Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.12. 2024
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

poradí mi někdo s klokaním masem?

Založila: pegynka1

Chci zítra dělat klokaní maso,mám kýtu,máte někdo s tímto masem zkušenosti nebo recept?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených

Online uživatelé

« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík já ráda ochutnám co se kde jí a nikdy nezatracuju, všude jsou jiné zvyky a podmínky k životu./ raději nebudu ani psát co vše jsem již chutnala Smajlík/
K tomu koňskému masu, prababička , která zažila i první republiku mi vykládala, jak bylo koňské maso velmi ceněné i lékaři, doporučovalo se i při různých nemocech. Také vyprávěla, jak se dříve koňské maso prodávalo úplně normálně.
Obrázek uživatelky
profil
Koňskej guláš jsme měli loni, kamoš dostal koninu, když museli utratit nějakýho mladýho, co si v lese polámal nohy...máš pravdu, výborný maso...(Stejně je konika ve spoustě uzenin...).Já jsem člověk, co ochutná všechno, takže já nekamenuju...Jednou jsme si vjeli v práci do vlasů skrz právě psy, který v Číně vezli v klecích na jatka, a já se snažila vysvětlit, že tam je to normální, tak jako u nás prasata a krávy, že my vypadáme pro některý jiný státy (např.Indie) taky jak barbaři, že oni se stejně škaredě a zle dívaj na nás, když se tady takhle vezou na jatka krávy...(posvátný zvířata, radši by umřeli hladem, než je snědli)
Obrázek uživatelky
profil
neodsuzuju nikoho za to co jí,ale ty humry bych já nemusela
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík máš pravdu šneci jsou fakt dobrý s česnekovou omáčkou, to jsme také chutnali.Mě také chobotnice moc nechutnají, přesně jak píšeš - žvejkací nic moc.
Ráda bych jednou jedla velkého humra, dobře udělaného, toho jsem ještě nejedla.
Jednou jsem jedla koňský guláš a bylo to velmi dobré...doufám, že mě za to neukamenujete. Ale v některých státech se koňské maso normálně jí. Moje prababička, která zažila obě dvě války nám vyprávěla jak jim za každé války koňské maso zachránilo život.
Obrázek uživatelky
profil
Nevím, jestli je rozdíl mezi krokodýlým a aligátořím masem, ale mě ten krokodýl trochu připomínal rybu, prostě bílý maso...měla sem steak z krokodýla v cibulovým hnízdě a bylo to výborný...a jak tady psala Lellis - žabí stehýnka jsou taky dobrý..(jen bych toho snědla jednou tolik), žralok taky a co mě teda nenadchlo, tak chobotnice...takový žvejkací...prostě buď to měli špatně připravený a nebo to nestojí za nic...Jo a šneci sou taky výborní s česnekem a zapečení v sýru
Obrázek uživatelky
profil
dělám klokana jako roštěnou.
Obrázek uživatelky
profil
to máš pravdu,že záleží odkud maso je, jj mám možnost z farmy pštrosí maso,tak asi ochutnáme a díky za své poznatky,hodí se vždycky.
Obrázek uživatelky
profil

No ono vždy záleží na tom, jak je to maso staré.......ale pokud je maso z farmy, kde se to chová kvůli masu tak je to pochoutka.....aligátora jsme také měli z farmy, kde se chovalo pro maso
Obrázek uživatelky
profil

Pštrosa jsem také jedla....a to mě moc chutnalo, připadalo mi to maso jako krůta a pštrosí maso je velmi čisté maso a dietní...můžeš ho připravovat na mnoho způsobů. Pokud máš možnost masa někde ze pštrosí farmy, tak neváhej.....
Obrázek uživatelky
profil
Jinak pro nás z exotičtějšího masa jsem jedla žabí stehýnka......to bylo velmi dobré opravdu to mě moc chutnalo...

a pak jsem jedla žraloka...a to mělo chuť jako normální mořské ryby
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles