůže chodit? Jaké máte zkušenosti?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
ja s temito lidmi pracuju takze si jich uziju docela dost
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj děvčata,,,
moje maminka prodělala v listopadu 2006 těžkou mozkovou mrtvici,2 měsíce na to(to ležela ještě v nemocnici) rozsáhlou plícní embolii.v nemocnici proležela 7 měsíců,já jsem za ní každý víkend jezdila.Za 7 měsíců vystřídala 4 nemocnice,nejdál ležela 70km od mého bydliště a to přesně 3měsíce.Teď ji mám druhým rokem doma-starám se o ni.ze zaměstnání jsem tenkrát musela odejít.Nemluví,jen pořád říká,,Tady toto,,
půl těla má ochrnutého,chodí velmi špatně,v noci jí dávám plenky,dostávat ji do vany,atp.,museli jsme ji doma vše

přispůsobit....kdybych měla vše popsat tak jak
to probíhá-bylo by to na dlouho a možná by jste si mysleli že přeháním
je mi 34let a do toho všeho jsem porodila vloni v dubnu syna...
Někdy si zalezu do postele a musím se vybrečet,jinak bych to nevydržela
mám sice ještě staršího bratra,ale ten maminku nenavštěvoval ani v nemocnici,ani nyní co je u mě za ní nepřijel a nikdy mi s ní nepomohl,,,takže jak říká jedna má známá,,ještě že tě ta mamka má
Obrázek uživatelky
profil
Teta se stará o bezmocného syna..je mu 10 let..a je po mozkové obrně..nemá to absloutně lehké..chce to hodně pevné nervy, sílu a hlavně lásku..
Je pravda že třeba ted musí chodit na rehabilitace s rukami protože jak ho věčně nosí a tahá tak ji začínají ruce odcházet...není to jednoduché..ale život už je hold takový
Obrázek uživatelky
profil
Měli jsme doma babičku(matku mojí maminky) do poslední chvíle. Musím říci, že ne vždy to bylo lehké..
Proto mě udivuje, že tchýně dala svoji matku do ústavu, přitom je samostatná a chodí velmi dobře. Nemá asi čisté svědomí, protože mám vykládá o její bezmocnosti, přitom to není pravda. Těžko soudit ostatní. Já bych se ráda o vlastní rodiče postarala, ale čas to ukáže..
I.
Obrázek uživatelky
profil
JÁ SAMA JSEM PŘED LÉTY PO NEHODĚ NEMOHLA CHODIT,NO STARALI SE V NEMOCNICI A PAK JSEM BYLA DLOUHODOBĚ NA LÉČENÍ SKORO ROK A PAK SILOU VŮLE CHODÍM,TO UŽ JE DVACET LET,CHODÍM DODNES SICE MÁM NĚKDY PROBLÉM,ALE VŮLE TA U MĚ JE ŽELEZNÁ.
ŠVAGROVÁ SE STARALA 5 LET O PRABABIČKU MĚLA JÍ DOMA,ALE PAK V 93 UŽ TO NEŠLO A BYLA V LDN ,JEŠTĚ ŽILA DALŠÍ TŘI ROKY,ALE PÉČI UŽ POTŘEBOVALA PROFESIONÁLNÍ A NEUSTÁLE LÉKAŘE NA ZAVOLÁNÍ.TAKY SE PŘIDALA DEMENCE STAŘECKÁ A TO OPRAVDU BY SE V DOMÁCÍ PÉČI NEDALO ZVLÁDNOUT.
Obrázek uživatelky
profil
my už tedy ne,ale otce maminka (moje babička) byla několik let na LDN, protože jsme nebyli ze stejného města,tak musela být tam,ona už si ani nepamatovala,nepohybovala se,jen když byl dobrej den a povedlo se ji vstát,jezdili jsme za ní každou neděli,opravdu každou a byli jsme s ní,povídali na ni,ale pak se stalo,že spadla z postele a zlomila se ji noha v krčku a pak už to bylo jen a jen špatné.
Obrázek uživatelky
profil
Ano takové skušenoti mám mého přítele , babička ležela , je to opravbu záslužná práce , a lidi kteří tohle dokáží moc obdivuji , opravbu přednimi , smekám.
Obrázek uživatelky
profil
já takovou práci mám v DPS.Rodiče mi zemřeli,ale také oni měli vždy starost,aby nebyli druhým na obtíž.O mé práci by se dalo dlouho povídat,ale pro mnohé by to bylo nudné a navíc jsme vázání služebním tajemstvím.Tak asi tolik. Mějte se.
Obrázek uživatelky
profil
osobně takovou zkušenost nemám,ale přede všemi upřímně smekám a máte můj obdiv, že to dokážete.Já se stále děsím, aby něco takového nepotkalo třeba mé rodiče,už jsem o tom kolikrát přemýšlela,ale jsem měkota a nevím, zda bych to zvládla psychicky.
Obrázek uživatelky
profil
Já mám péči o osobu blízkou - o dědu. Je to někdy docela psycho.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles