8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

prázdniny

Založila: majaop1

tak kdo poradí co s třináctiletou hokou ,která nechce na tábor pač jí to nebaví nějaké návrhy mně nic nenapada :-( tak šup s radou sem díky :-)
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Co s takovou holkou? Já bych jí nabídla, že za mně může fungovat o prázdninách v domácnosti, když jí nic nebavíSmajlík! A pak vážně, ať si řekne, co by jí bavilo a pokud bude něco rozumného, dá se najít kompromis. Příměstské tábory jsou fajn a určitě tam jsou i její vrstevnice. Jinak přeji pevné nervy a zavedla bych asi i nějaký pevný režim dneSmajlík. Společně vymyslete program, aby se nenudila - povinnost i zábavu.
Obrázek uživatelky
profil
Problém prázdnin je v každé rodině hororem. A tak i já jsem na 14 dní dostala na hlídání vnuky (jeden odmítl jet na tábor - 9-ti letý a ten druhý ještě věkem táboru neodpovídá). Jak je zabavit a nepřijít o nervy bylo hodně dobrodružné, ale na internetu jsem si na portálu www.zarukakvalit.cz našla zámky v okolí, aqapark a k tomu pár cukráren a přežili jsme to. Tak se zkus podívat, třeba tam něco co by slečnu zaujalo najdete.
Obrázek uživatelky
profil
Pokud nechce na tábor, tak nejlepší bude, ať si sama řekne, co by ji bavilo - ve 13ti letech už bych to s ní diskutovala a dobrala se k nějakým závěrům (např. pár dní být doma, pak u prarodičů, příměstský tábor, chození na koupaliště, pak společné volno s rodiči atd.)Kamarádky dcera je vždy o letních prázdninách týden u své kamarádky na vesnici a ta pak přijede na týden k nim, do města..holky jsou spokojené, rodiče taky.
Obrázek uživatelky
profil
A co jí baví? Syn bude na koňském příměsťáku a už teď se nemůže dočkat. Ale jemu bude teprve 12, tak to s ním ještě tak nemlátí. Kamarádka má holku, taky 13 let, a tu zásadně nebaví to, co vymyslí máma. Tenhle věk je složitýSmajlík Co nějaký taneční tábor?
Obrázek uživatelky
profil
nějaký ten příměstský tábor zaměřený na to, co jí baví - jsou třeba zaměřené na koně, na sporty atp... jinak tak akorát babičky... jinak jako baví - nebaví... no, upřímně, u nás by to bylo asi stylem "dokud nemám dovolenou, budeš prostě někde pod dozorem" . ale takhle velká holka už by zvládla být přes den doma sama, ne...
Obrázek uživatelky
profil
...každá rada je tu drahá, pač by jí to asi nebavilo...Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles