Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 |
ZmrzlinovačZaložila: MonikaHol
Máte někdo zkušenosti se zmrzlinovačem? Jaký byste doporučili? Raději samomrazící nebo bez chlazení. Na internetu je jich velké množství. Tak teď který vybrat. Moc všem děkuji za jakoukoliv radu.
|
MonikaHol | Datum vložení: 03.07.2013 20:19 hod. | ||||
|
my jsme také zmrzlinovač k Vánocům koupili, také ten co chladí sám, a zmrzlina je hotová tak za tu hodinu. 10 minut se předchlazuje a pak 40- 50minut míchá a chladí. Je strašně dobrá. A hlavně víme co si tam dáme a co taky sníme. |
ňamka | .. | Datum vložení: 03.07.2013 17:41 hod. | |||
|
zmrzlinovač mám objednaný, tak snad u toho bude i nějaký recept...prý za 20-40 min. je to hotové...nádoba se nemusí předem dávat do mrazáku - to jsem nechtěla, tolik místa tam nemám ... |
Lellis | myro | Datum vložení: 11.12.2012 20:57 hod. | |||
|
jé děkuji, ano měl to být sorbet.....omlovám se...... a děkuji za radu.....já jsem ho jedla jednou na nějaké předváděcí akci na výstavě, byl jablečný a byl fakt moc dobrý.... |
myro | lellis | Datum vložení: 09.12.2012 23:35 hod. | |||
|
nemyslíš sorbet? sorbit je totiž umělé sladidlo... jinak já dělám sorbet normálně v mrazáku - převařím si cca pulitr vody s cca 100-160g cukru (podle toho, jaké chci použít ovoce-jestli sladší, či kyselejší), vychladlou vodu smíchám buď se šťávou z ovoce, nebo s rozmixovaným ovocem a dám do mrazáku.a tak jednou za hoďku to trochu promíchám.a když to má tu správnou konzistenci, tak hamky ňamky. super je třeba citronový, když si ho v létě tak dvě tři lžíce zaliješ deckou sodovky. |
Lellis | sorbit | Datum vložení: 07.12.2012 23:28 hod. | |||
|
Sice je tu dotaz na zmrzlinovač, ale já bych se i tak chtěla zeptat, zda jste již někdo dělal doma sorbit a zda k tomu potřebuji zmrzlinovač a nebo to jde i jinou cestou ? |
myro | osobně | Datum vložení: 05.12.2012 09:25 hod. | |||
|
si myslím, že je zmrzlinovač zbytečnost...zmrzku si jednoduše uděláš mixérem. a na zamražení prodávají taková platíčka i s "tyčkami", takže si uděláš v normálním mrazáku klasického nanuka |