MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

co čtete?

Založila: Mauerka

Od včerejška nemůžu najít diskusi:co právě čtete....Proto jsem založila novou.....Dejte tip na dobré čtení
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Tabea Bachová - Dům hedvábí - Intriky

Angela je šťastná. Ve Vittoriovi našla skvělého partnera a tkalcovna vzkvétá. Tenhle úspěch ale zakolísá, když se náhle objeví neznámý konkurent. Navíc Angela naráží na odmítavost Vittoriovy matky. Zřejmě by jako snachu mnohem raději viděla atraktivní architektku Tizianu, s níž si byl její syn před časem velmi blízký. Dokáže Angela zachránit Dům hedvábí a zároveň bojovat o svou velkou lásku?
Obrázek uživatelky
profil
Krásný romantický příběh z Francie 19. století.
Terezina rodina patřila mezi vysokou šlechtu. Po smrti matky ale otec prosází veškerý majetek. Jeho největší věřitel, který nyní vlastní téměř veškerý jejich majetek, zamilován do Terezy a chce se s ní oženit. Ona jej však nikdy neviděla a živí v sobě nenávist k člověku, který je obral o všechno. Po smrti otce se má Tereza za tohoto muže provdat. Ona však uteče a nechá se zaměstnat jako společnice mladé dívky v rodině nepříjemné zbohatlické paničky. Tam se setkává při jedné z návštěv s mírnou, milou paní, kterou potkávala kdysi ve společnosti. Po hádce se svou zaměstnavatelkou Tereza uteče a ona dáma si ji k sobě vezme jako společnici. Obě dívky si velice dobře rozumějí. A Tereze ani nevadí, že se musela přestěhovat z Paříže na venkov. Ani netuší jakou součástí intrik se stala.

Krásná červená knihovna, moc dobře se čte a příběh je pěkný.
Obrázek uživatelky
profil
Tabea Bachová - Dům hedvábí - Odkaz

Po smrti manžela přijme Angela pozvání své tety a navštíví ji v Asenze v italském Venetu. Během pobytu ale dojde k překvapivému zvratu, když místnímu Domu hedvábí, poslední tradiční tkalcovně hedvábí, hrozí zánik. Angela začne s tetou plánovat, jak by se dal dům zachránit. Majitel by Angele tkalcovnu prodal, ale má několik podmínek. A ona pak nečekaně potká muže, do něhož se na první pohled zamiluje… Je ale připravená na nový začátek v Itálii a na novou lásku?
Obrázek uživatelky
profil
Kate Hewittová - Dítě, které jsem neměla

Je teplý letní podvečer, když u Mii někdo nečekaně zazvoní. Jakmile na verandě uvidí stát dospívající dívku, okamžitě ví, kdo to je, přestože ji roky neviděla. Její dcera Daisy. Daisy, které se před sedmnácti lety vzdala s vědomím, že jí nemůže dát život, jaký by si zasloužila. Suzanne naopak byla dokonalou adoptivní matkou: vyrovnanou a plnou lásky k dítěti, o němž vždy snila. A především Mie slíbila, že zůstanou v kontaktu, aby Daisyino pouto s biologickou matkou nikdy nezmizelo. Ale jak roky plynuly, Mia se odstěhovala a návštěv ubývalo. Mia jako by téměř dospělou Daisy už ani neznala. Jenže najednou je tady, reálnější než kdy předtím, má strašné tajemství a věří, že jediný, kdo jí může pomoct, je Mia. Ta má ale ve skříni vlastní kostlivce – takové, jež se bojí komukoliv odhalit. A zatímco se Suzanne zoufale snaží získat své dítě zpět, Mia bojuje se svou minulostí. Dokážou však dívce, jíž obě nazývají dcerou, pomoct dřív, než bude pozdě?
Obrázek uživatelky
profil
Anne Jacobsová - Pánský dům - Shledání

Augsburg 1939. Rodinu Melzerových a jejich zaměstnance čekají těžké časy. Druhá světová války vypukne co nevidět a je jasné, že se tím změní život všech obyvatel panského domu. Textilní továrna stojí těsně před krachem a Paul musí opět činit nepříjemná rozhodnutí. Navíc bez své ženy Marie. Ta již od roku 1935 žije s jejich synem Leem v New Yorku a léta její nepřítomnosti zanechala stopy, i když Mariina láska k Paulovi je nezlomná. Proto ji tvrdě zasáhne, když se dozví, že do Paulova života vstoupila jiná žena. Podaří se Marii získat milovaného manžela nazpět?
Obrázek uživatelky
profil
Robin žije se svým přítelem v Los Angeles, je psychoterapeutka. Se svou rodinou se po smrti maminky nestýká. Po pěti letech jí zavolá sestra, aby přijela domů, že jejich otec, jeho druhá žena a dcerka byli postřeleni.
Robin bojuje s panickou atakou, vzpomínky na domov, otcův nový život, na rozpory se sestrou, její stav jen zhoršují. Přesto Robin do nenáviděného rodného městečka jede. Přestože v otcově novém domě nikdy nebyla, musí doprávazet sestru a šerifa do jeho domu, aby mohla k případu také vypovídat.

Jsem teprve na začátku, ale příběh se rozvíjí dobře. Je napínavý, jak už to Fieldingová umí. Seznamujeme se s dalšími postavami - bratrem obou sester, který kdysi chodil s Robininou nejlepší kamarádkou. Ta jej zradila a provdala se za jejich otce. Má bratr motiv k vraždě svého otce?
Je tu i autistický syn Melanie, dospělý kluk, téměř nenápadný, byl on pachatelem?

Čte se velmi dobře, jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

Obrázek uživatelky
profil
Lars Kepler - Pavouk

Joona Lina se vrací s devátým případem… a opět mu jde o krk. Před třemi roky dostala Saga Bauerová pohlednici s výhrůžným textem o pistoli s devíti bílými kulkami, z nichž jedna čeká na Joonu Linnu, a tvrzením, že zachránit ho může jedině Saga. Pohlednici sice Joonovi ukázala, ale čas plynul a hrozba upadla v zapomnění jako bezvýznamná provokace. Až doposud.
V Kapellskäru byl nalezen pytel s téměř rozpuštěným tělem. Na místě činu zůstala bílá nábojnice. Bestiální pachatel dává policii možnost zastavit sérii vražd tím, že rozluští složité hádanky.
oona Linna a Saga Bauerová společně usilují o vyřešení zapeklitého případu a o záchranu vyhlédnutých obětí — dřív než bude pozdě. Ve svém pronásledování jsou čím dál zoufalejší. Co když se tento sériový vrah nedá zastavit? Co když už jsou sami lapeni v síti?











Obrázek uživatelky
profil
Jo Nesbó
Žízeň
Obrázek uživatelky
profil
https://www.databazeknih.cz/novinky/10-nejctenejsich-knih-rijen-1929
Obrázek uživatelky
profil
Tana Frencová - Slídil

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích. Pro změnu povede klidný život. Jenomže pak ho jeden z místních kluků požádá o pomoc. Jeho bratr zmizel a celé vesnici, včetně policie, je to zřejmě úplně fuk. Calovy policejní instinkty se probudí k životu a nedají mu pokoj. S tím místem je totiž něco špatně a on zkrátka musí zjistit co, i kdyby to znamenalo, že na nějaký odpočinek může zapomenout.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles